Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ruh halim
9088e080e92c834a1216d155bbc8b404.webp

iyiyim kuzum çok şükür birikim sadece yorulduğumu hissediyorum zaman zaman allah beterinden saklasın. vardır bi hayır yola devam :KK200:
Gececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmm:KK14:Kimseye tahammülüm kalmadı,valla heran alıp çantamı gidebilirim o derece bıkkınım :silah:

Gececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmm:KK14:Kimseye tahammülüm kalmadı,valla heran alıp çantamı gidebilirim o derece bıkkınım :silah:
inşallah canım inşallah inanıyorum rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah. benim bazen kendime bile tahammülüm olmuyor sır küpü gibi dışımıza güldük içimize ağladık o yüzden çok normal bunları hissetmemiz

inşallah canım inşallah inanıyorum rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah. benim bazen kendime bile tahammülüm olmuyor sır küpü gibi dışımıza güldük içimize ağladık o yüzden çok normal bunları hissetmemiz
Ahh ne güzel özet geçtin,dısımıza güldük içimize ağladık tam özet valla:KK61:

Yorgunluk kuzum ya kv hastane işleri vardı hem vücut hem kafa yorgunluğu. Sen nasılsın? Donduruldu mu civcivler.
nasıl oldu kv bebişim bitti mi işlem :( hayırlı haberler inşallah ?
valla rabbim sağlık versin inşallah en önemlisi ,çok yoruyor bu işler insanı yürek yorgunluğu :(
ben iyiym cnm çok şükür dün regl oldum erken bi şekilde ,dondular dün uykuya yattılar bakalım civcivler nasip neler görcez hayırlısı inşallah hakkmıızda :dua:

nasıl oldu kv bebişim bitti mi işlem :KK43: hayırlı haberler inşallah ?
valla rabbim sağlık versin inşallah en önemlisi ,çok yoruyor bu işler insanı yürek yorgunluğu :KK43:
ben iyiym cnm çok şükür dün regl oldum erken bi şekilde ,dondular dün uykuya yattılar bakalım civcivler nasip neler görcez hayırlısı inşallah hakkmıızda :dua:
inşaallah hayırlısı canım. Şuan gözetim için yoğun bakımda iyiymiş ama tekrar anjiyo yapılacakmış kamera ile kalp iyi durumda mı nasıl diye kontrol edeceklermiş bakalım artık ne olacak

Back
X