- 21 Ağustos 2015
- 32.071
- 97.346
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem de ne biçimmmmmmm ...inşallah kuşum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun her şeyinnaaa ilaçlar bünyeyi sapıttırdı desene,insallah bu son olcak arkadasımmm![]()
al benden de o kadaaaaaaaaaaaaaarrrrr
senden niye okadrrr sen yolu yarıladınnnn umudun varal benden de o kadaaaaaaaaaaaaaarrrrr
Amin kuzummmhem de ne biçimmmmmmm ...inşallah kuşum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun her şeyinn![]()
iyiyim kuzum çok şükür birikim sadece yorulduğumu hissediyorum zaman zaman allah beterinden saklasın. vardır bi hayır yola devamsenden niye okadrrr sen yolu yarıladınnnn umudun varSenin suan öyle bi lüksün yok,topla bakimmm kendini
![]()
günaydın baby nabeeerGünaydın canımslaaar
Gececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmmiyiyim kuzum çok şükür birikim sadece yorulduğumu hissediyorum zaman zaman allah beterinden saklasın. vardır bi hayır yola devam![]()
Aynı kusum napalım geldik iste,senden nbrgünaydın baby nabeeer
iyiyim kuzum ben de çok şükür yoğun başladık haftaya erken bitti enerjim pazar gelsin diye bakıyorum pazar da kandilmişAynı kusum napalım geldik iste,senden nbr
inşallah canım inşallah inanıyorum rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah. benim bazen kendime bile tahammülüm olmuyor sır küpü gibi dışımıza güldük içimize ağladık o yüzden çok normal bunları hissetmemizGececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmmKimseye tahammülüm kalmadı,valla heran alıp çantamı gidebilirim o derece bıkkınım
![]()
günaydın cnmmm nasılsın bakalımmm iyi misinGünaydın kızlar.
günaydın cnmmm nasılsın bakalımmm iyi misinGünaydın kızlar.
Ahh ne güzel özet geçtin,dısımıza güldük içimize ağladık tam özet vallainşallah canım inşallah inanıyorum rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah. benim bazen kendime bile tahammülüm olmuyor sır küpü gibi dışımıza güldük içimize ağladık o yüzden çok normal bunları hissetmemiz
Yorgunluk kuzum ya kv hastane işleri vardı hem vücut hem kafa yorgunluğu. Sen nasılsın? Donduruldu mu civcivler.günaydın cnmmm nasılsın bakalımmm iyi misin
nasıl oldu kv bebişim bitti mi işlemYorgunluk kuzum ya kv hastane işleri vardı hem vücut hem kafa yorgunluğu. Sen nasılsın? Donduruldu mu civcivler.
inşallah artık yüzümüz de içimiz de gülecek allah'ın izniyle kuzum az kaldıAhh ne güzel özet geçtin,dısımıza güldük içimize ağladık tam özet valla![]()
inşaallah hayırlısı canım. Şuan gözetim için yoğun bakımda iyiymiş ama tekrar anjiyo yapılacakmış kamera ile kalp iyi durumda mı nasıl diye kontrol edeceklermiş bakalım artık ne olacaknasıl oldu kv bebişim bitti mi işlemhayırlı haberler inşallah ?
valla rabbim sağlık versin inşallah en önemlisi ,çok yoruyor bu işler insanı yürek yorgunluğu
ben iyiym cnm çok şükür dün regl oldum erken bi şekilde ,dondular dün uykuya yattılar bakalım civcivler nasip neler görcez hayırlısı inşallah hakkmıızda![]()