Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayy pms eşliğinde delirmeceler olmuş kuzuuuu :KK43: derin nefes al bi kahve iç kendine gel .az kaldı hadi 4bucuk oldu.
benim de 2gündür denetlemeler vardı yoğundum yeni nefes alıyorum ,ağrım geçti çok şükür iyiyim kuşum .antibiyotiğe devam ediyorum işte perşembe bitcek inşallah.[/QUO
bu ağrılar ins sana bebis getirecek kuzuum öyle düsün:dua:Kız edho yu izledin mi aksam?Ben sona doğru yattım boşandı mı İlyas?Esra bebeği aldırmadı ya yordum ben aksam hallerini ama aldırmış mı?o_O

yok kuzum yarım yamalak baktım bi 3bölümdür sıkı takip edemiyoruz ya :KK43:
neler oldu diye bne de sana sorcaktım babyloading87 babyloading87
gecen hafta yoktu zaten yeni bölüm,suziyle ünalı öldü gösterdiler herkese..Ünal ceylanın evinde ceylana yazıyor:KK70:Suzi ilyasla başlamak üzere..Tam o sırada boşanma için esra geldi Aydından boydan göstermediler Esrayı hic dedim herhalde cocugu aldrmadı,mahkemede karnı sis cıkcak.Ama olmamış öyle bosanmıslar:KK61:

gecen hafta yoktu zaten yeni bölüm,suziyle ünalı öldü gösterdiler herkese..Ünal ceylanın evinde ceylana yazıyor:KK70:Suzi ilyasla başlamak üzere..Tam o sırada boşanma için esra geldi Aydından boydan göstermediler Esrayı hic dedim herhalde cocugu aldrmadı,mahkemede karnı sis cıkcak.Ama olmamış öyle bosanmıslar:KK61:
evet evet geçen hafta ulusa seslendiydi vermediler:D
vay arkadaşşşşş olaylara gel .. öf şu suziyi de hiç hazetmedim yaa :@
kız belki de aldırmamıştır da barışırlar yaa ben onlardan hiç umudu kesemiyorm

evet evet geçen hafta ulusa seslendiydi vermediler:KK70:
vay arkadaşşşşş olaylara gel .. öf şu suziyi de hiç hazetmedim yaa :mad:
kız belki de aldırmamıştır da barışırlar yaa ben onlardan hiç umudu kesemiyorm
bende kesmediydim ama Erkek milleti anam suzi pesinde dolanıyo,esra mesra görmüyor gözü:KK11::KK70:

doktora telefonla ulaşma durumun varsa ordan da sorabilirsin aslında.
toplandı canım geçtiğimiz cuma.
Dün gittim canım nur topu gibi büyüklüğü 38 olan bir kistim varmış ağrım sancım bundanmış. İlaç vermedi yine hormon alma haftaya bakalim dedi.
İyi hadi kaç yumurta toplandı canım inş hayırlısı olur tutunurlar:dua:

Dün gittim canım nur topu gibi büyüklüğü 38 olan bir kistim varmış ağrım sancım bundanmış. İlaç vermedi yine hormon alma haftaya bakalim dedi.
İyi hadi kaç yumurta toplandı canım inş hayırlısı olur tutunurlar:dua:
Haydaa arkadaş milletin evlenir evlenmez göbekleri büyüyor,biz anca kist büyütüyoruz:kızgın:En son dicem dra al o kistleri kundak yapta besleyeyim bari(amcamın gelin 2 yasında kızı var 2.ye hamileymiş birde kaza oldu diye ağlıyormuş sabah öğrendim de)

Haydaa arkadaş milletin evlenir evlenmez göbekleri büyüyor,biz anca kist büyütüyoruz:kızgın:En son dicem dra al o kistleri kundak yapta besleyeyim bari(amcamın gelin 2 yasında kızı var 2.ye hamileymiş birde kaza oldu diye ağlıyormuş sabah öğrendim de)
Aynen valla bende ilk kez oluyor kist o yuzden bilemedim. Simdiye kadar gitsem iyiymis dr. Sende de mi var kist canim?
O kazalari çok merak ediyorum nasil oluyor bide ağliyo :işsiz:

haydaaa kazaaa o kazaları hiç anlamam yaa al sana yeni bi bunalım sebebi bebiiişşş :silah:

Eylulll09 Eylulll09 kuzum kist ne kadar anlayamadım ? bende de var maalesef kist :( doktor homojen olduğu için takılmadı doğumla atılacak en kötü bünye yapıyor maalesef :( allah beterinden saklasın inşallah :dua:
sağol kuzum aminn allah her şeyin hayırlısını versin inşallah hepimize

Kızlarrrrr nasılsınız :) hamile var mı hamile :) güzel haberleri özledim vallahi. Bu ay biz klomen denedik. Şimdi bekliyoruz. 6 gün kaldı. İnşallah güzel haber alacağız

haydaaa kazaaa o kazaları hiç anlamam yaa al sana yeni bi bunalım sebebi bebiiişşş :silah:

Eylulll09 Eylulll09 kuzum kist ne kadar anlayamadım ? bende de var maalesef kist :KK43: doktor homojen olduğu için takılmadı doğumla atılacak en kötü bünye yapıyor maalesef :KK43: allah beterinden saklasın inşallah :dua:
sağol kuzum aminn allah her şeyin hayırlısını versin inşallah hepimize
yıldım valla sorma,regl buay iyice sinir yaptı bende.Heryere sarıyorum:kızgın:

Back
X