Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ACİLLL kızlar 28i regli günümdü ama bugün oldum. Aşılama yaptırmıştım bu ay. Hiç gün şaşırmazdı

ACİLLL kızlar 28i regli günümdü ama bugün oldum. Aşılama yaptırmıştım bu ay. Hiç gün şaşırmazdı
iğneli miydi aşılaman canım ?
iğneler kiminde gecikme kiminde erken getirebiliyor dedi doktorum ben de regl gününden 9 gün erken oldum bu ay iğnelerden sonra. doktoruna bildir istersen durumu

Kızlar merhabalar hayırlı günleriniz olsun :) yine ben ve yine geciken 4. Gün adetim :) sizler ne durumdasınız

ama senin durumun benden farklı bende hamilelik şüphesi olmadığı için ben rahattım .kanamanın seyri nasıl yerleşme fln olabilir belki ? doktorunla görüş derim canım
Tamam canım. Şu an çok az. Damla damla. Kursum var okuldayım şimdi. 3.30 da çıkacağım o zaman gidetim bi doktora geç kalır sayılmam demi. Bizim müdür biraz tuhaf izin alıp gitmek istemiyorum şimdi

Tamam canım. Şu an çok az. Damla damla. Kursum var okuldayım şimdi. 3.30 da çıkacağım o zaman gidetim bi doktora geç kalır sayılmam demi. Bizim müdür biraz tuhaf izin alıp gitmek istemiyorum şimdi
öyle yap canım whatsapp fln sorabilme durumun varsa sor yoksa da öğlen git. ama o zamaan kdr ters hareket yapma cok zorlama kendini

Günaydın benle beraber ustalaşan arkadaslarrımmmKonu belli ama sonucuı alamadık henz

Eklentiler

• IMG_7338.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
buralar çok sessiz diyecekken, bir anda döküldü ağzımdan. Kabul olsun inş.
Oda etkendir ama genel olarak artık sessiz.. Hsg ler çekildi, Denencek kür kalmadı derken herkes kendi iç dünyasına çekildi
Aynen canısı kalmadı yapcak bisey,tüp taktırcaz iste onun için uygun vakit bekliyorz napak

ilaçlar illa ki etkiliyor cnm benim de bu ay 2.regl. 16.gün tekrar oldum.
Aynen hep hormon aldik ondan benim bu ay düzelir inş bizde nasipse tüpe geçicez. Bu hafta içi gidip konuşcaz drla. Hayırlısı inş.
Sende erken olmuşsun peki bu regliyle mi transfer olacak senin canım yoksa diğer ay mı?

Salliala arkadaşım, en son kızının kontrolü vardı, kanaman devam ediyordu . Durumlar nasıl merak ettim
Kanama bitti simdi de adet oldum. Cok sukur kizimim da kalca gelisimi devam ediyormus tedavi vermedi sadece 1 numara buyuk bez kullaniyoruz bacaklarini arasindan tutmaya gayret ediyoruz. Gaz sikintisi basladi o biraz zorluyor bizi epeydir hic takip edemiyorum gitip son seyleri okuyup çıkıyorum. Eve gilan zor yetisir oldum. Hele camasir yikamak katlamaya hic yetisemiyorum kusmalarindan dolayi.
Hepinizin kandili mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Sen nasilsin kacirdigim birseyler var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…