amiin arkadaşım bu kadarla gelmiş geçmiş olsunEvet ya içim cız etti resmen. Allah beterinden korusun
iğneli miydi aşılaman canım ?ACİLLL kızlar 28i regli günümdü ama bugün oldum. Aşılama yaptırmıştım bu ay. Hiç gün şaşırmazdı
Evet canım iğneli . demek ondan oldu. Çok sağoliğneli miydi aşılaman canım ?
iğneler kiminde gecikme kiminde erken getirebiliyor dedi doktorum ben de regl gününden 9 gün erken oldum bu ay iğnelerden sonra. doktoruna bildir istersen durumu
ama senin durumun benden farklı bende hamilelik şüphesi olmadığı için ben rahattım .kanamanın seyri nasıl yerleşme fln olabilir belki ? doktorunla görüş derim canımEvet canım iğneli . demek ondan oldu. Çok sağol
Tamam canım. Şu an çok az. Damla damla. Kursum var okuldayım şimdi. 3.30 da çıkacağım o zaman gidetim bi doktora geç kalır sayılmam demi. Bizim müdür biraz tuhaf izin alıp gitmek istemiyorum şimdiama senin durumun benden farklı bende hamilelik şüphesi olmadığı için ben rahattım .kanamanın seyri nasıl yerleşme fln olabilir belki ? doktorunla görüş derim canım
öyle yap canım whatsapp fln sorabilme durumun varsa sor yoksa da öğlen git. ama o zamaan kdr ters hareket yapma cok zorlama kendiniTamam canım. Şu an çok az. Damla damla. Kursum var okuldayım şimdi. 3.30 da çıkacağım o zaman gidetim bi doktora geç kalır sayılmam demi. Bizim müdür biraz tuhaf izin alıp gitmek istemiyorum şimdi
Aynen canısı kalmadı yapcak bisey,tüp taktırcaz iste onun için uygun vakit bekliyorz napakburalar çok sessiz diyecekken, bir anda döküldü ağzımdan. Kabul olsun inş.
Oda etkendir ama genel olarak artık sessiz.. Hsg ler çekildi, Denencek kür kalmadı derken herkes kendi iç dünyasına çekildi
Bursa da dün aksam üzeri hissettim benizmir beşik gibi sallanıyor
günaydın kuzuşummmmm rabbim büyük inşallah ol diyecek bizim için deGünaydın benle beraber ustalaşan arkadaslarrımmmKonu belli ama sonucuı alamadık henz
dur bakalım kuzum yaa hemen tüp müp deme dur bakalım yaaAynen canısı kalmadı yapcak bisey,tüp taktırcaz iste onun için uygun vakit bekliyorz napak
Tamam canım. Şu an bildiğin tam oldum regli geliyor bayağı. Sancım da var. Hayırlısı artıköyle yap canım whatsapp fln sorabilme durumun varsa sor yoksa da öğlen git. ama o zamaan kdr ters hareket yapma cok zorlama kendini
Tamam canım. Şu an bildiğin tam oldum regli geliyor bayağı. Sancım da var. Hayırlısı artık
Doktor sorun yok dedi. Ama bence benim 1 tane yumurtam iyi büyüyor diğerleri küçük. Bir de eşimin yıkandıktan sonra sperm sayısı 7 milyon bence az ama doktora göre iyi
sizde sorun neydi canım aşılama için?
inşallah son reglin olsun canım
sağol arkadaşım, Allah c.c. beterlerinden saklasınBursa da dün aksam üzeri hissettim benGecmis olsun canısı
Aynen hep hormon aldik ondan benim bu ay düzelir inş bizde nasipse tüpe geçicez. Bu hafta içi gidip konuşcaz drla. Hayırlısı inş.ilaçlar illa ki etkiliyor cnm benim de bu ay 2.regl. 16.gün tekrar oldum.
Kanama bitti simdi de adet oldum. Cok sukur kizimim da kalca gelisimi devam ediyormus tedavi vermedi sadece 1 numara buyuk bez kullaniyoruz bacaklarini arasindan tutmaya gayret ediyoruz. Gaz sikintisi basladi o biraz zorluyor bizi epeydir hic takip edemiyorum gitip son seyleri okuyup çıkıyorum. Eve gilan zor yetisir oldum. Hele camasir yikamak katlamaya hic yetisemiyorum kusmalarindan dolayi.Salliala arkadaşım, en son kızının kontrolü vardı, kanaman devam ediyordu . Durumlar nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?