inşallah cnm benim inşallah rabbimin izniyle böyle düşünmekten vazgeçmeHeyecan yok da bu kez içimde bir umut var olacak gibi
iyiyim cnm sen napıyosun nasıl gidiyo bakalımkızlar nasılsınızz ? uzun uzun zaman oluyor ben yogunluktan giremıyorum pek
cansu1109 nasılsın canım görüşmeyeli ?
inşallah canım benim inşallah .yarın transfer öncesi dr la görüşülecek o zaman belli olacak inşallah hayırlısı olur hakkımda cnm benim dualarını eksik etmeCanım kolayca gecer insaallah transferin olumlu sonuc ile geleceksin geri insaaallaaahkac tane koyulacak
telden zor oluyor cnm ama sizi haberdar etcem inşallahYaaaaa gıtme burdan ıkı hafta sensız olmaz kıııııı.telden gır bari yaaa
hayırlısı kuzum inşaallah.aminn cnm benim aminn inşallahhh rabbim hiçbirimizin çabalarını boş çıkarmasın inşallah yüzümüzü güldürsün
cnm 10gün alıcam nasipse rapor ,kalanını da yıllık izin uzatırım 2 hafta evde olmak istiyorum nasipse dinleneyim biraz okumak istediğim kitaplarım var hem beynimi hem bedenimi dinlendircem nasip olursa
hayırlısı olsun canım inşaallah sonu güzel olurSağol canım benim inşallah. 1.30 da olacak işlem hayırlısıyla.
inşallah cnm benim inşallahhayırlısı kuzum inşaallah.
Cansum transferin olacakmış inşallah herşey güzel olur senin adına çok çok sevinirim rabbim herşeyi güzel eylesin inşallahinşallah cnm benim inşallah
inşaallah canım.. Allah hayırlısıyla nasiip etsin.. sanada hayırlı hafta sonları canımkızlar merhaba
cansu1109 ile görüştüm.
sabah transferi gerçekleştirildi, şuan evinde dinleniyor.
sizlerede çok çok selamı var.
Bütün dular ona bugün, sağlıcakla gelsinler inşallah.
herkese iyi hafta sonları
Ben önce klomenle başlamıştım 2 defa ama iğne ile daha iyi büyüyor. Hiç acımıyor çok ince bir iğne canımİllaki iğne veriyor mu?Ve onu karından nasıl yapıyonuz ya
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinBeklenen adet gunume 5 gun kala hem idrarda hem kanda pozitifi gordum. 145 beta hgc ile hamileyimmm :))))
Darisi diger isteyen arkadaslarin basina :)
Amin canim tesekkur ederim :) darisi butun bekleyenlerin basina :)Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canim tesekkur ederim :) darisi butun bekleyenlerin basina :)
günaydın cnmGünaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?