hepimizde aynı şeyler olmuyor mu?ah inşaallah canım. Allah dan umut kesilmezz ama nedense her adet olduğumda sanki umudum biraz daha kırılıyor.
İnsallah hayırlı haberleri almışsındır cnmKızlar herkese selam , öncelikle hepiniz çok cicisiniz söylemeden geçemedim. Bende sizler gibi bebiş sahibi olmayı çok istiyorum ama önümde geçemesini beklediğim tam 1 saat var.az önce doktor muayenesinden geliyorum. Kafam çok karışık. Belki sizlerle paylaşsam rahatlarım diye düşündüm. Geçen ay ilk defa klomen tedavisi gördüm. yumurtlama sorunum vardı. Doktor takip yaptı ve progesteron sonucumuda görünce çok sevindi. 43 çıktı adetin 22. Günü yaptırdığım sonuç ama ben 3 gün önce regli oldum ama ilk gün normaldi şimdi ise hiç birşey yok. Doktora aslında 2. Kez klomen tedavisi versin diye gitmiştim. Ama o benden kanda gebelik testi istesi ve ultrasonda çok ufak keseye benzer bişey gördüğünü söyledi. Bunun dış gebelik ya da normal gebelik olabileceğini söyledi. Beklemek çok zor geliyor şuan. Birde normalde 35 günde bir regli olurdum şimdi ise 29. Gün olmuş oldum. Var mı aranızda benzer şeyler yaşayanlar. Çok uzattım kusura bakmayın, herşey gönlünüzce olsun
Günaydın canıısııgünaydın bol dinlenmeceli bir hafta sonu olsun bizlere
kız deme öyle ben bu ay yarım yamalak adet oldum ilaçlardan catlıcam sandımah inşaallah canım. Allah dan umut kesilmezz ama nedense her adet olduğumda sanki umudum biraz daha kırılıyor.
Evet sonucu aldım maalesef negatifİnsallah hayırlı haberleri almışsındır cnmAdetin 35 günde geliyorsa 29 günde gelen yerleşme kanı dır belki.Bize haber et
Valla o dr olayını 2 senedir cözememis biiri olarak seni cok iyi anlıyorm cnm.Tam iyi bi dr buldm dedim ama bu seferde hastane cok masraflı cıktıEvet sonucu aldım maalesef negatifdoktorumun tutarsız konuşmalarından sonra bugün itibariyle değiştirdim. Ve bugün yeni doktorla görüşünce kaybettiğim 8 ayıma yandım, çok üzgünüm . Doğru doktora denk gelmek gerçekten çok önemli. Şimdi klomen tedavisine devam ediyorum ve ayrıca yumurta takibi de yapılacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
günaydın canım hayırlı haftalar.. Nasılsın?Günaydın kızcelerr
Hayırlı haftalarınız olsunnnn
İyiim cnm geldik yine iste,sen nasılsıngünaydın canım hayırlı haftalar.. Nasılsın?
Sağol canım iyiym bende aynı bunaltıcı sıcaklarla uğraşıyoruz geec uyuyamıyorum sıcaktan gündüzde burda klimanın altında uykum geliyorİyiim cnm geldik yine iste,sen nasılsın
dün bizlere bişi olmadıysa sıcağa dayanıklıyızdır arkadaşım. Korkma :)Sağol canım iyiym bende aynı bunaltıcı sıcaklarla uğraşıyoruz geec uyuyamıyorum sıcaktan gündüzde burda klimanın altında uykum geliyor
günaydın, normal adetinle aynı mı herşey peki?Günaydın kızlar
5 gün erken regl oldum
Aynı bacım aynıgünaydın, normal adetinle aynı mı herşey peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?