Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın canım
Tam söküldü valla
Birde bonus bas ağrısı getirdiDünden beri minoset,apranax ne bulduysam içtim anca topladım kafayı
Sen napıosun
günaydınn,ben artık adet olduğumda dicek laf bulamadığımdan, güzelce pedimi takıp wc den sessizce uzaklaşıyorum. Ağrım çoksa bir tane de ağrı kesici içiyorum. Ağrım geçincede normal hayatıma kaldığım yerden geri dönüyorum. Başka çaremizde yok gibi...
Napayım evde ne kadar kıyafet varsa hepsini bir yerde topladım. Yazlıklar, kışlıklar, verilcekler, kaldırılcaklar derken 2 gün onlarla boğuşuyorum, ev aldı başını gidiyor. Hurç alıp bi kısmını yerleştirdim, dolaba yerleşcek içinde bugün askı alayım toplansın artık evdeki yayıntı. Hoş ev dandini acayip temizlik istiyor. 2haftadır hafta sonları denizde aldık soluğu, eve girişemedim şöyle... Onun harici iş bildiğin gibi...

Brnde gecen yorganlari yastiklari ciksrdim gunlenecekleri balkona siraladim yikanacaklari makinaya attim. Bi iki tane vakumlu vardi denemememistim onu denedim Allah'ım nr harika birsey boşyere heryeri doldurmusum hurcla her cikisimda bi iki bi iki vakumlu poset alip onlara yerlestirecegim cok guzel yer tasarrufu sagliyor. Hic kullanmadigim iki tane uyku seti 2 tane pelus pattaniye var gardolap ustunde goz zevkimi bozan ilk firsatta onlari hemen vakumlamak planjm

dün hurç aldığım yer bi arka sokağımdı, sordum vakumlu var mı diye bitti ama gelicek diyince evin o hali aklıma geldi dedim beklemenin bir manası yok. hurçlar çabuk yırtılıveriyor inş. bi daha ki sefere alırım onlardan.
insan uzun zamandır aklında olanları yaptımı ferahlıyıveriyor. aslında çokda göze gelen şeyler değil ama vakit kaybıı işte...

var canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
Hadı ya.bende gırmıyo demekkı evde dınlenıyo bebek ıcın dıye umut edıyodum.ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder bı dahakı transferde.

En güzelini yapıyorsun yavrum.Bizde regl oldum ben diyorm sonra bidaha konuyu acmıyorz artık evde.Zaten 2 aydır calısmalarda yok gibi..Hepten nasılsa asılamaya gitcez modundayız:)
Valla bende de var hurçlar hep değiscek,cok cabuk gidiyo ya fermuarları,temizlik bayramda yaptım cam kapı.Hatta size bir püf noktsı kızlar.Cam silmek için belki biliyorsunuzdur;cam sileceğiniz suya 1 -2 damla şampuan atın cam beziyle sıkıp sılin.Kendi kendine kurusun.Hic arkadan kurulamaya gerek kalmıyor,aynalarda aynı sekilde silinebiliyor.Ben bayramda öyle sildim cok rahat eettim

aynen tutup kaldırmaya gelmiyor hurçlar...altından kucaklıcan.oda hamballık :)
ayy eline sağlık, ben bayramdan önce yaptım ama sokak kazılıydı yeni asfalt attılar her yer toz kir içinde.cam pencere açmasan nasıl dayancan sıcağa, klima zaten mumya gibi yapıyor iş yerinde bütün gün... evde olmasın dedik...
iyi fikirmiş, nerden öğrendin.
bende bildiğin poşete vim döküp duşakabinleri, derzleri falan sürttün mü temizliyor diye duydum annem falan yapmış. ilk fırsatta denicem.

var canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
Hayırlısı canım üzüldüm gerçekten Rabbin en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah

Hayırlısı vardır bundada bir hayır diyoruz malesef dua etmekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla tüm bekleyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…