günaydın canımselam, söküldü mü senin ki? inş. akıntın falan kalmamıştır. :)
Selam canım
Söküldü cnm,normalde hep karın ağrım olurdu ,bu ay sunu bi sasırtayım dedi vücut deli bas ağrısı yaptıHayırlı günler kızlarr. Nasılsınız?babyloading87 söküldün mü kuzum ?
günaydınn,ben artık adet olduğumda dicek laf bulamadığımdan, güzelce pedimi takıp wc den sessizce uzaklaşıyorum. Ağrım çoksa bir tane de ağrı kesici içiyorum. Ağrım geçincede normal hayatıma kaldığım yerden geri dönüyorum. Başka çaremizde yok gibi...günaydın canım
Tam söküldü valla
Birde bonus bas ağrısı getirdiDünden beri minoset,apranax ne bulduysam içtim anca topladım kafayı
Sen napıosun
Şükür canım iyiyim ben inşallah son regl olur kuzumSelam canım
Aynı bizde durumlar,regl oluyoruz genel olarakSen nasılsı nn
Brnde gecen yorganlari yastiklari ciksrdim gunlenecekleri balkona siraladim yikanacaklari makinaya attim. Bi iki tane vakumlu vardi denemememistim onu denedim Allah'ım nr harika birsey boşyere heryeri doldurmusum hurcla her cikisimda bi iki bi iki vakumlu poset alip onlara yerlestirecegim cok guzel yer tasarrufu sagliyor. Hic kullanmadigim iki tane uyku seti 2 tane pelus pattaniye var gardolap ustunde goz zevkimi bozan ilk firsatta onlari hemen vakumlamak planjmgünaydınn,ben artık adet olduğumda dicek laf bulamadığımdan, güzelce pedimi takıp wc den sessizce uzaklaşıyorum. Ağrım çoksa bir tane de ağrı kesici içiyorum. Ağrım geçincede normal hayatıma kaldığım yerden geri dönüyorum. Başka çaremizde yok gibi...
Napayım evde ne kadar kıyafet varsa hepsini bir yerde topladım. Yazlıklar, kışlıklar, verilcekler, kaldırılcaklar derken 2 gün onlarla boğuşuyorum, ev aldı başını gidiyor. Hurç alıp bi kısmını yerleştirdim, dolaba yerleşcek içinde bugün askı alayım toplansın artık evdeki yayıntı. Hoş ev dandini acayip temizlik istiyor. 2haftadır hafta sonları denizde aldık soluğu, eve girişemedim şöyle... Onun harici iş bildiğin gibi...
dün hurç aldığım yer bi arka sokağımdı, sordum vakumlu var mı diye bitti ama gelicek diyince evin o hali aklıma geldi dedim beklemenin bir manası yok. hurçlar çabuk yırtılıveriyor inş. bi daha ki sefere alırım onlardan.Brnde gecen yorganlari yastiklari ciksrdim gunlenecekleri balkona siraladim yikanacaklari makinaya attim. Bi iki tane vakumlu vardi denemememistim onu denedim Allah'ım nr harika birsey boşyere heryeri doldurmusum hurcla her cikisimda bi iki bi iki vakumlu poset alip onlara yerlestirecegim cok guzel yer tasarrufu sagliyor. Hic kullanmadigim iki tane uyku seti 2 tane pelus pattaniye var gardolap ustunde goz zevkimi bozan ilk firsatta onlari hemen vakumlamak planjm
var canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
Hayırlısı olsun üzüldüm ama hmarim toparlar çabukvar canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
Hadı ya.bende gırmıyo demekkı evde dınlenıyo bebek ıcın dıye umut edıyodum.ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder bı dahakı transferde.var canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
İnsallah yavrumŞükür canım iyiyim ben inşallah son regl olur kuzum
En güzelini yapıyorsun yavrum.Bizde regl oldum ben diyorm sonra bidaha konuyu acmıyorz artık evde.Zaten 2 aydır calısmalarda yok gibi..Hepten nasılsa asılamaya gitcez modundayız:)günaydınn,ben artık adet olduğumda dicek laf bulamadığımdan, güzelce pedimi takıp wc den sessizce uzaklaşıyorum. Ağrım çoksa bir tane de ağrı kesici içiyorum. Ağrım geçincede normal hayatıma kaldığım yerden geri dönüyorum. Başka çaremizde yok gibi...
Napayım evde ne kadar kıyafet varsa hepsini bir yerde topladım. Yazlıklar, kışlıklar, verilcekler, kaldırılcaklar derken 2 gün onlarla boğuşuyorum, ev aldı başını gidiyor. Hurç alıp bi kısmını yerleştirdim, dolaba yerleşcek içinde bugün askı alayım toplansın artık evdeki yayıntı. Hoş ev dandini acayip temizlik istiyor. 2haftadır hafta sonları denizde aldık soluğu, eve girişemedim şöyle... Onun harici iş bildiğin gibi...
aynen tutup kaldırmaya gelmiyor hurçlar...altından kucaklıcan.oda hamballık :)En güzelini yapıyorsun yavrum.Bizde regl oldum ben diyorm sonra bidaha konuyu acmıyorz artık evde.Zaten 2 aydır calısmalarda yok gibi..Hepten nasılsa asılamaya gitcez modundayız:)
Valla bende de var hurçlar hep değiscek,cok cabuk gidiyo ya fermuarları,temizlik bayramda yaptım cam kapı.Hatta size bir püf noktsı kızlar.Cam silmek için belki biliyorsunuzdur;cam sileceğiniz suya 1 -2 damla şampuan atın cam beziyle sıkıp sılin.Kendi kendine kurusun.Hic arkadan kurulamaya gerek kalmıyor,aynalarda aynı sekilde silinebiliyor.Ben bayramda öyle sildim cok rahat eettim
Hayırlısı canım üzüldüm gerçekten Rabbin en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallahvar canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar.günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar
Hayırlısı vardır bundada bir hayır diyoruz malesef dua etmekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla tüm bekleyenlere nasip etsinvar canım. benim ne elim, ne dilim söylemeye varmadı ama ısrarla istedi. Maalesef olumsuz. Tekrar döner yada dönmez bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?