Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hayırlı bir günde başlanmış, inş. son olsun bu defa.
Sancıyle ilgili bişi dedi mi?
Ne zaman yapılacak işlem

Haftaya olur canım yumurtanın büyümesine bağlı. Sancıyla ilgili de bir şey demedi. Ayaklarımı üşüttüm sanırım.
ben çorapla geziyorum :)
dikkat et sende, sancısı fena oluyor.
bi ara testere dişli aslan pençesiyle, civanperçem otunu içiyordum. sabah ikisinden birer çay kaşığı koyup demliyordum aç karnına içiyordum. aynı şeyi gece yatarken. adet bitiminde yumyum dönemine kadar.
inanırmısın o ay hem yumurtanın büyümesini hem çatlamasını çok net hissediyorum. .
sen ilaç kullanıyorsan orası ayrı ama bi göz gezdir istersen netten ikisinede.

Onları biliyorum ama bebeği düşürür diye korkup içmiyordum

Saraçoğlu civan perçemini adetten 1 hafta önce başlayın diyordu. Sen sonrasında içmissin. Bitki çayı ya eğer gebeysem bebeğe zararı olur diye korkuyordum

Onları biliyorum ama bebeği düşürür diye korkup içmiyordum
ben adetle birlikte başladım içicek olduğumda. yumyuma kadar. benim çünkü adetim 10gün sürüyordu.16. gün falan yumurtluyordum. ama çalışmalardam sonra içmiyordum.

ben adetle birlikte başladım içicek olduğumda. yumyuma kadar. benim çünkü adetim 10gün sürüyordu.16. gün falan yumurtluyordum. ama çalışmalardam sonra içmiyordum.
Anladım canım. Ben de aldım duruyor evde ikisi de. Yazlıkdan dönünce içeyim ben de dayanılacak gibi değildi bu kez ağrı.

Selam kizlar biliysnz ben 2 defa catlatma oldum tutmadi nu ay ara vermistim braz kafam rahatladi ama bu ay tedaviye devam ediym mi snra bu ayda mi kafami dinlesem bilemedm valla szce ne yapmaliym devam mi yksa braz daha bekliym mi

Selam kizlar biliysnz ben 2 defa catlatma oldum tutmadi nu ay ara vermistim braz kafam rahatladi ama bu ay tedaviye devam ediym mi snra bu ayda mi kafami dinlesem bilemedm valla szce ne yapmaliym devam mi yksa braz daha bekliym mi
Sen kendini hazır hissediyorsan devam et bence

Bilemedm valla ya cok krarsiz kaldim aslinda tekrar edip yine olumsuz sonuc olucaqindan korkuyrm tabiki Rabbim bilir ama ne diyim devam etmedim mi sanki zaten ilac kullanmadim nasil olsa yok rahatliqina giriyorum
Eşinle de konuşup öyle karar ver. Eğer tatil yapıyorsan dinlen ara ver yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…