- 13 Nisan 2017
- 93
- 44
- 8
Bakalim hayirlisi ya artik bilemedimEşinle de konuşup öyle karar ver. Eğer tatil yapıyorsan dinlen ara ver yazın.
çok şükür, allah bu günümü aratmasın.Günaydın.laves35 tatlım nasıl gidiyor hamilelik? Her şey yolunda mı?
Canım nasılsın nasıl gidiyor bebisli hayatçok şükür, allah bu günümü aratmasın.
kimse kalmadı artık burda.
şükür iyiyim,alşmaya çalışıyorum. dün akşam yemekten sonra yatsıyı falan nasıl kıldım hatırlamıyorum uykudan. yatağın yolunu zor buldum.sabahtan kan testi yaptırdım aile hekiminde. 2hafta sonra onların sonucuna göre ilaç vericek sanırım. bide sen anlarsın bugün hemşire sordu kan uyuşmazlığı olup olmadığını. benim 0rh- eşimin 0rh+ kan uyuşmazlığı var dedi. sanırım 4. adan sonra iğne gibi bişi yapıyorlarmış doğru mu? siz napıyonuz. nasıl geçiyor günlerin.Canım nasılsın nasıl gidiyor bebisli hayat
Evet canım kimse kalmadı malesefçok şükür, allah bu günümü aratmasın.
kimse kalmadı artık burda.
Evet canım uyuşmazlık var iğne yapılır sıkıntı olmaz dert etme onu. Uyuklama falan geçer de bulantı olmasın ben çok çektim biliyorsun. Valla bizim baya zorlu uyku yok zaten hep kıpır kıpır oğluşumşükür iyiyim,alşmaya çalışıyorum. dün akşam yemekten sonra yatsıyı falan nasıl kıldım hatırlamıyorum uykudan. yatağın yolunu zor buldum.sabahtan kan testi yaptırdım aile hekiminde. 2hafta sonra onların sonucuna göre ilaç vericek sanırım. bide sen anlarsın bugün hemşire sordu kan uyuşmazlığı olup olmadığını. benim 0rh- eşimin 0rh+ kan uyuşmazlığı var dedi. sanırım 4. adan sonra iğne gibi bişi yapıyorlarmış doğru mu? siz napıyonuz. nasıl geçiyor günlerin.
Önden farkedilmiş zaten oyi olmus biri negatif biri pozitif olunca uyusmazlik ignesi vuruyorlar sanirim. Uyu bop bol dinlen annesi cok ozleniyor sonradan uykularşükür iyiyim,alşmaya çalışıyorum. dün akşam yemekten sonra yatsıyı falan nasıl kıldım hatırlamıyorum uykudan. yatağın yolunu zor buldum.sabahtan kan testi yaptırdım aile hekiminde. 2hafta sonra onların sonucuna göre ilaç vericek sanırım. bide sen anlarsın bugün hemşire sordu kan uyuşmazlığı olup olmadığını. benim 0rh- eşimin 0rh+ kan uyuşmazlığı var dedi. sanırım 4. adan sonra iğne gibi bişi yapıyorlarmış doğru mu? siz napıyonuz. nasıl geçiyor günlerin.
olsun allah c.c. sağlık versin. iyi olsunlarda kıpırdasınlar. tekrar çalışmayı düşünüyor musunEvet canım uyuşmazlık var iğne yapılır sıkıntı olmaz dert etme onu. Uyuklama falan geçer de bulantı olmasın ben çok çektim biliyorsun. Valla bizim baya zorlu uyku yok zaten hep kıpır kıpır oğluşum
biraz pat pat olmuş sanki doktorun konuşması.Kızlar selam nasılsınız? Dün çok yogundum bugunde aynı sabahtan bi doktora gidip geldim hafif bir enfeksiyon var dedi ilaç verdi adetin 3. Günü gel hormon testlerini tekrarlayalım esinde sperm testi versinn tekrar dedi. Sonrasında tedaviye başlarız dedi. Açık açık konuşayım oyalamayi sevmem iğne ve aşılama denenmesi kadar denenir sonrasinda tup bebeğe yonlendiririm dedi.
2.çocukda sarılık olarak meydana çıkıyor genelde uyuşmazlık dedi.Önden farkedilmiş zaten oyi olmus biri negatif biri pozitif olunca uyusmazlik ignesi vuruyorlar sanirim. Uyu bop bol dinlen annesi cok ozleniyor sonradan uykular
Aslında iyi doktordu ama yumurtayla alakalı hiç birşey demedi ben diğer doktorumda alismistim 3 yumurta var şu boyda falan diye. Neden gittiğimiz doktorlar in beğendiğimiz özellikleri tek doktorda yokki ya.. :) çalışma ya gelince öyle oluyor ya ben zaten tekim ama buara çoğu iş bende yoğunum o yuzdende izin alacaktim bu ay için nasıl yapacam bilmiyorumbiraz pat pat olmuş sanki doktorun konuşması.
Silah zoruyla yaptırmıyonuz değil mi
Hayırlısı olsun.senin için şüpheli olmayan günler adaçayı içebilirsin iyi geliyor.
benimde yoğun bu aralar. idare etmeye çalışıyorum. tek başımayım . konu izne gelince tek başıma olduğumu hatırlatırlar, 5 kişilik iş yapmaya gelince bir allahın kulu tek olduğumu hatırlamaz
Ücretsiz iznim bitti işi bıraktım canım 1 yıl falan sonra devam etmeyi düşünüyorumolsun allah c.c. sağlık versin. iyi olsunlarda kıpırdasınlar. tekrar çalışmayı düşünüyor musun
Evet kasım annelerinde beraberdik biz konuşuyoruz ordan şimdi 2. Geliyor nasipse2.çocukda sarılık olarak meydana çıkıyor genelde uyuşmazlık dedi.
bende ilacı varsa, önlemi alınıyorsa onun için panikleyemem arkadaşım.
Ne yapılıyorsa yapılır gerektiği zaman.
Dinlenemiyorum gündüzleri işler yoğun, akşamlarıda olabildiğince dikip ayakları uzanıyordum. Bu aralar uzanmalar horlamaların yerini aldı sanırım. akşam eşim yoktu uzandığım yerden yatak odasına gidebilmek için dua ediyordum allahı nolur biri beni oraya götürsün diye:)
bu arada the new'i hatırlarsın. senle bir hamile kalmıştı. mart anneleri topiğinde.2. ye hamile. konuşmak nasip olmadı henüz. zannedersemde unutmuşturbeni...
Ah canim ya olsun guzel anlar vunlar hamileligin her aninin tadini cikar2.çocukda sarılık olarak meydana çıkıyor genelde uyuşmazlık dedi.
bende ilacı varsa, önlemi alınıyorsa onun için panikleyemem arkadaşım.
Ne yapılıyorsa yapılır gerektiği zaman.
Dinlenemiyorum gündüzleri işler yoğun, akşamlarıda olabildiğince dikip ayakları uzanıyordum. Bu aralar uzanmalar horlamaların yerini aldı sanırım. akşam eşim yoktu uzandığım yerden yatak odasına gidebilmek için dua ediyordum allahı nolur biri beni oraya götürsün diye:)
bu arada the new'i hatırlarsın. senle bir hamile kalmıştı. mart anneleri topiğinde.2. ye hamile. konuşmak nasip olmadı henüz. zannedersemde unutmuşturbeni...
ağrım çok olmuştu diye adetliyken başlamıştım. ama yumyumdan sonra içmemeye bak.Aslında iyi doktordu ama yumurtayla alakalı hiç birşey demedi ben diğer doktorumda alismistim 3 yumurta var şu boyda falan diye. Neden gittiğimiz doktorlar in beğendiğimiz özellikleri tek doktorda yokki ya.. :) çalışma ya gelince öyle oluyor ya ben zaten tekim ama buara çoğu iş bende yoğunum o yuzdende izin alacaktim bu ay için nasıl yapacam bilmiyorumbugun civanpercemi alayim dedim başlasam olur mu ki?
aynen canım. çok şükür bunları gösteren rabbime.Ah canim ya olsun guzel anlar vunlar hamileligin her aninin tadini cikarresimler cekil aylik yada haftalik ayni kiyafet ayni yerde
Aa biliyorum onu arada yazisiyoruz ikiniz ayni topiktesiniz yani simdi bak sen su ise artik yasina girmistir onun birinci belki de. Sevindim onun icin bu sefer uzmeden gelmis.
tamam canım yumyum öncesi belki işe yarar deneyim bi .ağrım çok olmuştu diye adetliyken başlamıştım. ama yumyumdan sonra içmemeye bak.
kalp atışlarını duydunuz mu canım? yoksa var mı daha haftasıaynen canım. çok şükür bunları gösteren rabbime.
sonuna kadar sağlıkla gider, hayırlısıyla doğduğunuda görürüm inş.
dünden hafif akıntımda çık kahve renk vardı akşam dahada belirginleşti, sabah kalktım hala var.
çok koyulaşmadıkça progestana devam edeyim diyorum. eğer artarsa dr a danışayım.
Evet ben pek aktif değilim o topikte, yermi yadırgadım zaar
geçen cumartesi günüydü randevum duyduk çok şükür. rabbim daimi etsin inş.kalp atışlarını duydunuz mu canım? yoksa var mı daha haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?