Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

laves35 tatlım özel bir şey yapmış mıydın?
arkadaşım ayrıntılı anlatayım.
ben sat bat, tarihini buraya girip tablodan bakmadıkça hatırmayıyordum.
adetim bittikten sonra sol tarafımda boşluğuma doğru ağrı hissettim üzüldüm sol taraftan yumyum olcak diye (hafif sol tüpte tıkanıklık vardı) o sıralar denize de sık gittik. bikaç gün içinde soldaki ağrım kesildi, sonra sağ tarafımda ağrı başladı.
ağrıyı denizde üşüttüğümede yordum belirgin şeffaf akıntım gelmeyincede tam kestiremedim.2 günde bir bir defaa 2 gün üst üste bide 3 gün arayla oldu.
bütün ay derdim ev ve düğünlerdi. ama demicem aklından çıkardığınız ay oluyor diye. Çünkü o hiç bir ay akıldan çıkmıyor. Koca ay evde yprgan yastık, çeyiz sandığı, gardorop,baza dahil ne var ne yok temizlendi, havalandırıldı bunlarla uğraştım . 3. kata başımın üstüne yün yorgan taşıdım ki bende bel fıtığı var. tek düşüncem varsa allah korur yoksada bari işlerim bitmiş olurdu. hiç inceleyemedim çünkü kaynımın düğünüde vardı şehir dışından misafirlerde gelicek ortalığı o halde görmesinler diye güzdüz iş yerinde akşam evde iş halinde geçti günlerim.
bu ay bitmeyen kasık ağrım vardı, bi iş için yüklendiğimde kasığımda batma şeklinde bir uyarı alıyordum, ilk kez göğüslerim değilde göğüs uçlarım acımıştı adetime 3-4 gün kala, her zaman adetime yakın olan başağrım olmadı, sivilcem çıkmadı, halsizlik uyku hali fazlaydı ama ben işlere yormuştum, bi kez kendi idrarımın kokusundan tiksindim, birde namaz esnasında ayağa kalkarken kasığıma bıçak saplanır gbi oldu acıyla kıvrandım oturup kalmıştım.
adete 3-4 gün kala bende kahverengi lekelenme oldu. ben öncesinde ovülasyon testi yapmıştım koyuya yakın çıknca acaba dedim kendi kendime? sonraki gün ilk idrarla gebelik yaptım çıktı. aha önce leklenme sonrası düşük oldu diye doktoru aradım iğneya başladık. tahmini adet tarihime kadar leke oldu sonra geçti. ama dün yine vardı lekelenmem. nasibimizde ne varsa o olcak.
bide faydası olmuşmudur bilmiyorum. yumurta haşlamasını sağıklı beslenme sitelerinde hep gördüm kahvaltıda yiyiyorlardı. bende normalde kokusundan yiyemezdim. ramazandan sonra hergün 1 yumurta yedim bide kuru yemiş, kuru üzüm, fındık, ceviz, hurma, kaju, badem , kuru üzüm, kuru kayası yedim. günde 1 avuç kadar.
durun yazdıkça aklıma geliyor. meryem suresini okuyordum uuzn zamandır bide arkadaşım 4 cuma üst üste ya evvel çektim 21 kez mi neydi...
hangisi vesile oldu kimin duası kabul oldu bilmiyorum. inş. bir an önce isteyen herkese nasip etsin, hamile olanları sağlıklı eksiksiz sorunsuz bir şekilde kavuştursun, doğanlarada uzun ömür versin

aminn arkadaşımda, beklemesi çok zor ama. hamileyken de öyle tamam ama olucak mı olmayacak mı endişesi, olacağını bilsen tamam daha ümitvari olur insan ama işte bilinmez bir kuyu. rabbim bekleyen herkese beklediğini nasip etsin...

canımmmm çok sevindimmmmm. rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallahhh yaaa valla çok sevindim kızzzzzzzz
sağol aylinim rabbim herşeyin hayırlısını versin. sana verceğinden bir ay öncesinde hayırlı bir eş versin. evlendiğin gece hamile kalasın. 1 ay sonrada şak diye çizft çizgiyi göresin.

sağol hasbeem, doktora nasipse bu cumartesi gidicem inş. her şey yolundadır.
Inşallah canım herşey yolunda olacak inanıyorum. Sağlıklı hayırlı bi (kız geçti bi an içimden) evlat olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Inşallah canım herşey yolunda olacak inanıyorum. Sağlıklı hayırlı bi (kız geçti bi an içimden) evlat olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hasbeem tek değilsin, ben lekelenmem var diye kara kara düşünürken senin kızı oğluma alıcam diyenler bile oldu (küfür gibi geldi şimdiden )

Allah razı olsun arkadaşım. Çok güzel anlatmışsın. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Slm kızlar herkese Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallh bende geçen ay bi sıkıntı yaşadım hormon testlerim falan güzel çıktı sorun yok denildi ve söktürücü kullandım 21 haziranda adet başladı bitti bu ay 19 veya 20 olmam gerekiyordu ve ben hala adet olmadım gebelik testi korkuma yapamadım daha çıkmaz diye kontrolüme gittiğim zamanda yumurtlama günüm bir iki güne demişti dk çalışmaya başlayın demişti ve yumurtlamadan bir hafta sonra kasık ağrılarım ve boşluklarımda iki gün ağrı yaşadım ve acile gittim idara testi falan yapıldı hiç bir sorun çıkmadı şuan sadece yumurta akı gibi benbeyaz akıntım oluyo sizce varmıdır gebelik hiçbir adet olacakmışım gibi belirtim yok

Hemen test yapmalısınız bence

Amın canm amın ıns

Ben 2 ay catlatma ignesinden sonra biraz ara verdim kendi haline biraktim artik olursa olur olmazsada hayirlisi ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…