günaydın canım.. bu hafta böyle sıcak geçecekmiş yaa
ama perşembe , cumayı 31 derece gösteriyor.günaydın canım.. bu hafta böyle sıcak geçecekmiş yaasen nasılsın? nasıl gidiyor bebişle
evet sabaha karşı sıcak fena bastırdı.Günaydın tatlışlar. Gece uyudum serindi sonra bir baktım terliyorum. Bugün sıcak olacak dediğiniz gibi
O olur hapşırınca hep canim normal birsry korkmaama perşembe , cumayı 31 derece gösteriyor.
ben bilmiyorum arkadaşım ne olup ne bitiyo.
doktora gitmedim henüz.
cumartesi için gel demişti.
az öncede bir hapşurdum kasığımda birşey resmen yer değiştirdi.
Nerdeyse 1 haftadır boğazım şiş, burnumda bir tıkalı bir akıyor. Klima da var iş yerinde iyice kurutuyor boğazımı ...
Biraz tedirgin oldum. hafif ağrı yaptı hapşurmadan sonra.
Hayırlısıyla bir güzel haber alsaydım içim ferahlıcak biraz daha.
alırsın kuzum alırsın içini ferah tut. Allah ım sağlıcakla kavuştursun inşalalah.ama perşembe , cumayı 31 derece gösteriyor.
ben bilmiyorum arkadaşım ne olup ne bitiyo.
doktora gitmedim henüz.
cumartesi için gel demişti.
az öncede bir hapşurdum kasığımda birşey resmen yer değiştirdi.
Nerdeyse 1 haftadır boğazım şiş, burnumda bir tıkalı bir akıyor. Klima da var iş yerinde iyice kurutuyor boğazımı ...
Biraz tedirgin oldum. hafif ağrı yaptı hapşurmadan sonra.
Hayırlısıyla bir güzel haber alsaydım içim ferahlıcak biraz daha.
salliala içime su serptin.O olur hapşırınca hep canim normal birsry korkma
inşallah rabbim benle birlikte isteyen herkese bir an evvel güzel haberler nasip etsin.alırsın kuzum alırsın içini ferah tut. Allah ım sağlıcakla kavuştursun inşalalah.
genelde kan testine kesin diyorlar.Kızlar merhaba. Bir hafta gecikmişti reglim doktora gittim kan verdim sonuç negatif. Hala da regli olacağıma dair bir işaret yok
ilginç test bozuk diyeceğim ama 2 side mi?Kızlar ben bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sabah yaptığım 1. Olan
2 ci ve 3 üç Olanı yarım saat önce yaptım böyle çıktı
2 saat öncede kan testi yaptırdım negatif kan testim de anlamadım hiç bişi
normalde gecikme yaşamayanlar için, büyük bir ümit oluyor arkadaşım gecikmesi. kaçtı değerin biliyor musun?laves35 hiç ilaç kullanmadım. Havadan da olabilir ama sekmezdi normalde. Doktor 7 gün daha bekle dedi adetin için. Senin dediğin gibi minik sancı ve batma hissediyordum acaba hamile miyim dedim ama malesef. Hayırlısı.
Değerim 0 canımnormalde gecikme yaşamayanlar için, büyük bir ümit oluyor arkadaşım gecikmesi. kaçtı değerin biliyor musun?
dedim 4-5 falansa bir ihtimal geç döllenmedir ama hayırlısı inş. böyle olması gerekiyormuş, inş yanılttığı son ay olur.Değerim 0 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?