kesinlikle ... ilk adetimden beri hayatımda sadece 1kere gecikti..o da korunmayı bıraktığım ilk ay.belki öne geldi ama gecikmem hiç olmadı.düzenim kaçmasın lütfen allahımevet vaktinde gelmeside önemli düzenimiz için
stres etkiliyormuş canım yaa. sakin olmaya çalış.kesinlikle ... ilk adetimden beri hayatımda sadece 1kere gecikti..o da korunmayı bıraktığım ilk ay.belki öne geldi ama gecikmem hiç olmadı.düzenim kaçmasın lütfen allahım
28ekimdi 2gün gecti
çarşamba günü gittin mi doktora ne yaptın cnm...
benim de hep öncesinden gelir 28gün normal periyodum ama 26dan itibaren başlarım 27si genelde gelmiş olur.dediğim gibi 1kez gecikti o da ilk ay. :) stresim yok aslında ama şimdi dr.a bişey kalmadı bitsin de temiz temiz gideyim diyorum .stres etkiliyormuş canım yaa. sakin olmaya çalış.
çünkü eylül ayında bende bat 1 hafta kala acaba hamilemiyim derken 4 gün önceden geldiii . geçtiğimiz ay 3 gün önceden geldi.
ay canım o benim aklımdan cıkmış sahi dr.olayı yaaagittim sıra yoktu beklemedim canım bide daha 4+3 ya belli olmaz hiç bişey dedim akıntı gebelikte normal yazıyor heryerde haftaya kadar beklim dedim salı 5 haftam doluyor salıdan sonra gidim dedim
Öyle mi dersin gercektenBelki yeni oluyodur ne bilim benım 0,001 di bekle bakalım biraz canım
aminnn canımmm inşallah rabbim nazardan saklasın inşallah ... kıyamam sizeçok iyi zaten yardım ederdi ama şimdi daha bi iyi oldu evi fakan ona süpürttürüyorumgelip gidip göbüşümü öpüyor allah bozmasın bakalım inşallah bebişimi kucağıma alırım
fitil canım ... eczaneye danış korunmadığını da söyle ,bi zararı yok zaten.Mrb kızlar ben vajinal mantar olmuşum ne yapacağım ya
Biliyorsunuz çatlatma iğnesi yaptirdim bebek için bir sıkıntı olur mu acabafitil canım ... eczaneye danış korunmadığını da söyle ,bi zararı yok zaten.
ne kadar var bat.aBiliyorsunuz çatlatma iğnesi yaptirdim bebek için bir sıkıntı olur mu acaba
ayyy inşallah canım benimm.çok iyi zaten yardım ederdi ama şimdi daha bi iyi oldu evi fakan ona süpürttürüyorumgelip gidip göbüşümü öpüyor allah bozmasın bakalım inşallah bebişimi kucağıma alırım
dun aksam cok bulantim vardi bu sabah hic bişe yokgünaydın canım ,nasıl gidiyo ,bebiş üzüyomuş galiba seni :) kıyamam başladı mı bulantılar
14 gün var canım. Pazartesi yaptirdim.çatlatma iğnesi canım ne yapacağımi bilemedimne kadar var bat.a
eczacına danış canım. fitiller bi sıkıntı yaratmıyo diye biliyorum.hani bi kaç gün olmuş olsa bekle dicem ama , mantar 14gün çok rahatsız edici olur ,bebeğin tutunmasına da engel olabilir mantar /enfeksiyon vs.14 gün var canım. Pazartesi yaptirdim.çatlatma iğnesi canım ne yapacağımi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?