Dr aradım krem kullanabilirmisiz sıkıntı olmaz dedieczacına danış canım. fitiller bi sıkıntı yaratmıyo diye biliyorum.hani bi kaç gün olmuş olsa bekle dicem ama , mantar 14gün çok rahatsız edici olur ,bebeğin tutunmasına da engel olabilir mantar /enfeksiyon vs.
kraker falan bastırır diyolar canım eksik etmedun aksam cok bulantim vardi bu sabah hic bişe yok
ihmal etme canım,gecikmeden kullanDr aradım krem kullanabilirmisiz sıkıntı olmaz dedi
ay sorma vallaoufff şu saat meseleside ne kötü oldu ya...
yeni bildirim geliyor bi bakıyorum 1 saat geriden geldiği için ben şoklarda sonradan toparlanıyorum falan
pc saatini güncellediniz mi bende olmuyor o dediğiniz şey.sen ne yaptın test falan?ay sorma vallaaynı şey bana da oluyor .bi bakıyorum msjj gelmiş 1saat önce diyo herşeyimiz saçmalık dolu ya
hadi hayırlısı bakalım....çarşamba gidecem bende keseyi o zaman görebiliriz dedi...İnşaallah bakalım bi sorun olmaz....gittim sıra yoktu beklemedim canım bide daha 4+3 ya belli olmaz hiç bişey dedim akıntı gebelikte normal yazıyor heryerde haftaya kadar beklim dedim salı 5 haftam doluyor salıdan sonra gidim dedim
Üzülmüyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler. Sadece daha önce kan testi yaptrdgmda sıfırlı oluyodu hep şimdi niye 1,20 onu anlmdm?sony,uzulme.sabirli ol.
al banden de o kadar...ay sorma vallaaynı şey bana da oluyor .bi bakıyorum msjj gelmiş 1saat önce diyo herşeyimiz saçmalık dolu ya
az kaldı neyse ki haftaya pazar normale döncek hepsial banden de o kadar...
bu saatler yüzünden sırf bugün servise binebilmek için 35dk soğukta bekledim. servis şoförünü aramasam saat daha erken diye yatacak..
az ağrıyordu belim kasıklarım üstüne tuz biber olduuu
şirket pc leri sistemden geri almış.yok canım yapmadım test bat bugün zaten karnım dolu zaten mesai bitimini bulmaz gelir. salı günü yapmıştım negatifti .zaten bişey yok o yüzden haracamadım testleri kasıma kalsın :) ovuleri verdim arkadaşa gebelikler kalsın dedim :)pc saatini güncellediniz mi bende olmuyor o dediğiniz şey.sen ne yaptın test falan?
inşallah canım hayırlısı olsun hakkında inşallahBenim de bu ay tutunur inşallah
inşallahhh yaaaz kaldı neyse ki haftaya pazar normale döncek hepsi
dun aksam cok bulantim vardi bu sabah hic bişe yok
i senın şimdi ben görebilirmiyim acaba keseyi ay gitsemmiki 4+3hadi hayırlısı bakalım....çarşamba gidecem bende keseyi o zaman görebiliriz dedi...İnşaallah bakalım bi sorun olmaz....
Benim de bu ay tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?