Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Dr aradım krem kullanabilirmisiz sıkıntı olmaz dedi

oufff şu saat meseleside ne kötü oldu ya...
yeni bildirim geliyor bi bakıyorum 1 saat geriden geldiği için ben şoklarda sonradan toparlanıyorum falan

oufff şu saat meseleside ne kötü oldu ya...
yeni bildirim geliyor bi bakıyorum 1 saat geriden geldiği için ben şoklarda sonradan toparlanıyorum falan
ay sorma valla aynı şey bana da oluyor .bi bakıyorum msjj gelmiş 1saat önce diyo herşeyimiz saçmalık dolu ya

ay sorma valla aynı şey bana da oluyor .bi bakıyorum msjj gelmiş 1saat önce diyo herşeyimiz saçmalık dolu ya
pc saatini güncellediniz mi bende olmuyor o dediğiniz şey.sen ne yaptın test falan?

gittim sıra yoktu beklemedim canım bide daha 4+3 ya belli olmaz hiç bişey dedim akıntı gebelikte normal yazıyor heryerde haftaya kadar beklim dedim salı 5 haftam doluyor salıdan sonra gidim dedim
hadi hayırlısı bakalım....çarşamba gidecem bende keseyi o zaman görebiliriz dedi...İnşaallah bakalım bi sorun olmaz....

KIZLAR bende adet oldum büyük ihtiml kimyasal gebelik yaşadım geçen gün damla kan grlmeden parça düşmüştü dünde kan gelmeye başladı bugunde tamamen kan gelmeye başladı .. kısmetimiz bumuş artık bidaki aya. ama adetim bitince gidicem doktora

al banden de o kadar...
bu saatler yüzünden sırf bugün servise binebilmek için 35dk soğukta bekledim. servis şoförünü aramasam saat daha erken diye yatacak..
az ağrıyordu belim kasıklarım üstüne tuz biber olduuu

az kaldı neyse ki haftaya pazar normale döncek hepsi

pc saatini güncellediniz mi bende olmuyor o dediğiniz şey.sen ne yaptın test falan?
şirket pc leri sistemden geri almış.yok canım yapmadım test bat bugün zaten karnım dolu zaten mesai bitimini bulmaz gelir. salı günü yapmıştım negatifti .zaten bişey yok o yüzden haracamadım testleri kasıma kalsın :) ovuleri verdim arkadaşa gebelikler kalsın dedim :)

Bilmiyorumki canım ama gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez sen stres yapma sakin olmaya çalış hayırlısı olsun de

ne kadar olduk
hadi hayırlısı bakalım....çarşamba gidecem bende keseyi o zaman görebiliriz dedi...İnşaallah bakalım bi sorun olmaz....
i senın şimdi ben görebilirmiyim acaba keseyi ay gitsemmiki 4+3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…