Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

flaşlı çeksen daha iyi gözükürmü acaba? heyecanlandık şimdi
sabah çekmişrim cnm şimdi evde deilim yeni test yaparsam ozmn atarım evet karanlıktı çektiğimde ve daha 2-3 dakikayken ben negatif diye yollamak için çekmiştim sonra ışık tuttumda baktım beyaz bi çizgi belirdi eşimede gösterdim üzülme aşkım bi hafta daha bekliyelim dedi

Canım seni üzmek istemem ama ben göremedim. Resimden mi kaynaklanıyor acaba
evet kuzum resim net değil hemde 2-3 dakika geçip negatif die yollamak için çekmiştim sonra ışık tutup baktım beyaz bi çizgi gördüm bakalım 8ekimi bekliorum kısmet

banada 8 ekim çok uzak gelio bu arada bn bugun normal gebelik testi yaptım beyaz çizgi gibi bişi çıktı arkadaşıma attım hamilesin dedi ama ben bi türlü inanmadım bakalım haftaya tekrar yapıcam testi

ayy canım hadi inşallah hamilesindir çok sevinirim :)) çok fazla kalmadı yine 8 ekime 6 gün kaldı sabrett :)

aman kuzum senin batın tee 8 ekimdeymiş, çok varmış çıkmazki daha
birinin sekiz gün varmış dün yapmış onda çıkmış bende gaza geldim kocişten istedim ama erken olandan almamış bende belki çıkar dedim şansımı denedim

evet kuzum resim net değil hemde 2-3 dakika geçip negatif die yollamak için çekmiştim sonra ışık tutup baktım beyaz bi çizgi gördüm bakalım 8ekimi bekliorum kısmet

Aaa benimde 8 ekim bat birlikte bekleriz artık :)

birinin sekiz gün varmış dün yapmış onda çıkmış bende gaza geldim kocişten istedim ama erken olandan almamış bende belki çıkar dedim şansımı denedim

o genelde erken yumurtlamada oluyor...Benim yengem regl sonrası hemen yumurtluyor mesela bir hafta kala öğrenmişti o hemde kan testinde...Normal zamanda yumurtluyorsan geçmesi gerek bence

o genelde erken yumurtlamada oluyor...Benim yengem regl sonrası hemen yumurtluyor mesela bir hafta kala öğrenmişti o hemde kan testinde...Normal zamanda yumurtluyorsan geçmesi gerek bence
hımm anldım cnm saolasın bilgi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…