cnm resim net deilki bende anlamadım nasıl hamilesin diyoALTINIM
ben bile elime ilk aldığımda ışık tutarak fark ettim zaten uyku mahmurluğu zor açtımda gözlerimi
flaşlı çeksen daha iyi gözükürmü acaba? heyecanlandık şimdicnm resim net deilki bende anlamadım nasıl hamilesin diyoALTINIM
ben bile elime ilk aldığımda ışık tutarak fark ettim zaten uyku mahmurluğu zor açtımda gözlerimi
cnm resim net deilki bende anlamadım nasıl hamilesin diyoALTINIM
sabah çekmişrim cnm şimdi evde deilim yeni test yaparsam ozmn atarım evet karanlıktı çektiğimde ve daha 2-3 dakikayken ben negatif diye yollamak için çekmiştim sonra ışık tuttumda baktım beyaz bi çizgi belirdi eşimede gösterdim üzülme aşkım bi hafta daha bekliyelim dediflaşlı çeksen daha iyi gözükürmü acaba? heyecanlandık şimdi
evet kuzum resim net değil hemde 2-3 dakika geçip negatif die yollamak için çekmiştim sonra ışık tutup baktım beyaz bi çizgi gördüm bakalım 8ekimi bekliorum kısmetCanım seni üzmek istemem ama ben göremedim. Resimden mi kaynaklanıyor acaba
oyüzdrn fazla inanamıorum ama bakalım 8.nde yapıcam kısmetevet belli değilmiş yine olsun yarın yine dene
oyüzdrn fazla inanamıorum ama bakalım 8.nde yapıcam kısmet
sat son adet tarihin bat beklenen adet tarihin canım bunları yaşını kaç ay denediğini ve şehir yazıyosun :) başarılar dilerimbu listeye tam olarak ne yazılıyor bat dediğiniz ne bende katılayım yaw )
aman kuzum senin batın tee 8 ekimdeymiş, çok varmış çıkmazki dahaoyüzdrn fazla inanamıorum ama bakalım 8.nde yapıcam kısmet
banada 8 ekim çok uzak gelio bu arada bn bugun normal gebelik testi yaptım beyaz çizgi gibi bişi çıktı arkadaşıma attım hamilesin dedi ama ben bi türlü inanmadım bakalım haftaya tekrar yapıcam testi
aynen canım yaaa geçmiyor günler yarr yarrr
evet kuzum inş. yaaayy canım hadi inşallah hamilesindir çok sevinirim :)) çok fazla kalmadı yine 8 ekime 6 gün kaldı sabrett :)
birinin sekiz gün varmış dün yapmış onda çıkmış bende gaza geldim kocişten istedim ama erken olandan almamış bende belki çıkar dedim şansımı denedimaman kuzum senin batın tee 8 ekimdeymiş, çok varmış çıkmazki daha
evet kuzum resim net değil hemde 2-3 dakika geçip negatif die yollamak için çekmiştim sonra ışık tutup baktım beyaz bi çizgi gördüm bakalım 8ekimi bekliorum kısmet
aa valla ne güzel ya :)Aaa benimde 8 ekim batbirlikte bekleriz artık :)
birinin sekiz gün varmış dün yapmış onda çıkmış bende gaza geldim kocişten istedim ama erken olandan almamış bende belki çıkar dedim şansımı denedim
Aaa benimde 8 ekim batbirlikte bekleriz artık :)
Benim de 8 ekim ins o gün bebisleri haberleri ile dolar sayfaAaa benimde 8 ekim batbirlikte bekleriz artık :)
o genelde erken yumurtlamada oluyor...Benim yengem regl sonrası hemen yumurtluyor mesela bir hafta kala öğrenmişti okan testinde...Normal zamanda yumurtluyorsan geçmesi gerek bence
hımm anldım cnm saolasın bilgi için :)o genelde erken yumurtlamada oluyor...Benim yengem regl sonrası hemen yumurtluyor mesela bir hafta kala öğrenmişti ohemde kan testinde...Normal zamanda yumurtluyorsan geçmesi gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?