Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ohhhh 8 ekimi bekleyenler çoğaldı hadi bakalım inşallah birer birer dolar göbüşler gelir bebişler heyecan yaptım yahuuuuuu

ohhhh 8 ekimi bekleyenler çoğaldı hadi bakalım inşallah birer birer dolar göbüşler gelir bebişler heyecan yaptım yahuuuuuu
o heyecan var yaa :)) bide şu kasık batması yokmu öldürecekler beni

o bende de var ama hep oluyordu benim , ama hep fos çıktı pfffffff
ya var bi sıkıntı demekki ağrı yapıo akşam ağladım resmen sol tarafımın üstüne yatamıorum bel ağrımda çok

ya var bi sıkıntı demekki ağrı yapıo akşam ağladım resmen sol tarafımın üstüne yatamıorum bel ağrımda çok

canım bence sen doktora git sürekli oluyorsa bende kist var muhtemelen o yapıyor. Belki kist yoktur ama zararsız miyomlarda yapabiliyormuş...

canım bence sen doktora git sürekli oluyorsa bende kist var muhtemelen o yapıyor. Belki kist yoktur ama zararsız miyomlarda yapabiliyormuş...
ya adet döneminde hormon testi ve diğer testleri yaptırmıştım eşim oldaydı ozmn çıkardı kist falan dedi.
bakalım gidcemde 8 ekimi bekliorum bi test yapıcam zten yapar yapmaz hastaneye gidicem anlatıcam doktoruma

Testlerde değilde utrasyonda görünüyor canım onlar....Gidince muayenede görür zaten. Eğer daha önce muayene olduysan birşey demediyse yoktur sanırım...

sat son adet tarihin bat beklenen adet tarihin canım bunları yaşını kaç ay denediğini ve şehir yazıyosun :) başarılar dilerim
yazdım yazdım ekleyen olmadı nerden kontrol edilir bu ben daha çözene kadar burda olanı biteni zorlanıcam anlaşılan.

sat:26eylül
bat:24ekim
2kez denedim olmadı
izmir

Testlerde değilde utrasyonda görünüyor canım onlar....Gidince muayenede görür zaten. Eğer daha önce muayene olduysan birşey demediyse yoktur sanırım...
olnuştum ozmn bişi yoktu idrar yolumda iltihap vardı tedavi oldum o kalmadı şimdi . bakalım gidicem baksın yine ne çıkacak bakalım

bu arada utrasyon nedir yahu ultrason hahahaha yazım hatası için özürrrrrr :)

yazdım yazdım ekleyen olmadı nerden kontrol edilir bu ben daha çözene kadar burda olanı biteni zorlanıcam anlaşılan.

sat:26eylül
bat:24ekim
2kez denedim olmadı
izmir
hayırlısı olsun eklerler herhal
banu86 etiketi ekliyelimde konu sahibi görsün
benimde yaş:20 il:balıkesir Sat:10eylül Bat:08 ekim Deneme:5ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…