Hoş geldin ozaman armıza hadi bakalım inşallah yaaa :)Benim de 8 ekim ins o gün bebisleri haberleri ile dolar sayfa
bu arada doğum 25 mart doğum günümde üye olmuşsun siteye :)
seninle ortak yönlerimiz çok bu bir işaret mi yoksa hahahhaa
o heyecan var yaa :)) bide şu kasık batması yokmu öldürecekler beniohhhh 8 ekimi bekleyenler çoğaldı hadi bakalım inşallah birer birer dolar göbüşler gelir bebişlerheyecan yaptım yahuuuuuu
Hosbulduk ins insHoş geldin ozaman armıza hadi bakalım inşallah yaaa :)
o heyecan var yaa :)) bide şu kasık batması yokmu öldürecekler beni
ya var bi sıkıntı demekki ağrı yapıo akşam ağladım resmen sol tarafımın üstüne yatamıorum bel ağrımda çoko bende de var ama hep oluyordu benim , ama hep fos çıktı pfffffff
ya var bi sıkıntı demekki ağrı yapıo akşam ağladım resmen sol tarafımın üstüne yatamıorum bel ağrımda çok
ya adet döneminde hormon testi ve diğer testleri yaptırmıştım eşim oldaydı ozmn çıkardı kist falan dedi.canım bence sen doktora git sürekli oluyorsa bende kist var muhtemelen o yapıyor. Belki kist yoktur ama zararsız miyomlarda yapabiliyormuş...
ya adet döneminde hormon testi ve diğer testleri yaptırmıştım eşim oldaydı ozmn çıkardı kist falan dedi.
bakalım gidcemde 8 ekimi bekliorum bi test yapıcam zten yapar yapmaz hastaneye gidicem anlatıcam doktoruma
yazdım yazdım ekleyen olmadı nerden kontrol edilir bu ben daha çözene kadar burda olanı biteni zorlanıcam anlaşılan.sat son adet tarihin bat beklenen adet tarihin canım bunları yaşını kaç ay denediğini ve şehir yazıyosun :) başarılar dilerim
Testlerde değilde utrasyonda görünüyor canım onlar....Gidince muayenede görür zaten. Eğer daha önce muayene olduysan birşey demediyse yoktur sanırım...
göbekten mi azracımazrass
olnuştum ozmn bişi yoktu idrar yolumda iltihap vardı tedavi oldum o kalmadı şimdi . bakalım gidicem baksın yine ne çıkacak bakalımTestlerde değilde utrasyonda görünüyor canım onlar....Gidince muayenede görür zaten. Eğer daha önce muayene olduysan birşey demediyse yoktur sanırım...
olnuştum ozmn bişi yoktu idrar yolumda iltihap vardı tedavi oldum o kalmadı şimdi . bakalım gidicem baksın yine ne çıkacak bakalım
hayırlısı olsun eklerler herhalyazdım yazdım ekleyen olmadı nerden kontrol edilir bu ben daha çözene kadar burda olanı biteni zorlanıcam anlaşılan.
sat:26eylül
bat:24ekim
2kez denedim olmadı
izmir
sağol ya sesimi duyan oldu :)hayırlısı olsun eklerler herhal
banu86 etiketi ekliyelimde konu sahibi görsün
benimde yaş:20 il:balıkesir Sat:10eylül Bat:08 ekim Deneme:5ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?