kızlaaar benim kırmızılar geldi neyse ki oh bee,dr.a temiz gitcem en azındann..
banu86 banuşşş benim yeni sat30ekim bat 27kasım.
gözün aydın mı diyim üzülme bu ay dr gidip kontrol olduktan sonra artık tam gaz devam mı diyim ne diyim bilmedim...kızlaaar benim kırmızılar geldi neyse ki oh bee,dr.a temiz gitcem en azındann..
hadi hayırlısı bakalım....çarşamba gidecem bende keseyi o zaman görebiliriz dedi...İnşaallah bakalım bi sorun olmaz....
ovu ları neden verdin bu ay yapardın.ya da vereceksen bana verseydinşirket pc leri sistemden geri almış.yok canım yapmadım test bat bugün zaten karnım dolu zaten mesai bitimini bulmaz gelir. salı günü yapmıştım negatifti .zaten bişey yok o yüzden haracamadım testleri kasıma kalsın :) ovuleri verdim arkadaşa gebelikler kalsın dedim :)
gaz kacagini anatmk bile istemiyorun atesle yaklasmayinizbende hiç bulantı yok allaha şükür daha ya. bi gaz kaçağı oluyo bol bol oda sütten galiba
olsun Allah iyilik versin...kasımda hayırlı haberler alırız İnşaallah....kızlaaar benim kırmızılar geldi neyse ki oh bee,dr.a temiz gitcem en azındann..
inşallah kuşummm allah razı olsunnnhayırlısı olsun kasım uğurlu gelsin dualarım siinle yavrm
inşallah mukocummm hayırlısı inşalalholsun Allah iyilik versin...kasımda hayırlı haberler alırız İnşaallah....
şuan tabum dr. onu atlayayım da önümüze bakcaz ondan sonra canım hayırlısı inşalalhgözün aydın mı diyim üzülme bu ay dr gidip kontrol olduktan sonra artık tam gaz devam mı diyim ne diyim bilmedim...
ovu benim psikolojimi bozdum yapmıcam bi daha :) keşke valla gönderirdim kuşum yaaa ...hadi bakalım hayırlı haberler inşallah hakkımızdaaovu ları neden verdin bu ay yapardın.ya da vereceksen bana verseydinben de pzts randevu aldım hormona baktırayım.dün oldum ama bugün bile çok gelmiyor.pazartesi 3. gün sayılır.
hayırlısı canikommm bekliyodum zatennn ,yan gel yat bebek nerden gelsincansu1109 misafirler gelmiş, hoşgelmiş...En azından doktora temiz gideceksin o stresten kurtuldun hadi bakalım hayırlısı
Kizlar ben kadınlar kulubune uye oldugumda hep banunun actigi gruplari takip ettim baska hic grubum olmadi simdi hamilelik ile ilgili grupları takip etmem gerek ama icimden hic gelmiyir kendimi bu gruba ihanet etmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?