Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ovu ları neden verdin bu ay yapardın.ya da vereceksen bana verseydinben de pzts randevu aldım hormona baktırayım.dün oldum ama bugün bile çok gelmiyor.pazartesi 3. gün sayılır.

aslında düzensiz olduğum için ovu kullanmam gerekirdi benim ilk aydan itibaren .pazartesi hormon yaptırayım da gg den sepete bile ekledim testleri tek tuşla alıcam inşallah.

yine bende yogunluk tavannnn kızlarrrrrrrr....sayfa yine almıs basını gitmiş valla size yetişmek ne mümkün

kızlarrrr anca geldimmm herkese hayırlı cumalar bol bebişli günlerrrrr. hakkaten hızınıza yetişemiyorum çok hızlısınızzzzz. bugün felaket yoğun bir günnnnn ama sanırım adetim bitiyooo o nedenle mutluyumm çünkü sahalara geri döndümmmmm

Kizlar ben kadınlar kulubune uye oldugumda hep banunun actigi gruplari takip ettim baska hic grubum olmadi simdi hamilelik ile ilgili grupları takip etmem gerek ama icimden hic gelmiyir kendimi bu gruba ihanet etmis gibi hissediyorum

ovu ları neden verdin bu ay yapardın.ya da vereceksen bana verseydinben de pzts randevu aldım hormona baktırayım.dün oldum ama bugün bile çok gelmiyor.pazartesi 3. gün sayılır.
ovu benim psikolojimi bozdum yapmıcam bi daha :) keşke valla gönderirdim kuşum yaaa ...hadi bakalım hayırlı haberler inşallah hakkımızdaa

cansu1109 misafirler gelmiş, hoşgelmiş...En azından doktora temiz gideceksin o stresten kurtuldun hadi bakalım hayırlısı
hayırlısı canikommm bekliyodum zatennn ,yan gel yat bebek nerden gelsin şaka bi yana kısmet değilmiş daha . dr. bitsin bakalım inşallah hayırlara cıksın

Kizlar ben kadınlar kulubune uye oldugumda hep banunun actigi gruplari takip ettim baska hic grubum olmadi simdi hamilelik ile ilgili grupları takip etmem gerek ama icimden hic gelmiyir kendimi bu gruba ihanet etmis gibi hissediyorum

Ya bide diğer grup yöneticileri bukadar takpçi ve düzenli değil sanırım ben bi kaç yere bakıyordum ama bıraktım sonra bi kere çoğunun hamile listesi bile yok banu86 bitane bii biib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…