Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ovu benim psikolojimi bozdum yapmıcam bi daha :) keşke valla gönderirdim kuşum yaaa ...hadi bakalım hayırlı haberler inşallah hakkımızdaa
pisikolojimi bozdu derken??çift çizgiyi göremedin mi?aslında ben de çift mi,yumurtladım mı,adete 2 kaldı hala pozitif,15 gündür hep negatif gibi durumlarla karşılaşıp canımı sıkar diye almak istemiyordum ama testle yumurtlamayı yakaladım,hamile kaldım yazan da çok.denemekten bir şey çıkmaz .maşallah senin en azından düzenin var.bende düzen de olmayınca yumurtlama zamanını yakalamak mucize gibi bir şey.örneğin ben 29 ekimde adet oldum dersek(1 damla geldi hala gelmiyo)14 gün geri gelsek 15 ekim zamanı yumurtlamış olabilirim ama ben o aralar adete 3 kaldı diye dükkanı kapatmıştım nerdeyse:)

banu,ben neden yokum listedeeee?eklemedinmi canim?
listeye daha dikkatli bakarsak sevinicem ben buraya bilgilerini yazan herkesi ekliyorum sürekli takipteyim zaten güncellemeleri de anında yapıyorum.yani ben niye listede yokum diye sorularınıız bana sormamanızı tercih ederim

gördüm canım gördüm, ama o günlerde öyle bi şartlandırdım ki kendimi bu ay hiç değerlendiremedik birinde eşim hasta oldu ,diğerinde misafirimiz vardı çok geç gitti vs vs iyi gelmedi bana :) adetim zaten düzenli çok şükür,takvimimdeki ov.gününde yakaladım testte pozitifi . o yüzden yapmıcam artık .yaparsam tek gebelik testi yaparım o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…