tesekkur ederimönemli değil gözden kaçabiliyo ama ekliyorum endişeniz olmasın
annemlerin apartmanında bi kadın var eşi yurtdışında çalışıyor.6 ayın sonunda adamcağız gelirken eşine sürpriz yapmak istemiş ve havaalanındayım yarım saate evdeyim demiş.kadının da altın günü varmış.misafirler falan.kadın teli kapatır kapatmaz komşular kusura bakmayın ağda yapıcam sonra devam ederiz demiş.bu kadın gibi sen de misafirlerine kusra bakmayın bugün işimiz var deseydingördüm canım gördüm, ama o günlerde öyle bi şartlandırdım ki kendimi bu ay hiç değerlendiremedik birinde eşim hasta oldu ,diğerinde misafirimiz vardı çok geç gitti vs vs iyi gelmedi bana :) adetim zaten düzenli çok şükür,takvimimdeki ov.gününde yakaladım testte pozitifi . o yüzden yapmıcam artık .yaparsam tek gebelik testi yaparım o kadar :)
gördüm canım gördüm, ama o günlerde öyle bi şartlandırdım ki kendimi bu ay hiç değerlendiremedik birinde eşim hasta oldu ,diğerinde misafirimiz vardı çok geç gitti vs vs iyi gelmedi bana :) adetim zaten düzenli çok şükür,takvimimdeki ov.gününde yakaladım testte pozitifi . o yüzden yapmıcam artık .yaparsam tek gebelik testi yaparım o kadar :)
annemlerin apartmanında bi kadın var eşi yurtdışında çalışıyor.6 ayın sonunda adamcağız gelirken eşine sürpriz yapmak istemiş ve havaalanındayım yarım saate evdeyim demiş.kadının da altın günü varmış.misafirler falan.kadın teli kapatır kapatmaz komşular kusura bakmayın ağda yapıcam sonra devam ederiz demiş.bu kadın gibi sen de misafirlerine kusra bakmayın bugün işimiz var deseydin
canım sağlık olsun üzülme doktora gidiceksin ne güzel neyse öğren bakalım hemen güncelliyorum.bende sana arkadaş olcam bekle beni bu hafta yumurtlama haftası olcak eşim çarşamba iş seyehatine çıkıyo o güne kadar değerlendircez de tutarmı bilmemkızlaaar benim kırmızılar geldi neyse ki oh bee,dr.a temiz gitcem en azındann..
banu86 banuşşş benim yeni sat30ekim bat 27kasım.
canım bilgilerini tekrar tam alabilir miyim sat bat yaş şehir kaçıncı deneme
canım bu sonucu bekliyodum zaten biliyosunuz , he tutcak olsa gene tutardı o ayrı :) nasip kısmet bakalım hayırlısıyla sağ salim şu dr.u atlatayım da.... kasımda da beraberiz inşalalh.hadi bakalım bol şans banuşumcanım sağlık olsun üzülme doktora gidiceksin ne güzel neyse öğren bakalım hemen güncelliyorum.bende sana arkadaş olcam bekle beni bu hafta yumurtlama haftası olcak eşim çarşamba iş seyehatine çıkıyo o güne kadar değerlendircez de tutarmı bilmem
hadi bakalım inşallah hayırlı haberdir canım.kaçıncı gün başlamıştın soğana bu ay ben de yapayım diyorum.Kızlar reglim 3 gün gecikti soğan kürüde gecikme yapabiliyomuş o yüzden ümitlenmek istemiyorum pazartesiye kadar olmazsam eğer test yapıcam.
ah becansucum ben bırak misafiri benım koca gece 3 te geliyodu işten ben yine uyanıp çalışma yapıyosum az azim
hahahahaha iyimiş bu da ,e napsın kadın 6ay sonuçta boru değilannemlerin apartmanında bi kadın var eşi yurtdışında çalışıyor.6 ayın sonunda adamcağız gelirken eşine sürpriz yapmak istemiş ve havaalanındayım yarım saate evdeyim demiş.kadının da altın günü varmış.misafirler falan.kadın teli kapatır kapatmaz komşular kusura bakmayın ağda yapıcam sonra devam ederiz demiş.bu kadın gibi sen de misafirlerine kusra bakmayın bugün işimiz var deseydin
aminnn canım inşallah hepimize*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
ah beALTINIM azimle olsa keşke ,rabbimin ol demesini bekliyoruz hepimiz.koca ay gün aşırı çalıştım daha ne yapayım olmuyorsa var sebebi..
ne geç olsun ne güç olsun hepimiz içinTabiki canım espri benimki allah büyüktür zamanı var hayırlısıyla geç olsun güç olmasın datlum
etmiyor canım ben karar verdim doktorun haberi yokbanu86 canim simdi onumuzdeki ay kanal tedavisi icin bebek yasağı devam ediyor mu
hoşgeldin canım ,umarım listemiz sana hayırlı gelirSelamün aleyküm kızlar listede bana da yer var mı acaba??
yaş 26
sat 18 ekim
bat 15 kasım
17. deneme
ve Aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?