mrb canım nasılsınMerhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
Hoşbuldum canım çok saol hepimize hayırlı gelir inşallah..hoşgeldin canım ,umarım listemiz sana hayırlı gelir
hoşgeldinnnSelamün aleyküm kızlar listede bana da yer var mı acaba??
yaş 26
sat 18 ekim
bat 15 kasım
17. deneme
ve Aydın..
amin canım inşallahhHoşbuldum canım çok saol hepimize hayırlı gelir inşallah..
ekledim canım hoşgeldin aramızaSelamün aleyküm kızlar listede bana da yer var mı acaba??
yaş 26
sat 18 ekim
bat 15 kasım
17. deneme
ve Aydın..
hoşgeldinnn
Teşekkür ederim kızlar hoşbuldum..ekledim canım hoşgeldin aramıza
aman en mantiklisi doktorlar ne bilir evlat hasretinietmiyor canım ben karar verdim doktorun haberi yok
Eşimin kuzeniyle benim çocukluk arkadaşımın evlenmelerine vesile olduk.. 2 ay önce filan evlendiler ve dün beni aradı hamileymiş çok sevindim ama bi o kadar da üzüldüm kendim için.. bir buçuk yıldır uğraşıyoruz bizim olmadı onların hemen oldu.. isyan etmiyorum elbette ama sizler beni anlarsınız yakınlarınızdan birinin hamile olduğunu öğrendiğinizde ki halimizi.. içim tuhaf oldu Allah görüyor biliyor inşallah hepimiz bekleyişlerimizin karşılığını alırız..
nasip kısmet canım Allah'ın işi ..vardır mutlaka bunda da bizim göremediğimiz bilemediğimiz bi hayırİyiyim valla sizlerin muhabbetini okuyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte :)
Cansu geçen seferden bir sürü ovulasyon testi kalmıştı elimde yine lazım olucak işe bak
amin canım benimm inşallahhh rabbim ne güç kılsın ,ne de geç versin... beklemek de çok yoruyor insanı...mutlaka vardır bizim bilmediğimiz bi hayır olmamasında ...Allah isyan ettirmesin,dua ettirsin inşallah kızlar.Eşimin kuzeniyle benim çocukluk arkadaşımın evlenmelerine vesile olduk.. 2 ay önce filan evlendiler ve dün beni aradı hamileymiş çok sevindim ama bi o kadar da üzüldüm kendim için.. bir buçuk yıldır uğraşıyoruz bizim olmadı onların hemen oldu.. isyan etmiyorum elbette ama sizler beni anlarsınız yakınlarınızdan birinin hamile olduğunu öğrendiğinizde ki halimizi.. içim tuhaf oldu Allah görüyor biliyor inşallah hepimiz bekleyişlerimizin karşılığını alırız..
Eşimin kuzeniyle benim çocukluk arkadaşımın evlenmelerine vesile olduk.. 2 ay önce filan evlendiler ve dün beni aradı hamileymiş çok sevindim ama bi o kadar da üzüldüm kendim için.. bir buçuk yıldır uğraşıyoruz bizim olmadı onların hemen oldu.. isyan etmiyorum elbette ama sizler beni anlarsınız yakınlarınızdan birinin hamile olduğunu öğrendiğinizde ki halimizi.. içim tuhaf oldu Allah görüyor biliyor inşallah hepimiz bekleyişlerimizin karşılığını alırız..
Amin canım...anlıyoruz tabiki...Ama napalım herkesin kısmeti başka zamnalarda demek ki. rabbim hayırlısını versin de gerisi boş...
Hep hayırlısını istiyorum zaten ama bazen dayanma gücüm kalmıyo.. hele çevreden insanların hanginiz tembel niye yapmıyosunuz bebek,yapında sevelim diyolar.. gelde çıldırma artık..amin canım benimm inşallahhh rabbim ne güç kılsın ,ne de geç versin... beklemek de çok yoruyor insanı...mutlaka vardır bizim bilmediğimiz bi hayır olmamasında ...Allah isyan ettirmesin,dua ettirsin inşallah kızlar.
ben deeeeebu ay sonlarından nefret ediyorum yaaaaaa eve gidip uyumak istiyorummmmm
bu ay sonlarından nefret ediyorum yaaaaaa eve gidip uyumak istiyorummmmm
ah onlar yok mu ahhhhhHep hayırlısını istiyorum zaten ama bazen dayanma gücüm kalmıyo.. hele çevreden insanların hanginiz tembel niye yapmıyosunuz bebek,yapında sevelim diyolar.. gelde çıldırma artık..
Hep hayırlısını istiyorum zaten ama bazen dayanma gücüm kalmıyo.. hele çevreden insanların hanginiz tembel niye yapmıyosunuz bebek,yapında sevelim diyolar.. gelde çıldırma artık..
Amin inşallah canım içimde hep bir umut var zaten bekleyip görcez bakalım.. sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah..Umudunu kaybetme canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur meleğini kucağına alırsın umudunu sakın kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?