Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah onlar yok mu ahhhhh insanları ne kadar incittiklerinin farkında bile değiller

onlardan biz de de bol miktarda var canım...ben yeni evliyim ona ragmen her girdiğim ortamda çocuk düşünmüyomusunuz hadi artık yaş geçiyor denmesinden bıktım....Ama düşünmüyorum diyip geçiyorum..
Alaycı bir tavırla konuşmaları sinir ediyor beni.. içim kan ağlıyor ama dışımdan rol yapıyorum daha yeniyiz evliliğin tadını çıkarıyoruz birbirimizi daha iyi tanıyoruz böylelikle diyorum..
Ama ben kimseye böyle birşey sormuycam ileride nasip olursa.. Allahtan kayınvalidem bizi çok iyi anlıyor baskı yapmıyor..

boşver aldırma sen onlara ... çok severler didiklemeyi....

ben artık yeniyiz de diyemiyorum 3 yıl oldu biraz geç alıştım çocuk fikrine ben ama isterse 10yıl geçer bu sadece çiftlerin bileceği iş ...anne babalar tmm babane anane dede olmak için soruyo olabilirler,ama diğerlerine ne dış kapının mandalları

ya yaptım ama bende takvim görünmüyor sanırım ya da ben mi göremiyorum.....

görünmüyor canım kişisel bilgilerde aşşağı doğru in orda çocuğunuzu doğuracağınız tahmini tarih yazıyo orayı doldur kaydet sonra

milletin ağzı torba değilki büzesin canım he he de gec napıcaksınnn

kızlar benım akıntım açık yeşil m, desem sarımı desem öyle oldu ve sanki kaşıntımda var gibi off ya alltan baktırmak istemiyorum zaten kokrkuyorum yaaaaa

Selam kızlar bende hala gelen giden yok 2 gün önce test yaptım çizginin hayaleti bile yoktu ama hala sol göğsüm şiş ve acıyor ara ara sol kasığımda batma var ve çok duygusalım bu aralar umarım bebisim benimledirr

mana öyle geldi sanki ya of ya ben alttan falan baktırmam ya
ne zaman dr.randevun var, ihmal etmeden gitmen gerek ama canım ya bebişkoya zarar vermesin enfeksiyon varsa başından önlem alınır en azından.. çok sevimli bi durum değil ama yapcak bişey yok kuşum be evlat için katlancan

progestan kullanan vardir aranz da kuruluk ve kasinti yapti mi hic kizlar.. oluyom 3 gundur

ne kadar geçti adetin canımm testi tekrarla istersen

kızlar benım akıntım açık yeşil m, desem sarımı desem öyle oldu ve sanki kaşıntımda var gibi off ya alltan baktırmak istemiyorum zaten kokrkuyorum yaaaaa
ayyy alttan baktırmak garip oluyo ama alış kuzum sen buna.bende mantar için gitmiştim alttan bakmıştı ben yukarda kıpkırmıııızıııııııı

cansu1109 4 gün geçti canim 2 gün önce yaptım bisey çıkmadı umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor ye bebisim benimleyse diye eğer hafta sonuna kadar gelmezse pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum

ayyy alttan baktırmak garip oluyo ama alış kuzum sen buna.bende mantar için gitmiştim alttan bakmıştı ben yukarda kıpkırmıııızıııııııı

valla söz konusu sağlıksa hiç çekinmem, utanmam da...zaten onlarda bize meraklı değiller kanımca meraklı olanını görmedim şimdiye kadar hahahahah adamlar bıkmıstır

normalde çıkar diyolar canım, ama belki geç döllenme fln olmuştur ,gecikme oluyo mu peki normalde adetinde düzenli mi,olmazsa dediğin gibi gidersin pzt günü .. içini ferah tut ama lütfen..

Geçen ay 23 eylülde oldum benim adetim düzensiz ama gelene kadar sancıdan duramazdim acilde bir igne alirdim mutlaka adet düzensiz olmasina ragmen en gec 2 gün ileri atardı bu sefer çok tuhaf biseyler oluyor o yüzden korkuyorum en temizi doktora gidip muayene olmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…