insan en iyi kendi biliyor,kendinde olan değişiklikleri... eğer farkedilir değişiklikler varsa bence de dr.görünmek en mantıklısı gibi görünüyo canım.Geçen ay 23 eylülde oldum benim adetim düzensiz ama gelene kadar sancıdan duramazdim acilde bir igne alirdim mutlaka adet düzensiz olmasina ragmen en gec 2 gün ileri atardı bu sefer çok tuhaf biseyler oluyor o yüzden korkuyorum en temizi doktora gidip muayene olmak sanırım
Yani çiftlere bırakmıyolar ister istemez alttan alttan baskı yapıyolar ve buda bizi geriyo..ben artık yeniyiz de diyemiyorum 3 yıl oldubiraz geç alıştım çocuk fikrine ben ama isterse 10yıl geçer bu sadece çiftlerin bileceği iş ...anne babalar tmm babane anane dede olmak için soruyo olabilirler,ama diğerlerine ne dış kapının mandalları
o yüzden çevreye kulak asmamak lazım ,anne baba dahil...Yani çiftlere bırakmıyolar ister istemez alttan alttan baskı yapıyolar ve buda bizi geriyo..
progestan kullanan vardir aranz da kuruluk ve kasinti yapti mi hic kizlar.. oluyom 3 gundur
off ya kalp atışı 10 gün sonra duyulur diye 10 gün sonra gideyim dedim doktprane zaman dr.randevun var, ihmal etmeden gitmen gerek ama canım ya bebişkoya zarar vermesin enfeksiyon varsa başından önlem alınır en azından.. çok sevimli bi durum değil ama yapcak bişey yok kuşum be evlat için katlancan
ayyy alttan baktırmak garip oluyo ama alış kuzum sen buna.bende mantar için gitmiştim alttan bakmıştı ben yukarda kıpkırmıııızıııııııı
canım 10gün sonra tekrar gidersin,ihmal etme bunu yarın git dr.aoff ya kalp atışı 10 gün sonra duyulur diye 10 gün sonra gideyim dedim doktpra
canım 10gün sonra tekrar gidersin,ihmal etme bunu yarın git dr.a
canım 10gün sonra tekrar gidersin,ihmal etme bunu yarın git dr.a
kuşummm takılma ama bunaaaa lütfennn konuştuk bunuuu relaxxxyaa bananeee ama alttan bakacaklarromassss
şişşttt kızcam amaaa
kuşummm takılma ama bunaaaa lütfennn konuştuk bunuuu relaxxx
dikkatini çektiysehahahaha bana relax diyene bak yaaaa ay hiç güleceğim yoktuukorkuyorum ya bananaeee
kız ben muayeneden korkmuyorummmmm ,dr bi sıkıntı var dicek diye gerginliğim korkum yoksa muayene düşüncesi en son takıldığım şey ,tabii ki kolay değil ama bu kadar büyütme gözünde lütfeeennnnnhahahaha bana relax diyene bak yaaaa ay hiç güleceğim yoktuukorkuyorum ya bananaeee
hahahahaaha kulağa ilginç geliyo dimidikkatini çektiysecansu1109 seni dr gitmen için ikna etmeye çalışıyor .
ben olsam hemencik giderdim
dikkatini çektiysecansu1109 seni dr gitmen için ikna etmeye çalışıyor .
ben olsam hemencik giderdim
hahahahaaha kulağa ilginç geliyo dimibence de hemen gitmelisin
canım gebelik planlarken bile mantar / enfeksiyon ciddi sorunlara yol açabiliyor ki senin şuan bebişin var ve kendi korkularını bi kenara bırakıp onun için gitmelisin kuzummmm hayırrrrr gitmicem şaka maka biraz bekleyim bikaç gün ya
canım gebelik planlarken bile mantar / enfeksiyon ciddi sorunlara yol açabiliyor ki senin şuan bebişin var ve kendi korkularını bi kenara bırakıp onun için gitmelisin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?