Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yazdım yazdım ekleyen olmadı nerden kontrol edilir bu ben daha çözene kadar burda olanı biteni zorlanıcam anlaşılan.

sat:26eylül
bat:24ekim
2kez denedim olmadı
izmir
ayy onu bende göremedim canım ama eklerler görürüz bi yerden sende bendensin bu arada bende 2 kez denedim hadi inşallah olsun çok bekletmeden :)

ayy onu bende göremedim canım ama eklerler görürüz bi yerden sende bendensin bu arada bende 2 kez denedim hadi inşallah olsun çok bekletmeden :)
evet ben her ikisinde denediğimde olmadı diye üzüldüm bende kist oluştuğundan dolayı o aylarda olmadı. 1 ay kist için ilaç kullandım nasipse bu ay tekrar denizem hazır kistim gitmişken doktorumda kist sende sürekli oluştuğundan pek şansa bırakmayalım ihtimalleri yükseltelim deyim ilaç verdi daha fazla yumurtam olşsun diye bakalım nasip sanki doktor acele etti böyle oluncada daha ikinci denemedeyken bi garip hisseetim inş. Rabbim çok bekletmeden kavuşturur.

sen yine dün bu aykini denemişsin ben daha adetimi atlatamadım bat 24ekim :) çoookkk varrr

allah başka sorun vermesn tez zamanda versin bebişleri

:) ay allah iyiliğini versin

emin ol 8 ekimede çok var bnm gözümde o sabırsızlık iç bitmio :)
ben sakinim Allahtan adetime yakın panik halimi atlatayım diye üye oldum buraya benden daha paniklerini görünce ben şuan hiç ses çıkarmıyorum :)

ben sakinim Allahtan adetime yakın panik halimi atlatayım diye üye oldum buraya benden daha paniklerini görünce ben şuan hiç ses çıkarmıyorum :)
:)canımsın ya valla :)
Bebeklerimizle birlikte iyiliğmizi şifamızı huzurmuzu da versin ... Amin diyim mi? yoksa diyen çıkar mı
AL SANA KOCA Bİ
AMİNN......

Rabbim şükrünü de sabrınıda eksit etmesin amin diyenlerin çokkk olsun
ŞÜKÜRLER OLSUN BU HEYECANIDA BU SABRIDA YAŞATIO BİZLERE
VERSİN BEBİŞİDE OZAMAN BİNLERCE ŞÜKÜR RABBİME

ŞÜKÜRLER OLSUN BU HEYECANIDA BU SABRIDA YAŞATIO BİZLERE
VERSİN BEBİŞİDE OZAMAN BİNLERCE ŞÜKÜR RABBİME
en hayırlı zamanda en doğrusunu en hayırlı olanını en sağlıklısını versin diyelim yinede.Nasıl olsa zaman geçiyor her geçen saniye nasip olcak olduktan sonra daha faza yaklaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…