Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

en hayırlı zamanda en doğrusunu en hayırlı olanını en sağlıklısını versin diyelim yinede.Nasıl olsa zaman geçiyor her geçen saniye nasip olcak olduktan sonra daha faza yaklaşıyoruz
amin canım amin

"RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN"
(SAFFAT SURESİ 100.AYET)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET"
HZ.İBRAHİM'İN DUASI

canım kistin belirtileri neydi, bizde bu ay denedik ama doktora falan gitmedim öncesinde kontrole falan geçen adet olduğumda gidecektim randevu alamadım bu adet dönemimde gidicem yumurtalıklarıma falan da baktırıcam bi sorun var mı gebeliğe hazırmıyım diye.

ben normalde 15 yaşında zaten ameliyat oldum kist için. sıvı idi laporoskopi ile aldılar. bu en sonki belirtiler kasığımda ağrı cinsel ilişkide ve sonrasında sancılanma şeklindeydi.

hoş gördük canımmmmmm bizde yabancılık yaklaşık 5 dk sürüyo ondan sonra canciğeriz bizim topiğimizin özelliği bu :))))))
ZATEN FARK ETTİM ÇIKAMIORUM ÇIKASIM BİLE GELMİO :)
İYİ Kİ VARSINIZ SİZ

@nlnmtl kuzucuk yorumla bakalım bu tatlış yumurta çatlamış mı patlamış mı yoksa benle ugrasıyomu

Eklentiler

• 20151002_162205.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 44
ben normalde 15 yaşında zaten ameliyat oldum kist için. sıvı idi laporoskopi ile aldılar. bu en sonki belirtiler kasığımda ağrı cinsel ilişkide ve sonrasında sancılanma şeklindeydi.
bendede vardı kist sağda ilaç tedavisi olmuştum 3sene önce

ben sakinim Allahtan adetime yakın panik halimi atlatayım diye üye oldum buraya benden daha paniklerini görünce ben şuan hiç ses çıkarmıyorum :)

ya ben ne yapayımm :// daha çookk var ama bişe sorcam size kızlar bikaç yere daha yazdım da yanıt alamadım ben normalde 28 günde bi adet oluyorum. geçen ay 31 ağustos da adet oldum eylülde de 28inde adet olmam gerekiyodu ama 19unda adet oldum. yani 9 gün erken olmuşum. şimdi yine 28 gün olarak mı hesaplıcam sonraki adet tarihimi ? 28 gün olarak hesaplarsam 16 ekimde adet olmam gerek. ama yine erken olursam ne zaman olurum bilmiyorum kafam karıştı yani. 9 gün erken olmam da ayrıca takılıyo kafama..

sizde iyiki varsınız , bizi sizler var ettinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) enerji patlaması oldu bende çok çalışınca hahahahhaa
bu neşe hayatından gülücükler yüzünden hiç eksik olmasın

bendede vardı kist sağda ilaç tedavisi olmuştum 3sene önce
bende bir ay adetime kadar kontrole gittiysem var adetimden sonra yok sürekli böyle vücudum yapıyormuş. 15 yaşında bildim bu kistleri ben sabah namazına kalkıcakken bir yanımdam bir yanıma dönerken sancı girdi kitlendim öyle götürmüşlerdi kucakta hastaneye

anladım canım allah beterini yaşatmasın derdimizinde devasını versin ...
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…