asıl siz hoşgeldiniz :):)AA HOŞ GELDİN CANIM...
amin canım aminen hayırlı zamanda en doğrusunu en hayırlı olanını en sağlıklısını versin diyelim yinede.Nasıl olsa zaman geçiyor her geçen saniye nasip olcak olduktan sonra daha faza yaklaşıyoruz
hımm ölemi hoş buldukasıl siz hoşgeldiniz :):)
biz eskilerden @azrass
evet ben her ikisinde denediğimde olmadı diye üzüldüm bende kist oluştuğundan dolayı o aylarda olmadı. 1 ay kist için ilaç kullandım nasipse bu ay tekrar denizem hazır kistim gitmişken doktorumda kist sende sürekli oluştuğundan pek şansa bırakmayalım ihtimalleri yükseltelim deyim ilaç verdi daha fazla yumurtam olşsun diye bakalım nasip sanki doktor acele etti böyle oluncada daha ikinci denemedeyken bi garip hisseetim inş. Rabbim çok bekletmeden kavuşturur.
hımm ölemi hoş bulduk
ben normalde 15 yaşında zaten ameliyat oldum kist için. sıvı idi laporoskopi ile aldılar. bu en sonki belirtiler kasığımda ağrı cinsel ilişkide ve sonrasında sancılanma şeklindeydi.canım kistin belirtileri neydi, bizde bu ay denedik ama doktora falan gitmedim öncesinde kontrole falan geçen adet olduğumda gidecektim randevu alamadım bu adet dönemimde gidicem yumurtalıklarıma falan da baktırıcam bi sorun var mı gebeliğe hazırmıyım diye.
ZATEN FARK ETTİM ÇIKAMIORUM ÇIKASIM BİLE GELMİO :)hoş gördük canımmmmmm bizde yabancılık yaklaşık 5 dk sürüyoondan sonra canciğeriz bizim topiğimizin özelliği bu :))))))
bendede vardı kist sağda ilaç tedavisi olmuştum 3sene önceben normalde 15 yaşında zaten ameliyat oldum kist için. sıvı idi laporoskopi ile aldılar. bu en sonki belirtiler kasığımda ağrı cinsel ilişkide ve sonrasında sancılanma şeklindeydi.
ZATEN FARK ETTİM ÇIKAMIORUM ÇIKASIM BİLE GELMİO :)
İYİ Kİ VARSINIZ SİZ
ben sakinim Allahtan adetime yakın panik halimi atlatayım diye üye oldum buraya benden daha paniklerini görünce ben şuan hiç ses çıkarmıyorum :)
benim bat yarın ama belirtilerim yok benimCanummmmmmmm
bu neşe hayatından gülücükler yüzünden hiç eksik olmasınsizde iyiki varsınız , bizi sizler var ettinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) enerji patlaması oldu bende çok çalışınca hahahahhaa
bende bir ay adetime kadar kontrole gittiysem var adetimden sonra yok sürekli böyle vücudum yapıyormuş. 15 yaşında bildim bu kistleri ben sabah namazına kalkıcakken bir yanımdam bir yanıma dönerken sancı girdi kitlendim öyle götürmüşlerdi kucakta hastaneyebendede vardı kist sağda ilaç tedavisi olmuştum 3sene önce
anladım canım allah beterini yaşatmasın derdimizinde devasını versin ...bende bir ay adetime kadar kontrole gittiysem var adetimden sonra yok sürekli böyle vücudum yapıyormuş. 15 yaşında bildim bu kistleri ben sabah namazına kalkıcakken bir yanımdam bir yanıma dönerken sancı girdi kitlendim öyle götürmüşlerdi kucakta hastaneye
hepimiz hoş geldik iyi varız biz süperiz...yerim sizi bebişlerimmmm:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?