katmam mı tüm isteyenlere nasip etsin rabbimevet hemen bitiyor zaten canım duana bizide kat :)
canım benim normalde 14.gün çatlama ağrım oluyor ama bu ay test de alayım dedim sadece bu ay denicem zaten :)internetteki ovü hesaplayıcıları doğrumdur acaba http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/gebe-kalma buna göre bu aralar zamanı diyo 11 i diyo
canım benim normalde 14.gün çatlama ağrım oluyor ama bu ay test de alayım dedim sadece bu ay denicem zaten :)
kızlarrrrr
ben doktordan geldim, salı günü rahim filimi çekecek doktor
ondan sonrasına da bakarız dedi
çektiren varmı ki hiç ?
ben anestezi almak istemiyorum ya doktorda bana öyle bi seçenek sunmadı zaten :)Canım ben çektirdim filmi.Hatta bununla ilgili konu bile açmıştımÖzelde anestezili yaptırdım. Bazıları çok acı çektim dedi bazıları çok kolay 5 dk sürüyo dedi kafamı çok karıştırdılar bende dayanamayıp anestezi ile yaptırdım.Muayeneden bile korkan ben yapamazdım Çok şükür temiz çıktı. hiç bişey hissettmedim uyudum uyandım sanki
benimde 7 kasım kuzumKizlar doktora gittim gliba adet oluyorum demistim ya rahmim o kadar inceymis ki adet olmam bir ay icinde mumkun degilmis simdi asagidak ilaci verdi bununkullan % 100adet olacaksin dedi yani artik benim de bir batim var adet olunca da uyarici verecek evettt kasimda ask baskadir bebegim kasimda gelip anasinin gobusune konacak
banu86 banucugum listedeki bati mi degistirebilir misin ay cok heycanlandim yeni batim 7KASIM hepinizi öperim mucuk mucuk
canim seninle beklemekten zevk duyarim ama sen bebegi ben adeti bekleyecem ay nasil umutlandim mutlulk hormonu salgiliyorum suanbenimde 7 kasım kuzum
beraber beklicez desene
hadi gözün aydın :)
canım ya ne kadar sevindim....umutlanmak bile beklemek bile güzel....İnşaallah yolun sonunda ışık var....bizde senle beraber bekleriz artık....Kizlar doktora gittim gliba adet oluyorum demistim ya rahmim o kadar inceymis ki adet olmam bir ay icinde mumkun degilmis simdi asagidak ilaci verdi bununkullan % 100adet olacaksin dedi yani artik benim de bir batim var adet olunca da uyarici verecek evettt kasimda ask baskadir bebegim kasimda gelip anasinin gobusune konacak
banu86 banucugum listedeki bati mi degistirebilir misin ay cok heycanlandim yeni batim 7KASIM hepinizi öperim mucuk mucuk
canım testle olacak iş değil ki o :/ 2 ay gün aşırı yaptık sonuç ortada benim ki oyalanma işteBende hiç anlamıyorum ağrı sızı hiç hissetmiyorumki :) inşallah tutturursun :)
canımmmm çok sevindim ne kdr güzel seni böyle umut dolu görmek rabbim hayırlısıyla kasımda nasip eder inşallah canımmmKizlar doktora gittim gliba adet oluyorum demistim ya rahmim o kadar inceymis ki adet olmam bir ay icinde mumkun degilmis simdi asagidak ilaci verdi bununkullan % 100adet olacaksin dedi yani artik benim de bir batim var adet olunca da uyarici verecek evettt kasimda ask baskadir bebegim kasimda gelip anasinin gobusune konacak
aynen o ovuyla olcak iş deil adet bittiği geceden itibaren hergce yapıoz 15 gün boyunca sonra iki gecedebir yapıoz ama gelmio işte gelcek oldumu ovulasyon falan hikaye yanicanım testle olacak iş değil ki o :/ 2 ay gün aşırı yaptık sonuç ortada benim ki oyalanma iştevaktini bekliyo sıpa :)
oh hoşgeldin canikokızlar öğleden sonra dışarıdaydım...yeni geldim kahvemi aldım....
kesinlikle canım rabbim ol desin yeteraynen o ovuyla olcak iş deil adet bittiği geceden itibaren hergce yapıoz 15 gün boyunca sonra iki gecedebir yapıoz ama gelmio işte gelcek oldumu ovulasyon falan hikaye yani
hadi bakalım hayırlı olsun :*Kizlar doktora gittim gliba adet oluyorum demistim ya rahmim o kadar inceymis ki adet olmam bir ay icinde mumkun degilmis simdi asagidak ilaci verdi bununkullan % 100adet olacaksin dedi yani artik benim de bir batim var adet olunca da uyarici verecek evettt kasimda ask baskadir bebegim kasimda gelip anasinin gobusune konacak
saol kuzum amin .. bende çekmiştim bugün...kabul olsun amin...kızlar ben 707 allahümme ya varis çektim rabbim kabul etsin inşallah herbirimiz adına
aminn canım allah kabul etsinsaol kuzum amin .. bende çekmiştim bugün...kabul olsun amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?