ben de anlamadım tamAnlamadım ben neye negatif dedi? elindeki teste mi yoksa kan testi yaptı ona göre mi dedi?
ay ben olsam o kadınıidrar testi yaptı onda ne gatif hani normal gebelik testlerş yokmu ondan yaptı.. bide dio idrarda idrar deilki zaten
hoşgeldi canım benim gel yamacıma kader arkadaşım benim gelbenim kırmızılar geldi az önce 5. aydan merhabaaa
gir wc yap oraya gelcek değil yakaynanam birZsan dışarı çıkacak o gidince yapıcam :) çıkarsa inşallah
negatif çıktı yine :)gir wc yap oraya gelcek değil ya
bende yatırıp paralamyı düşündüm saçını başını.... ama dedim şeytan git başımdanay ben olsam o kadını@@@@
hımm hadi bakaöım hayırlı olsunbenim kırmızılar geldi az önce 5. aydan merhabaaa
Benimde o kadar var test yaptım cikmadiGünaydın Kisslar Hayırlı cumalar
Benm daha bat a 11 gün var ama hamilelik testi yapsam olur mu çıkar mitabi çıkması için önce hamile olmam lazım da velevki hamileyim yani
Normalde 10 gün önce çıkanlar var galiba ama benm söyle bi durumumda var adetim 10 gün sürer çalışmalara da 1 eylülde başladık yani
Fazla dusunmeyip adet günümü mu beklemelym ne dersnz
Terbiyesiz ya sinir oldum pis kadınbende yatırıp paralamyı düşündüm saçını başını.... ama dedim şeytan git başımdan
Benimde o kadar var test yaptım cikmadi
aynen bakalm dua ediorum durmadan allahım şu iki günü atlattır yavrumun haberşni ver bana die inşallah kabul olur...Terbiyesiz ya sinir oldum pis kadın
hayırlısıyla inşallah canımmm yüzünü güldürsün rabbimaynen bakalm dua ediorum durmadan allahım şu iki günü atlattır yavrumun haberşni ver bana die inşallah kabul olur...
inş . hepimizin yüzünü güldürsün ..hayırlısıyla inşallah canımmm yüzünü güldürsün rabbim
amin canım aminninş . hepimizin yüzünü güldürsün ..
707 adet ya varis mi dicez sadece707 adet ya varis çekerseniz bu mübarek günde allah dualarınızı kabul eder. çocuğu olmayan kadınlar çocuk sahibi olnmak için çekiolarmış buyrun sizde çekin...
ilahi kızlar çıkarmı hiç??döllenme olduktan 1 hafta sonra yumurta+sperm kombinasyonu rahim duvarına tutunuyor, ancak ondan sonra hormonlar yükselmeye başlıyor, ondan sonra önce kanda hcg hormonu yükseliyor, ondan sonra idrarda.. yani idrarda en erken adete 3-4 gün kala görebilirsin.. bu bile insandan insana değişir çünkü hcg hormonu herkeste eşit değerlerde olmuyor.. kimisinde adete 3 gün kala kimisinde adetten 1 hafta sonra çıkmasının nedeni bu..
evet cnm bak internetten araştır istersen707 adet ya varis mi dicez sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?