- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
bende de iki tane vardı bu ay bakalım civciv mi olacak , omlet mi :) hehehh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de iki tane vardı bu ay bakalım civciv mi olacak , omlet mi :) hehehh
benim de 30u
3gün arayla desenize![]()
gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaak inanmazsan gel de baaakkk
ahahahahahahah sinirlerim bozzuldu yaaaa![]()
canım çok sevindim tüplerin açık olmasına hadi bakalım hayırlısı...senin eşin gitmişmiydi doktora....slm kızlarr günaydın herkese, anca okudum ya ne kadar hızlı ilerliyorsunuz :)
dün biliosunuz HSG çekildim, korktuğum gibi olmadı sadece hafif acı hissettim oda aletleri sokunca oldu
doktorumda zaten muhteşem biri, korkutmadı beni
sonuç olarak tüpler açık çıktı, bir sorun yokmuş
ama bu ay korunma verdi, radyasyon fln aldın riske atmayalım dedi. bol bol vitamin verdi
enfeksiyon olmasın diye ilaç verdi falan
öbür ay regl olunca gitcem tekrar, tedaviye başlıcaz ve aşılama yapılcak
gerçekten çok heyecanlı :)
bu bir ay kafam rahat, testlerle uğraşmıcam, diş tedavime gidicem biraz kilo vericem.
istediğimiz zaman ilişki yapcaz, rahat bir ay beni bekliyor yani.
hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum bebiklerimmmmmmmmmmmmmmm![]()
Amin inş hosbulduk :)rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah bakalım hoşgeldin aramıza![]()
bu tarz olaylar aslında bağımızı kuvvetlendiriyor farklılık katıyo hayatımıza ben oldukça memnunum şahsen. ayakları havaya dik o başımda bekliyo komik oluyo sohbet Muhammet ben memnunum şahsen![]()
ahahahaahhah kop kop arada lazımmmm bunaldık iyice beee yok testler yok batlar ne zor şeymiş bukız allah iyiliğini versinnnn kopardın beni sırıtıyorum işyerinde![]()
![]()
![]()
![]()
ayyyy şu ay geçsin test duymak görmek istemiyorumHemen hemen aynı günlerde başlayalım testlere sırayla![]()
Hosbulduk canımcanım aramıza hoşgeldin
bende balıkesir merkezdeyim
burda bir kaç arkadaş daha var balıkesirden :)
evet ben beklemiyorum pek . kendiliğinden geliyor nasıl olsa o gün diye düşünüyorumberaber beklicez ozaman![]()
amiiiiinnnnngünaydın şekerler.....sohbet almış başını gidiyo ...aman iyidir neşemiz eksik olmasın....![]()
günaydın şekerler.....sohbet almış başını gidiyo ...aman iyidir neşemiz eksik olmasın....![]()
başarabiliyosan ne güzel, ben son 1 hafta manyağa bağlıyorumevet ben beklemiyorum pek . kendiliğinden geliyor nasıl olsa o gün diye düşünüyorumbu biraz daha ağırdan almama yardımcı oluyor
![]()
başarabiliyosan ne güzel, ben son 1 hafta manyağa bağlıyorum![]()
![]()
ben gün geçmeden test yapmadım hiç 1 kere nasip oldu o da negatiftiAay bende aynı koşa koşa kan testine gittiydim hahahaha![]()
negatif hala akşam idrar testi
![]()
ammaaaan boşver yalnız değilsin....benimde sekiz gün kaldı cumartesiye kadar yapmayacam diye söz verdim kendime....ortada belirti zaten yokta işte....savaşıyorum kendi içimde.....Aay bende aynı koşa koşa kan testine gittiydim hahahaha![]()
negatif hala akşam idrar testi
![]()
yok canım ben zaten tamam bebek istiyorum dediğim zamanın üstünden 3 ay geçti.2 ay denedik kist var diye olmuyormuş bu ay bi kist yoktu dr es geçmeyelim diye çatlatma iğnesi bile vurdu . ben fikre yeni alışıyorken birden tedavi içinde buldum kendimi şaşkınlığımı hala atamadım üstümden. o yüzden daha sakinim size göre hatta baya biz sakin :) son bi kaç gün telaşlı oluyordum tutmuşmudur diye sırf onu atabilmek için bu siteye kayıt oldum bi baktım ben en sakininizim aranızda ben kime denk gelirsem sakinleştirmeye çalışıyorumbaşarabiliyosan ne güzel, ben son 1 hafta manyağa bağlıyorum![]()
![]()
ben gün geçmeden test yapmadım hiç 1 kere nasip oldu o da negatiftiben bu topicin en acemisiym galiba yeaaa
![]()
![]()