Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

KIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///
Ayy hadi hayirlisi bakalim...yariiim etkenden git sanci varsa baktir mutlaka kiz guzel haberlerle gel inşallah

niyasu niyasu kadın doğumcu da inşallah müjdeli haberi verir cnm.şimdiden tebrik ediyrm.insallh güzel haber alcksn inanyrm:KK68:
Bu arada belirtin var mydi cnm
Benimde bat a 5 gün kaldı heycanlansam mi heycanlanmasam mi bilemiorm:KK43:
Test alip yapsam mi ki

niyasu niyasu kadın doğumcu da inşallah müjdeli haberi verir cnm.şimdiden tebrik ediyrm.insallh güzel haber alcksn inanyrm:KK68:
Bu arada belirtin var mydi cnm
Benimde bat a 5 gün kaldı heycanlansam mi heycanlanmasam mi bilemiorm:KK43:
Test alip yapsam mi ki
Gününün geçmesini bekle varsa bile henüz çıkmaz idrarda

Güüünaaaaayyydın canlar okul yolu düz gideeer.güzeş birgün olsun gündüz muhabbetleri kaçırıyorum.ama akşama güzel haberler gelecek gibi döndüğümde.hepinizi öpüyoruum:KK200:

sorma valla burası yokken ben ne yapıyormuşum merak ettim şimdi:KK70::KK70: gece eşimi bekliyorum ondan yatmıyorum gündüzde malum iş olduğundan mecbur kalkıyorum :KK61::KK61:

ne güzel zaman geçiriyorsun bende akşamları telden bakıyorumda çok yazamıyorum donuyo bişeyler oluyor. bende işyerindeyken sardım iyice gelir gelmez açıyorum :D

kuzumm kasığım ağrıyodu bugün acile gittik kan sonucum 9.32 çıktı hamile olabilirmişim kadın doğuma git dedi ölüyorum meraktan nolur gelsin bebişş :))
ayyy canım ben pek anlamıyorum test sonuçlarından yaptıamdım hiç ama çok sevindim inş öyledir.merak edip sordum bende meğersem hayırlı haberler varmış hadi inş. bakalımmm :nazar::nazar::nazar:

ne güzel zaman geçiriyorsun bende akşamları telden bakıyorumda çok yazamıyorum donuyo bişeyler oluyor. bende işyerindeyken sardım iyice gelir gelmez açıyorum :KK70:

aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrr:KK70::KK70: off bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm:KK53::KK53:

aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrr:KK70::KK70: off bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm:KK53::KK53:

sakin ol canım geç döllenmedir inşallah allahım yüzümüze baksın

O ses Türkiye var şekerim @sasknn :))) bu arada geçmişe dönüp mesajları okumaya çalışıyorum ama sabahtan bu yana 300-400 mesaj birikmiş valla kız milletin hali bir başka oluyor :))) tabi çenesi de hehehee:)))) cansu1109 cansu1109 ekledim canım seni çok sekersinnn yuregin gibi :))) esinle çok yakisiyoesunuz maşallah ikinize de sizin cücükler de pek bi datli olur yahuu :)
ben de ekledim kiii :) hehehe canım benim teşekkür ederim utandırdın beniiii :KK23:
rabbim nasip etsin de her evlat bal damlasıııı :nazar::nazar::nazar:

Back
X