- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
fırsatını buldukça kop gel yanımızainşallah ama baksana daha yeni anca bakabildim zor bela:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırsatını buldukça kop gel yanımızainşallah ama baksana daha yeni anca bakabildim zor bela:)
iyi de testi çarşamba yaptın pazara 4gün kala ,çıkmaması gayet normal ,kırmızıyı görene kdr umut kesilmez inşallah şaşırtır seniCanım çıksa bugün çıkardı pazar günü regli günüm çünkü
günaydın ballı bademmmmmmmgünaydınnn canlaaar
günaydın ballı bademmmmmmmgünaydınnn canlaaar
nasılsın bebişimmm en taze anne adayımızzzgünaydın ballı bademmmmmmm
nasılsın bebişimmm en taze anne adayımızzz![]()
gelmicek allah'ın izniyle aminnnnnniyiyim be kuzum...bekliyorum kös kös....kasıkalrım agrıyor hafif hafif....bakalım inş gelmez regl.
gelmicek allah'ın izniyle aminnnnnn![]()
günaydın kızceleeer![]()
napıosun canısı durumlar nasıllgünaydın bebişimmmm
günaydın kuuş napıyosun yaptın mı dün ödevini reklam arasıgünaydın kızceleeer![]()
napıosun canısı durumlar nasıll![]()
İyi iyii sıkı sıkı dursunlar ordavalla bende durumlar stabil canımmm kasık agrısı bel agrısı gün sayıyoruz...sen naptın yumyuma çalışabildin mi
ay dünkü bölüm cok sıkıcıydı izlemedim yarısından sonragünaydın kuuş napıyosun yaptın mı dün ödevini reklam arası![]()
ooooooooooooooooooooooo neler duyuyorum aferin benim kızımaaaİyi iyii sıkı sıkı dursunlar ordaCalıstımm ayaklarımı diktim havaya 15 dk ekstradan
![]()
İyi iyii sıkı sıkı dursunlar ordaCalıstımm ayaklarımı diktim havaya 15 dk ekstradan
![]()
Kocide sasırdı haydaaa basa mı döndük diyoooooooooooooooooooooooo neler duyuyorum aferin benim kızımaaahadi inşalalhhhh
du bakalım bu ayda bunu yaptım önümüzdeki ay amuda kalkcam Allahın izniyle tövbe tövbeHhahahhaa hella sana beee![]()