- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.417
- 598
- 38
hiç karışmıyor oralıyo olmuyor
gel kız gel
babyloading87 terlik atmıcam öpcem gel...ama dikkat et bak kendine tam yumyum zamanı üşütme be kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç karışmıyor oralıyo olmuyor
gel kız gel
babyloading87 terlik atmıcam öpcem gel...ama dikkat et bak kendine tam yumyum zamanı üşütme be kuzum
Aldım aldımm valla yapmıcam bidaha
nasıl oldu miden kuşumAldım aldımm valla yapmıcam bidaha![]()
oh hadi gözün aydınnnnn hayırlı yumurtalar olsun kaliteli kaliteli inşallahhhh.sigarayı bırakman süper olmuş amaa daim olsun inşallah.günaydın kızlarrrrr. dün akşam çatlama iğnemi yaptım... sabah üzerimden kamyon geçmiş gibiydi. çok fenayım. bıraksanız 10 gün temiz uyurum. işede geç kaldım zati.. birde bugun sigarayı bıraktım gittii... :) herşey yumuşlarım bebeklerim için:)
babyloading87 geçmiş olsun kuzum.. dikkat et kendine karnına sıcak birşeyler koy evdeysen, emin ol o da iyi gelir. Mide gribi diye bir şey hortlamış aman dikkat.....
cansu1109 benim bat çatlama iğnesi ile değişti şimdi yeni tarih bildirmem gerekiyor mu? ayyy, hala sayfa kurallarını bilmediğimi fark ettim.
azrass merak etme bende de 3 ten sonrası geçmiyor. söyle bakalım son 2 gün kaldı değil mi? hamd olsun gelen giden de yok değil mi?
saol cnm aksam nane limon,arkasından papatya cayı bide mide koruyucu attım suan daha iyiyimbabyloading87 nasıl oldun geçti mi biraz miden ?
Canımm hadi hayırlısııı inşallah sebep olur iğnengünaydın kızlarrrrr. dün akşam çatlama iğnemi yaptım... sabah üzerimden kamyon geçmiş gibiydi. çok fenayım. bıraksanız 10 gün temiz uyurum. işede geç kaldım zati.. birde bugun sigarayı bıraktım gittii... :) herşey yumuşlarım bebeklerim için:)
babyloading87 geçmiş olsun kuzum.. dikkat et kendine karnına sıcak birşeyler koy evdeysen, emin ol o da iyi gelir. Mide gribi diye bir şey hortlamış aman dikkat.....
cansu1109 benim bat çatlama iğnesi ile değişti şimdi yeni tarih bildirmem gerekiyor mu? ayyy, hala sayfa kurallarını bilmediğimi fark ettim.
azrass merak etme bende de 3 ten sonrası geçmiyor. söyle bakalım son 2 gün kaldı değil mi? hamd olsun gelen giden de yok değil mi?
iyi kusum saolasın aksam yoğun bakım vardı evde nane limon,papatya cayı,yemekte tavuksuyu çorba üstüne de mide koruyucu atom yaptım ama ise yaradınasıl oldu miden kuşum
günaydın kızlarrrrr. dün akşam çatlama iğnemi yaptım... sabah üzerimden kamyon geçmiş gibiydi. çok fenayım. bıraksanız 10 gün temiz uyurum. işede geç kaldım zati.. birde bugun sigarayı bıraktım gittii... :) herşey yumuşlarım bebeklerim için:)
oyyyyy senin o bal damlayan ağzını yerimmmmmmmmmm:) inşallah. rabbiimmmmmmmmm sen çok büyüksün hepimize sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip et inşalllahhhhhhhhhhhhhhhoh hadi gözün aydınnnnn hayırlı yumurtalar olsun kaliteli kaliteli inşallahhhh.sigarayı bırakman süper olmuş amaa daim olsun inşallah.
hep söylüyorummm gene söylücem karna sıcak su konmaaazz iltihap varsa patlatır..mide karın ağrısı varsa ayak altına sıcak su en garanti yöntem
yok canım sana tedavi olarak not düştüm.o yüzden bat bildirmene gerek yok inşallah güzel haberi aldığında hamiş diye güncellicem :)
kıyamam sana ben.. aa şöyle düşün neden 12 gün sonra diyorlar.???? çünkü 12 gün beklediğinde, bat tarihinden 2 gün fln geçmiş oluyorda ondan.. bence tuttu bu bebişler demedi deme... içini ferah tut bebeğim. inşallah, sağlıklı sıhhatli olacak şekilde yerleşmişlerdir. kasık sancın fln oluyor mu?evet son 2 gün kaldı....inan çok zormus gün yaklaştıkça beklemek....ilk zamanlar cabuk geçti de....şimdi geçmiyor bitmiyor günler....sonuz olumlu mu olcak olumsuz mu muallak....insan bilmediğinden korkarmıs yaa bende korkuyorum...hayırlısı bakalım
inşallah canım benim hayırlısı ile emeklerimizin karşılığını verir rabbim. bende yeni duydum, gün geçmiyor ki yeni bir hastalık hortlamasın... dikkat et kendine cnm...Canımm hadi hayırlısııı inşallah sebep olur iğnenSaolasınn canımm
Mide gribini bende duydum yaa yeni mi cıkmıs oda
![]()
aminn aminnn aminn inşallahh canım rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenlereoyyyyy senin o bal damlayan ağzını yerimmmmmmmmmm:) inşallah. rabbiimmmmmmmmm sen çok büyüksün hepimize sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip et inşalllahhhhhhhhhhhhhhh
kıyamam sana ben.. aa şöyle düşün neden 12 gün sonra diyorlar.???? çünkü 12 gün beklediğinde, bat tarihinden 2 gün fln geçmiş oluyorda ondan.. bence tuttu bu bebişler demedi deme... içini ferah tut bebeğim. inşallah, sağlıklı sıhhatli olacak şekilde yerleşmişlerdir. kasık sancın fln oluyor mu?
vay vay vayyyy maşalalhhh hep onlara mı yoğun bakımmmmm biraz da bize ohhhh bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallahhiyi kusum saolasın aksam yoğun bakım vardı evde nane limon,papatya cayı,yemekte tavuksuyu çorba üstüne de mide koruyucu atom yaptım ama ise yaradı![]()
saolasın kuzummmvay vay vayyyy maşalalhhh hep onlara mı yoğun bakımmmmm biraz da bize ohhhh bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallahh