Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aminnn devlet gönderse keşkee:KK14:Okadar Suriyeliye bakıyoruz burda kendi çocuklarımıza da bakalım:işsiz:
keşke yapsalar :( o kadar zengin var hepsi birazını verse toplanır umarım devlet yada vicdanlı bir kaç işadamı veya zengin görüp çok kısa sürede giderler

keşke yapsalar :KK43: o kadar zengin var hepsi birazını verse toplanır umarım devlet yada vicdanlı bir kaç işadamı veya zengin görüp çok kısa sürede giderler
Aynen ama yapmazlar..Sabah igda demet akalını,seda sayanı hepsi bi çorba paylaşmış..Sanki ihtiyaçları var..Onlarda kim bize yardım etse derdindee:KK11:

Aynen ama yapmazlar..Sabah igda demet akalını,seda sayanı hepsi bi çorba paylaşmış..Sanki ihtiyaçları var..Onlarda kim bize yardım etse derdindee:KK11:
para malesef insanların gözünü kör ediyor. Aslında hepsi azda olsa katkıda bulunsa ceplerinden çok fazla bişey kaybetmezler ama malesef

valla bir geliyo bir gidiyor kasık sancımmmm var desem yok , yok desem var öyle birşey..benim 10. gün bakılacak kan testine. 5. gün embriyosu oldugu için sanırım. valla bende tık yok özge ne adam akıllı adet belirtisi ne tutunma belirtisi transfer oldugumu bile unuttum o derece yanii...
canım benim olumlu düşün. benim seninle ilgili kesinlikle kötü bir hissiyatım yok.. (genelde hislerim doğru çıkar) ayrıca tutunma belirtisi de neymiş????

canım napıyosun ilaca devam ediyorsun değil mi ne kadar kaldı @ismetbeyinbiricikhanimi
kuşummm gelen yok dimi hala ay inşallah hayra alamet olsun ebrulic_9 ebrulic_9
kuzuuuuuu kuzuuuu meeeee senin de gün bugünmüş kııızzz nerelerdesin hiranur3419 hiranur3419
bebiiişşş sen nerdesin uyanamadın mıııı babyloading87 babyloading87
aylinkoooo sen de kayıplara karıştıınn hu huuuu gezmelerden bize vakit ayıramıyo musun dava ne oldu meraktayız @aylinr
altın annem nasılsın özledik seniii @ALTINIM
geri dönnn tekrar sohbetlere seni de özledik can lavesimmm @laves35
Kiz valla gelmedi daha ..ama umudum yok cano.oluyo arada gecikme

canım napıyosun ilaca devam ediyorsun değil mi ne kadar kaldı @ismetbeyinbiricikhanimi
kuşummm gelen yok dimi hala ay inşallah hayra alamet olsun ebrulic_9 ebrulic_9
kuzuuuuuu kuzuuuu meeeee senin de gün bugünmüş kııızzz nerelerdesin hiranur3419 hiranur3419
bebiiişşş sen nerdesin uyanamadın mıııı babyloading87 babyloading87
aylinkoooo sen de kayıplara karıştıınn hu huuuu gezmelerden bize vakit ayıramıyo musun dava ne oldu meraktayız @aylinr
altın annem nasılsın özledik seniii @ALTINIM
geri dönnn tekrar sohbetlere seni de özledik can lavesimmm @laves35
Yatak dosek yatıyorum kuzum 20lik diş çıkıyor onun ağrısı bogazim da acimaya başladı Üşüyorum burun desen tıkalı adet te olursam hepsi bir arada paketi oluca:KK52::hasta:

Yatak dosek yatıyorum kuzum 20lik diş çıkıyor onun ağrısı bogazim da acimaya başladı Üşüyorum burun desen tıkalı adet te olursam hepsi bir arada paketi oluca:KK52::hasta:
oyyy kuzum geçmiş olsunnnnnnn benim 20likler 19yaşında çıktı ne zor çıkar onlar ahh ahhh allah yardımcın olsun :(
ilaç alıyo musun ? bol bol ıhlamur iç bal da kat yumuşatır.

oyyy kuzum geçmiş olsunnnnnnn benim 20likler 19yaşında çıktı ne zor çıkar onlar ahh ahhh allah yardımcın olsun :KK43:
ilaç alıyo musun ? bol bol ıhlamur iç bal da kat yumuşatır.
Yok canım ilaç almadım o yüzden bu kadar kötü oldum aslında bu ay olduğunu sanmıyorum yumurtlama tarihlerinde anneme gitmiştim sade 9.günümde ilişki oldu birde 15.gün bi an once gelsede bende ilaç icsem

Kuzu benm bat 6 ocak oldu.4 gun gec geldı yumos yıne bu ay.stresden hormonlarda mahvoldu galıba.evlenmeden once 30 gunde bı olurdu hıc sasmazdı.bebek dusunmeye basladık 33 gune cıkdı son ıkı aydırda 38 gune cıktı ne oluyo anlamadm kı ooyyyyyy meger ne zormus arkadas bu ısler

Back
X