Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bu ay bebıs yıne yok cunku bu hafta yumos haftasıydı ve esım yogun oldugu ıcın calısma olmadı bu ay gıttı benım cop oldu
allah sağlık versin önümüzde aylar var canım benim.. nasip çalışınca da olacağı garanti değil ki ..olmayınca olmuyor zaten..vakit saat meselesi..sıkma canını

Kuzu benm bat 6 ocak oldu.4 gun gec geldı yumos yıne bu ay.stresden hormonlarda mahvoldu galıba.evlenmeden once 30 gunde bı olurdu hıc sasmazdı.bebek dusunmeye basladık 33 gune cıkdı son ıkı aydırda 38 gune cıktı ne oluyo anlamadm kı ooyyyyyy meger ne zormus arkadas bu ısler
arada değişiklik oluyor kuzum her şey etki ediyo kaçıncı aydı senin ?

Yok canım ilaç almadım o yüzden bu kadar kötü oldum aslında bu ay olduğunu sanmıyorum yumurtlama tarihlerinde anneme gitmiştim sade 9.günümde ilişki oldu birde 15.gün bi an once gelsede bende ilaç icsem
tutacağı varsa 1kez de yeterli olur hiç belli olmaz rabbimin işi..
ben grip zamanı parol içiyorum onu hamilelikte de veriyor doktorlar. iyileştirmiyor belki ama en azından ilerletmiyor da ..içseydin keşke:(

allah sağlık versin önümüzde aylar var canım benim.. nasip çalışınca da olacağı garanti değil ki ..olmayınca olmuyor zaten..vakit saat meselesi..sıkma canını
Aynen canm ne yapalım bos vercem artık.evlenelı 14 ay oldu bebıs ısteyelıde 7.ayımız bu ay ama bu ayda fos oldu artık.

Aynen canm ne yapalım bos vercem artık.evlenelı 14 ay oldu bebıs ısteyelıde 7.ayımız bu ay ama bu ayda fos oldu artık.
daha yenisin canım benim canını sıkma desem de illa ki takılıyor biliyorum o dönemler hele daha çok takılıyor.dr.görünmüş müydün var mı bi problem

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde bilgilerinize ihtiyacım var kasimin 27 sinde adet oldum ve 13 aralıkta tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü ama afedersiniz 1 buçuk ped anca doldu dolmadi. Doktora gittim basit kist dedi 2.5 cm dedi ertesi gün başka doktora gittim 7 cm ne 2.5cm i dedi bir günde büyümüşmudur ki neyse asıl konu şu 25 günde bir adet olurum ve hiç şaşmaz ilk defa yaşadım şimdi adetim 3 gün gecikti bu kanama adetini geciktirir mi sizce doktor adetinin 3. Günü gel demişti ama olmadım bu arada bebis istiyoruz... Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar yeni üye oldum benimde bilgilerinize ihtiyacım var kasimin 27 sinde adet oldum ve 13 aralıkta tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü ama afedersiniz 1 buçuk ped anca doldu dolmadi. Doktora gittim basit kist dedi 2.5 cm dedi ertesi gün başka doktora gittim 7 cm ne 2.5cm i dedi bir günde büyümüşmudur ki neyse asıl konu şu 25 günde bir adet olurum ve hiç şaşmaz ilk defa yaşadım şimdi adetim 3 gün gecikti bu kanama adetini geciktirir mi sizce doktor adetinin 3. Günü gel demişti ama olmadım bu arada bebis istiyoruz... Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum
ara kanaman olduğu için gecikmiş ya da test geciktirmiş olabilir.test yaptın mı ya da direk kan verebilirsin.hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.

ara kanaman olduğu için gecikmiş ya da test geciktirmiş olabilir.test yaptın mı ya da direk kan verebilirsin.hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.
Teşekkür ederim cevapladiginiz için test yapmak istemi her ay husran lakin ara kanamam olmadan önceki hafta alttan muayene oldum o zaman yumurtalıkların çok iyi olur dedi bir hafta sonra kist dedi anlamadığım şey bir hafta önce alttan muayene de gözükmeyen kist nasıl 1 haftada ultrasonda çıktı ve ertesi gün 7 cm oldu onu anlamadım acaba keseyle kist karışıyor mu ben mi çok istediğim için saçmalıyorum

Teşekkür ederim cevapladiginiz için test yapmak istemi her ay husran lakin ara kanamam olmadan önceki hafta alttan muayene oldum o zaman yumurtalıkların çok iyi olur dedi bir hafta sonra kist dedi anlamadığım şey bir hafta önce alttan muayene de gözükmeyen kist nasıl 1 haftada ultrasonda çıktı ve ertesi gün 7 cm oldu onu anlamadım acaba keseyle kist karışıyor mu ben mi çok istediğim için saçmalıyorum
yumurtlamak önemli fakat hamile kalmak için yeterli değil.yumurtalar çatlamadıysa kiste dönüşmüş olabilir bu mümkün.
dediğim gibi anlamanın en garanti yolu kan vermek

kahve içmeyi özledim ben yaaaaaaa...
ben 3içiyordum günde dr.bana şimdilik 2ye indir hamile kaldığında 1e düşürürsün demişti.. çok da canın istediğinde içebilirsin kuzum ya insanlar hamileliği 3.ayda öğreniyor ..türk kahvesi iç ama

Back
X