Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

daha yenisin canım benim canını sıkma desem de illa ki takılıyor biliyorum o dönemler hele daha çok takılıyor.dr.görünmüş müydün var mı bi problem
Gıttm canm bı problem gozukmuyo ama ocakta ozele yumurta takıbıne gıtmeyı dusunuyorm kısmet bakalm

kızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
Canm duam senınle rabbım hayırlısıyla o duyguyu tatmayı nasıp etsn saglıcakla kucagına alacagın guzel gunler nasıp etsn hem dunyada hem ahırette yolun acık olsn rabbım engellerı kaldırsn hayırlısıyla ıns canm rabbım yar ve yardımcın olsn

selam kızlarrr ben geldimmm :KK15: valla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani :( dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak:KK53: bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 cansu1109 babyloading87 babyloading87 azrass azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii :KK15::KK15::KK15:

kızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
canım benimmm dualarım seninle rabbimin izniyle inşallah kaliteli güzel güzel yumurtaların olsunlar her şey yolunda gitsinn

selam kızlarrr ben geldimmm :KK15: valla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani :KK43: dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak:KK53: bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 cansu1109 babyloading87 babyloading87 azrass azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii :KK15::KK15::KK15:
yöh ne demekmiş bende sana verecek para yok nasıl bi tabir bu :sinirli: çok sinirlendim şuan ..
allah korumuş seni de çocuk olmamış böyle düşün ..

ben 3içiyordum günde dr.bana şimdilik 2ye indir hamile kaldığında 1e düşürürsün demişti.. çok da canın istediğinde içebilirsin kuzum ya insanlar hamileliği 3.ayda öğreniyor ..türk kahvesi iç ama

nescafeyi çıakrdım hayatımdan zaten çayı da...( sadece sabah kahvaltısında 1 bardak) türk kahvesini içiyorum arada ama eskiden her gün akşam içiyordum :D 1 taneye müsade ediyolarsa süper

nescafeyi çıakrdım hayatımdan zaten çayı da...( sadece sabah kahvaltısında 1 bardak) türk kahvesini içiyorum arada ama eskiden her gün akşam içiyordum :KK70: 1 taneye müsade ediyolarsa süper
valla canım ne bileyim türk kahvesi bir çok şeyin önüne gçeiyor baktığında faydalı.fazlası zarar her şeyin..

selam kızlarrr ben geldimmm :KK15: valla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani :KK43: dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak:KK53: bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 cansu1109 babyloading87 babyloading87 azrass azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii :KK15::KK15::KK15:

iyiyiz canım benim....valla at taşını gitsin uğraşma yaa elin ekmek tutuyor gençsin...ama nafaka iste mutlaka versin öyle param yok verecek demekle olmuyor bu işler...çatır çatır alacaksın....bunu sana borçlu

Canım hosgeldinnn:KK15:Niye veremiyormuş öküzzz:kızgın: azrass azrass dan bekliyoruz hayırlı haberler canım:dua:

Back
X