Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyyyyyyyy
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hemen anlat hemennn nasıl öğrendinnnnnn ayyyy yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.

Bnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.
ohhh ohh masallahhh seninde 18 aymış bekleyeli..Demek vaktini bekliyor sıpalaar:KK46:Suan umut oldun bize.Allah kucağında görmeyi nasip etsin canım:dua::nazar:

ayyyyy çok sevindim canımmmmm :D Allah kucagına almayı da nasip etsin....ama önce kan testi yaptır değerini öğrenelim.... doktorlar için biliyosun idrar testi degil kan testi önemli ;)

ayyyyy çok sevindim canımmmmm :KK70: Allah kucagına almayı da nasip etsin....ama önce kan testi yaptır değerini öğrenelim.... doktorlar için biliyosun idrar testi degil kan testi önemli :KK66:
Tesekurler canm aynen pazartesi hemn randevu aliyim eczanelerde yapiyolarmi acaba kan testi

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
geçmiş olsun canımo_OBizim en büyük sıkıntımız o zaten önce sağlığımızı düşünememek.Bebeğin tabiki önemli ama önce sen.Sen iyi olmazsan bebekde olmaz..Dualarım seninlee:dua:

Bide normal doğuma endekslemeyin kendinizi bukadar ya..Benim bi arkadaşım normal doğurcam diye inat etti..rahimde yırtılma olmuş 25 günde anca oturabildi kız.Sezeryan yapsa daha önce ayağa kalkardı..Herseyin hayırlısı sezeryanla daha sağlıklı olcaksan öyle doğur neolcakki:KK51:

Bide normal doğuma endekslemeyin kendinizi bukadar ya..Benim bi arkadaşım normal doğurcam diye inat etti..rahimde yırtılma olmuş 25 günde anca oturabildi kız.Sezeryan yapsa daha önce ayağa kalkardı..Herseyin hayırlısı sezeryanla daha sağlıklı olcaksan öyle doğur neolcakki:KK51:
İnat etmek değil hangisi gerekli derse doktor o olacak inşaallah smear da temiz çıkar umarım. Daha önce çok kez alttan muayene oldum hiç yara gören olmadı yeni birşeydir geçer hemen umarım.

yöh ne demekmiş bende sana verecek para yok nasıl bi tabir bu :sinirli: çok sinirlendim şuan ..
allah korumuş seni de çocuk olmamış böyle düşün ..
aynen valla öyle dedi canım üstelik ben hala onun arabasının kredisini öderken. çocuğumun olmamasına bu kadar sevineceğimi bilmezdim heee :KK49:

iyiyiz canım benim....valla at taşını gitsin uğraşma yaa elin ekmek tutuyor gençsin...ama nafaka iste mutlaka versin öyle param yok verecek demekle olmuyor bu işler...çatır çatır alacaksın....bunu sana borçlu
valla inanki uğraşmak istemiyorum avukatlar kesin kazanırsın fakat 2-3 yılı bulur diyorlar. bende 2-3 yıl daha onun soyadını taşımak istemiyorum. Allahım versin belasını başkada bişi demiyorum. kimsenin hakkını kimsede bırakmaz Rabbim :)

Canım hosgeldinnn:KK15:Niye veremiyormuş öküzzz:kızgın: azrass azrass dan bekliyoruz hayırlı haberler canım:dua:
parası yokmuş birde eşyalar bende kaldığından dolayı eşitmişiz. oysaki ben eşyaları onla evlenmeden önce kredi çekerek almıştım. eşyaları al arabayı bırak madem eşitiz al sana eşitlik dedim yok diyo. napim yaa uğraşmak istemiyorum artık. azrass azrass hiç söylemiyon heee nedir durumlar anlat çabukkkkkkk:dua::KK15:

Back
X