Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Co
Bnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.
Çok sevindim yaaa müthiş bir haber bu allah ım hayırlısıyla sağ saglim kucağına almayı nasip etsin ınsalalh

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut hiçbir şey olmaz allah ın izniyle dualarimiz seninle

canım napıyosun ilaca devam ediyorsun değil mi ne kadar kaldı ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
kuşummm gelen yok dimi hala ay inşallah hayra alamet olsun @ebrulic_9
kuzuuuuuu kuzuuuu meeeee senin de gün bugünmüş kııızzz nerelerdesin @hiranur3419
bebiiişşş sen nerdesin uyanamadın mıııı babyloading87 babyloading87
aylinkoooo sen de kayıplara karıştıınn hu huuuu gezmelerden bize vakit ayıramıyo musun dava ne oldu meraktayız @aylinr
altın annem nasılsın özledik seniii @ALTINIM
geri dönnn tekrar sohbetlere seni de özledik can lavesimmm @laves35
Canım ilaç dün bitti bekliyorum bakalım bugün bel ağrım var biraz gelecek herhalde

Bnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.
Hayırlıııııı olsunnnnnnn darısı başımıza inşallah

Ayyyy canm cok cok sevındm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayıda nasıp etsn ıns canm.o kadar uzuldun gordun mu bak ne guzel bebıs gelıyooooooo

canımsın kuzum...Valla öyle yaaa. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmadı....inşallah darısı sizin başınız olacakkk ;)

Senin çok temiz kalpli olduğuna inanıyorum canım ve kimseye fesatlanmayip herkes için iyi düşündüğünü sevindigini biliyorum . Allah yardımcın olsun
canım benim teşekkür ederim böyle düşünmen sevindirdi beni allah razı olsun.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah:dua:

Back
X