- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay iki gündür nasıl gazım var
ekim kasım aralıkçocuğu doğar doğmaz 1 aylık yaptın
![]()
hadi inşalah hayra yoralım kuşummmmay iki gündür nasıl gazım varÜsüttüm galiba karnım gurul gurul
![]()
hadi inşalah hayra yoralım kuşummmmazrass 'ın da çok gaz sıkıntısı vardıı
Gaz benim hamilelikte en sevmediğim şey oldu adam haftada iki gün görüyor beni bıkıyorhemde nasıl su an biraz azaldı ama yine arada fena oluyorummmm doluyo soluyo karnımın bir köşesinde sıkışıyo çıkmakta bilmiyo![]()
Ohh kat kat artsın çift kese görmek nasip olsun inşaallahkızlar 2. kan testim 334,9 çıktı ilki 131,1 du![]()
Ohh kat kat artsın çift kese görmek nasip olsun inşaallah![]()
sağol canım iyim bende ne olsun aynı işteiyiyiz cnm hamdolsun sen nasılsınnn
bu ara bende de var ayaklarım üşüdüğü an başlıyor yaa. şişkinlik de yapıyoray iki gündür nasıl gazım varÜsüttüm galiba karnım gurul gurul
![]()
Maşalalh canım kat kat artsın :) oldu olmadı derken bak yeni yıla bebişin ile giriyosun herşeyin hayırlısıkızlar 2. kan testim 334,9 çıktı ilki 131,1 du![]()
Maşalalh canım kat kat artsın :) oldu olmadı derken bak yeni yıla bebişin ile giriyosun herşeyin hayırlısı
üşütmemek elde değilkibu ara bende de var ayaklarım üşüdüğü an başlıyor yaa. şişkinlik de yapıyor
Benim ayaklar ısınmıyor kihadi inşalah hayra yoralım kuşummmmazrass 'ın da çok gaz sıkıntısı vardıı
kızlar 2. kan testim 334,9 çıktı ilki 131,1 du![]()
aksam koci diyoki kibarlığından gaz çıkar mıyorsun hep içinde patlıyorhemde nasıl su an biraz azaldı ama yine arada fena oluyorummmm doluyo soluyo karnımın bir köşesinde sıkışıyo çıkmakta bilmiyo![]()
tünaydın kusumm iyiyim koşturmaya devamm sen nasılsın mercimek nasıllgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr G GUL_CAN canım gözün aydınnnn allah kucagına aldıgın günleri de göstersin sana bizlere inşallahh....babyloading87 nasılsın kuzummm
cansu1109 tatlım günaydınnn nasılsın ballı badem.
burası 1 hafta ne kadar güzeldi bugün buz dondumüşütmemek elde değilkihava buzzzz Bursa da
![]()