Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hadi hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ayy çok sevindim insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürur :KK68: biz iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla 3 ayı doldurmayı şu haftaları atlamayı bekliyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi şu günler saglicakla:dua:
ah yürek kalkımı hiç geçmiyor dimi rabbim hep güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inşallah cnm benim inşallah :dua:

cuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .
civcivler cmt günü iyiydi teyzeleri :dua:
bakalım bugün tekrar haber gelecek uslu uslu bölünüyorlar mı henüz bilmiyorum önemli olan o babyloading87 babyloading87 @ayperri
Hayırlısıyla bölüncekler inss kuzum ezan saatii dualarımız o yöndee:dua:

cansu1109 cansu1109 slm canm azrazdan haber var mi.bi de birsey sorucam siz evdeyken veya gelemeyince niye kk ya giremiyosunuz.telden falan girmiyomusunuz

:bicak::bicak:
IMG_7180.webp

cansu1109 cansu1109 babyloading87 babyloading87 guzel seyler olacak kizlaarr yakin ins o gunler.sizde yakinda benm gibi ozene ozene aksam yemegi haxirliycaksiniz yarim saat sonra o emek heba olacak bebis disari cikarttiracak o gunlerde gelicek yazcaksiniz buraya halsixim canim bisey yapmak istemiyo diye ins sekerler

insallah sizden de bebek haberini alicaz azicik sabır edin rabbim hic ummadiginiz anda verir:KK46::dua:

Back
X