Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hadi ya :KK43: valla canım ağrın kanaman yoksa eğer bekle istersen ramazan gelmeden halletsen iyi olacaktı aslında oruç tutuyorsan etkilemesin en azından
canım ben oruç tutamıyorum malesef :( ağrım falan yok duruma göre bakarım olmadı adettte giderim tekrarç.

Ne ilacı verdi doktor? Bir se yumurtalar alınırken çok ağrı dı mı?
estrofem diye bi ilaç cnm eğer gebelik oluşursa 3ay devammış.rahim duvarını kalınlaştırmaya yarayan bir şey sanırım.
yok canım yumurta toplama anestezili oluyor zaten hissetmiyorsun. ilk gün akşamı ağrım oldu sadece o kdr korkulacak bir şey yok.ama yumurta toplaama sonrası dar giymemeye ,karın bölgeni bi yere çarpmamaya dikkat ediyorsun o kdr .

cansu1109 cansu1109 canım iğneden sonra benim regli 9 gün erken gelmişti ya. 28 inde gelecekken 22 sinde gelmişti ama bu ay daha gelmedi acaba yine 28 inde mi gelir? Senin nasıl oldu?

cansu1109 cansu1109 canım iğneden sonra benim regli 9 gün erken gelmişti ya. 28 inde gelecekken 22 sinde gelmişti ama bu ay daha gelmedi acaba yine 28 inde mi gelir? Senin nasıl oldu?
benim de ilk ay erken gelmişti iğnelerden snr 2.ay düzenim bozulmadı çok şükür 28.gün geldi .. senin kaçıncı gün bugün cnm

Back
X