- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
bu hafta yokmuş haftaya gelecekmiş.iyiyim cnm ben de cok şükür.
ne zaman döncekmiş dr.un .
eğer uzun sürecekse başka dr.a git ramazan glmeden ,ama bu hafta gelcekse gene ona git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta yokmuş haftaya gelecekmiş.iyiyim cnm ben de cok şükür.
ne zaman döncekmiş dr.un .
eğer uzun sürecekse başka dr.a git ramazan glmeden ,ama bu hafta gelcekse gene ona git
hadi yabu hafta yokmuş haftaya gelecekmiş.
evet canım nasip olursa haftaya çarşamba ya da perşembe olacak .. ilaca başladık cmt günü.cansu1109 sen bu ay transferi gerçekleştirecekmisin canım
canım ben oruç tutamıyorum malesefhadi yavalla canım ağrın kanaman yoksa eğer bekle istersen ramazan gelmeden halletsen iyi olacaktı aslında oruç tutuyorsan etkilemesin en azından
Ne ilacı verdi doktor? Bir se yumurtalar alınırken çok ağrı dı mı?evet canım nasip olursa haftaya çarşamba ya da perşembe olacak .. ilaca başladık cmt günü.
estrofem diye bi ilaç cnm eğer gebelik oluşursa 3ay devammış.rahim duvarını kalınlaştırmaya yarayan bir şey sanırım.Ne ilacı verdi doktor? Bir se yumurtalar alınırken çok ağrı dı mı?
tamam o zaman cnm bekle kendi doktorunu madem sıkıntı yaratacak bir durum yoksa boşvercanım ben oruç tutamıyorum malesefağrım falan yok duruma göre bakarım olmadı adettte giderim tekrarç.
Günaydın cnm,napıosngünaydın kızlaaar
iyiyim kuşmmm çok şükür sen napıyosun ramazana hazır mıyıııııızzzGünaydın cnm,napıosn
Tok karnına hazırız bacımiyiyim kuşmmm çok şükür sen napıyosun ramazana hazır mıyıııııızzz![]()
Aynen sen tutcan mı?İlacın falan yok mu gündüz?hahaha dimiii![]()
doğru valla
![]()
transfere kdr tutcam canım nasip olursa ilacım 3tane ama dr sahur ve iftar 1,5 içebilirsin dedi.transfer sonrası yasak zaten. 5gün fln tutabilcem gibi duruyorAynen sen tutcan mı?İlacın falan yok mu gündüz?
benim de ilk ay erken gelmişti iğnelerden snr 2.ay düzenim bozulmadı çok şükür 28.gün geldi .. senin kaçıncı gün bugün cnmcansu1109 canım iğneden sonra benim regli 9 gün erken gelmişti ya. 28 inde gelecekken 22 sinde gelmişti ama bu ay daha gelmedi acaba yine 28 inde mi gelir? Senin nasıl oldu?
32.günüm canım. Normalde 30-31.günde gelirbenim de ilk ay erken gelmişti iğnelerden snr 2.ay düzenim bozulmadı çok şükür 28.gün geldi .. senin kaçıncı gün bugün cnm