- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
canım umarım herşey yolunda gider öncelikle bunu söylemek istedim.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
ben normal yolla hamile kaldım.ve dokuz ay boyunca tüm gebelik takibimi aysun hanım yaptı..çok pozitif çok sıcakkkanlı çok insancıl...tabbiki önce allahın izniyle ama ama aysun hanım sayesinde(benim tüm kuruntularıma rağmen) çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim.bence başka bir alternatif düşünme....kaydirigubbakcemile
Hamilelik kontrollerini Genartta yaptirmayi dusunen arkadaslar, Iremin de sordugu gibi Genartta gerekli tum aletler var mi biliyor musunuz?
Benim hamileligim devam ederse Aysun Hanimla devam etmek isterim ama tabi gercekten hic birsey atlanmadan muayenelerin yapilacagindan emin olmak lazim. Ben bugun ikinci kez kan testi yaptirdim. 11. gunde sonucum 197 cikti. 8. gun 47.25 ti yani 3 gunde 4 kati artmis gorunuyor ve ben belki ikizdir diye dusunmustum ama Aysun Hanim buyuk ihtimalle tek dedi. Haftaya Carsamba kese bakilacak o zaman kesinlesir. Bu arada merak edenler icin soyleyeyim. Gebelik takibi icin Aysun Hanimin muayene ucreti 130 TL mis. Sevkli gidilince tahlillere para odemiyormusuz.
canım önceliklle seni tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. genart ta masrafın ne kadara mal oldu canım.birde benim için sonrası çok önemli senin için bu noktada rahatmı canım. çünkü haziran sonuna kadar karar vermek zorundayım
canım ben cor aspirini d kontrol hapından bir ay önce başladım yani nisan adetinde başladım mayıs adetinde desolet d. kontrol hapına başladım
bu arada canım bende şuan lucrin 3. kulanıyorum sen kaçıncı iğnede adet oldudn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?