Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

canım ben cor aspirini d kontrol hapından bir ay önce başladım yani nisan adetinde başladım mayıs adetinde desolet d. kontrol hapına başladım

Guzel dileklerin icin tesekkurler. Genart ve Aysun Hanimla ilgili olumlu goruslerine ben de katiliyorum ve tup bebek tedavisi yaptiracak herkese tavsiye ederim. Benim endisem infertilite ve tup bebek uzerine yogunlasmis bir merkez oldugu icin gebelik kontrolleri icin gereken donanima sahip olmama ihtimaliydi ama sen beni bu konuda cok rahatlattin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacak. Genartta dogumda yapiliyor mu? Sen dogumu nerede yaptirdin ve memnun kaldin mi? Bu arada kizin cok tatli maasallah. Allah bagislasin.

canım önceliklle seni tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. genart ta masrafın ne kadara mal oldu canım.birde benim için sonrası çok önemli senin için bu noktada rahatmı canım. çünkü haziran sonuna kadar karar vermek zorundayım

Tesekkur ederim, darisi tum isteyenlerin basina insallah. Ben 1740 odedim genarta ama devlet 940 geri odeme yapacakmis bana. Yani 800 extra oduyoruz. Ozel bir yer icin cok uygun. Zekai Tahirde de 600 odemistim zaten ve orasi ile genart kiyaslanamaz bile. Diger konuya gelince benim daha cok yeni ilk kontrolumu haftaya carsamba yaptiracagim ama buraya yazan arkadas cok memnun kaldigini soylemis ve ben de Aysun Hanimla devam etmek istiyorum.

canım ben folik asitle cor asprini günde bir kea aldım ama doktora sor istersen bizde bende hiç problem yoktu biz erkek interfilitesi

çok teşekkürler ya folik içmekten bi hal oldum aylardır hatta yıl oldu heralde bi de demir aldım bu gün depolarım boşmuş..malum bebek olursa çok önemli..corasprini de senin gibi bir kere alıyım bari aynı doktor aynı şeyi söylemiştir.

bizim sebepsiz bi aşılama yaptırdık olmadı şimdi tüpe başlıyoruz bakalım yavaş yavaş..şu an ankarada değilim..gidip geliyorum zor oluyo ama katlanıcaz bebiş için..

Merhaba arkadaşlar feraye hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah hayırlı haberler alırsın bilirim zordur beklemek günler geçmez bende geçtim o yollardan ama sonu güzel olunca ne kadar beklediğini unutuyorsun bir anda ALLAH herkese nasip etsin birde birşey sorucam genarttan sonra zekai tahirde devam eden oldumu nasıl bir yer yada hamileliği boyunca genartta devam eden ne kadar ücret ödüyor bilgilendirirseniz sevinirim

Teşekkürler feraye ben transferden sonra günlük göbekten yapılan clexane iğne kullandım birde haftada birgün kalçadan iğne kullandım cel kullandım genellikle dinlendim ben fazla kalkmadan göbekten olan iğne bugün sonunu kullandım jele ve haftada bir olan iğnye devam ediyorum sen neler kullanıyorsun ve neler yapıyorsun..

Ben de aynen akşamları clexan, sabah-akşam crınone gel, haftada bir proluton kullanıyorum...Clexan.dan nefret ediyorum, çook yakıyor, sence?
Benim 4.gün...Bugün pek yatmadım, genelde oturdum...1-2 saat mutfakta işim vardı, 2 saat kadar da işyerine gittim...Sen ne yapmıştın transferden sonra, hep yattın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…