Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Açıkçası genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.

Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....

Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....

feraye canım lucrin kaçıncı gün adet oldun bide toplamda kaç gün sürdü adetten itibaren tedavin

SEVGİDOLU merhaba...Sana tedavimi özetleyeyim...

15 nisan regl..17 nisan desolett..5 mayıs lucrin...9 mayıs regl...13 mayıs gonalf...
21 mayıs ovitrelle...23 mayıs OPU...26 mayıs transfer...

bide canım oranın misafirhanesi hakkında bilgin varmı

Misafirhane bi apartman dairesi...5 oda var...Salonda masa, koltuk, tv var...Banyo mutfak salon ortak...Ben 1 gece kaldım...Kişi başı 15 tl...
Transfer sonrası yakın olduğu için ideal...Çok kalacaksan nevresim al canım bence, ben içim sinerek yatmadım, otellerde de pek rahat edemem zaten...

Misafirhaneyi istemezsen kızılayda meşrutiyette oteller var, kişi başı 60-70 tl...Cinnaha yakın sayılır...Nerde kalırsan nevresim al bence... :)

Sevgidolu sana cevap vermek için tüm tahlilleri, reçeteleri, notlarımı çıkardım...Amma çok gitmişim merkeze...Merkezle aram 300 km...Her gidişimin sadece yol parası 150 kayme :) İstatik yapmayı çok severim aslında; kaç km yol yapmışım, kaç para harcamışım, ne kadar ilaç kullanmışım...Ama pek iyi not tutmadım, ruh halim hergün iyi değildi maalesef...Sana daha detaylı cevap vermek istiyorum elimdeki veriler yettiği kadar...
Merkeze gidişlerim; 16 nisan ilk görüşme+muayene...25 nisan histeroskopi...12 mayıs, 18 mayıs, 21 mayıs muayene...23 mayıs OPU...26 mayıs transfer...

15 nisan regl..17 nisan desolett..5 mayıs lucrin...9 mayıs regl...13 mayıs gonalf...
21 mayıs ovitrelle...23 mayıs OPU...26 mayıs transfer...

feraye canım benim çok saol bende adet olamyı bekliyom bugün 5. iğnem olcak bakalım inşallah şimdede sperm çıkarda ameliyata gerek kalmaz

pardon ama arkadaşım tavsiye etmediğin nedir anlayamadım birde feraye canım ben bugün adet oıldum lucrin 5. iğnede doktorum çarşamba burda ol dedi bu diğer iğneler nerden yapılıyor canım

arkadaşlar ankarada genarta yakın kalacağım bir misafirhane öğretmen evi tarzı yerler varmı genrtın misafirhanesi hariç

Merhaba Ironix,

Ben 2. denememi Genartta yaptirdim ve cok sukur su an hamileyim ve dolayisiyla genel anlamda oldukca olumlu dusunuyorum. Ancak soylediklerinize de kismen katiliyor ve elestirilerinizin tamamen haksiz olmadigini dusunuyorum. Gercekten de Aysun Hanim acaip yogun ve ben de 1. gorusme haric diger tum muayeneler sirasinda Mac Donaldstaki gibi hadi yemeginizi yeyip bir an once gidin de siradaki musteri gelsin havasini hissettim ve bu beni cidden rahatsiz etti. Ve yine sizin de dediginiz gibi transfer sonrasi hic bir kontrol olmadan 12 gun beklemek cok zor. Daha onceki denemem Zekai Tahir de olmustu ve orada transfer sonrasi 3 , 4 gun ara ile ostrejen hormonuna bakilip ona gore gerekirse igne veriyorlardi. Burada herkese fix bir program uygulaniyor ve haftada bir igne yaptiriyoruz. Belki zaten gereken hormonlari vucudumuz dogal olarak uretiyor ve bu igneler gereksiz yere yapilip yarar yerine zarar veriyor olabilir. Yine hic bir test yapilmadan crinon gel kullanmaya devam ediyoruz ve hatta hamilelik kesinlesince doz 2 katina cikariliyor. Bu endiselerimi carsamba gunu kese baktirmaya gittigimde Aysun hanimla paylasacagim ve onun aciklamalarini da size iletirim.

Ote yandan, Aysun Hanimin cokta haksiz oldugunu dusunmedigim bir kisim var elestirinizde. Hamilelik olusmamasi ile ilgili tatmin edici bir aciklama yapilmadigini soylemissiniz. Gercekten negatif sonuc alinca insan neden diye sorguluyor ve bir daha ayni sonucla karsilasmamak icin ne yapmasi gerektigini bilmek istiyor. Ben de ayni seyi Zekai Tahirdeki denememde yasamistim ve bunu sordugumda oradaki doktorlarda bana cok benzer bir aciklama yaptilar." Biz gebelik olusmasi icin yumurta uretimi, toplanmasi, transferi sirasinda elimizden geleni yapiyoruz ama acikcasi yumurtalar rahme gonderildikten sonra yapacak fazla birsey kalmiyor. Orada tam olarak neler olup bittigini bilemiyoruz" dedi. Hatta ben bazi merkezlerde yumurta tutkali, coculture gibi emrionun daha iyi tutunmasini saglayan teknikler uyguladiklarini okudugumu ikinci deneme icin boyle bir merkeze gitmemin faydali olup olmayacagini sordum ve doktor gulerek bunlarin da kesin cozum olamayacagini soyledi. " varsayalim embrioyu rahme yapistirdilar ve dusmedi , peki onun orada olmeyecegini nasil garanti edebilirler?" dedi. Ve bizim Aysun Hanimla ilk gorusmemizde de Aysun Hanim son derece net bir sekilde tup bebekte basari oraninin cokta yuksek olmadigini gebelik olussa bile eve bebek goturme oranlarinin aslinda oldukca dusuk oldugunu soyledi. Hatta benim onceki doktorumu taniyormus ve ben Muammer Abi'nin yapmis oldugundan daha fazla birsey yapacak degilim. Elimizden geleni yapacagiz ama sonuc kader, kismet dedi. Ve gercekten de oyle. Ben Zekai Tahirdeyken bir suru hasta ile tanistim. Kimisine 3 tane 1. kalite embrio yerlestiriliyor ve hamile kalamiyor, kimisi ise tek yumurta ile hamile kaliyor. Benim orada olmadi Genartta oldu ama gercekten orada yapilandan cok farkli bir uygulamada yapilmadi. Ama ne oldu guzel temiz bir yerde hizmet aldim, sira beklemedim, vs.

Kisacasi moralinizi cok bozmayin ve baska merkezlerde de negatif sonuc alan insanlara soylenenlerin asagi yukari ayni oldugunu bilin.Insallah en kisa zamanda siz de bebeginize kavusursunuz.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…