- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
genartlılar çoğalıyor:)ben bugün 4. iğnemi vurundum.arkadaşlar birbirimize dua edelim...zahidem senin doktorun kim?tedavinin hangi aşamasındasın?sewgidolu meldir hadi regl olun da biran önce başlayın sizde artık.:)
feraye canım lucrin kaçıncı gün adet oldun bide toplamda kaç gün sürdü adetten itibaren tedavin
bide canım oranın misafirhanesi hakkında bilgin varmı
Genart konusunda pek emin değilim?
Dr Aysun Hanım ve hemşirelerin güler yüzü olmasa başarılı olabileceğine inanmadığım bir yer.Açıkçası biz hayal kırıklığına uğradık.Gebeleğin oluşmamasının açıklanamaması ya da nasip kısmet gibi kelimelerle açıklanıyor olması düşündürücü.Öte yandan transfer sonrası hastanın yalnız bırakıldığını kaderine terkedildiğini düşünüyorum.Bu sayede olası olumsuz sonucun merkez üzerindeki etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Merkez bir şekilde otomatiğe bağlanmış ve işlemler çok düzenli ve kontrollü şekilde ilerliyor,ancak Dr.Aysun Hanım'ın üzerindeki iş yükü o kadar fazla ki yeteneklerinin sınırlandığını düşünüyorum.Merkezin psikolojik destek adına hiç bir çalışma yapmaması büyük bir dezavantaj.Sürecin büyük bir bölümüyle ilgili sıkıntı yaşamamış olmamıza rağmen sonuçla ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yeniden uygulama yaptırmak için Genart'ı düşünürmüyüm? Emin değilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?