Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

merak ettim ben de sonucu yazmıştır bi bakayım dedim ama xolix görünürlerde yok galiba.. nolursa olsun hayırlısı olsun inşallah..

kardişler ben 8. günden sonra bakmadım bidaa.yarım test günüm.allahın izniyle hayırlı ve olumlu sonuçlar alırım inşallah.dualarınıza ihtiyacım var .lütfen esirgemeyin.

canım öncelikle hayırlı olsun lucrine başlıosun.iğne çok kolay.bikere çok ince hiç acıtmıo.şimdi iğneyi şişenin ucundaki lastik bölüme sapla. (muhtemelen 10 demiştir dr.)sonra şırıngayı 10 a kadar geri çek.siyah çizgi tam 10 un üstüne gelince göbek deliğinin iki parmak sağından ya da solundan etini iki parmağının arasına alarak sıkıştır ki derin gerilsin iğne kolay girsin.iğneyi ortasından tutup tam dik olacak şekilde 90 derecelik açıyla hızlıca sapla.hiiiiç acımıo korkma incecik bişi zaten.sivrisinek ısırığı yani.sora şırıgayı ittir sonuna kadar öne.bukadar canım hiiiç korkma.lucrinden sonra adet günü kişiden kişiye değişio.onu kafana takma.kolay gelsin öptüm.buarad benim için dua et nolur.

Sevgidolu ben göbeğim, sıkmadan yapıyorum, daha az acıyo...
Bi de şimdiden söyleyeyim, gonalfi flakon al, kalemle doz ayarı zor oluyo...Kolay gelsin...

light gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz allah inşallah diğer arkadaşlarada bu güzel haberi vermeyi nasip eder kaç tane transfer edilmişti sana kaç tanesi tutmuş haber verirsen sevinirim..:teytey::teytey::dance:

zahidem sen hi. idrarda bkmadnmı?test gününe kadar

Canım ben kan testinden önce idrarda bakmadım olumsuz çıkmasından korktum ilk doktordan duymak istedim ama öğrendikten sonra iki çizgiyi gözlerimle kendim görmek istedim içimde hep o iki çizgi görmek vardı ve sonunda gördüm ve Allahıma şükürler olsun artık hamileyim diyebiliyorum inşallah isteyen herkesde görür..:Saruboceq:

Tesekkurler arkadaslar,
Darisi sizin basiniza. Zahidecim kac tane transfer edildigini sormussun 3 adet G1 transfer edildi ama kac tanesinin tuttugu su an belli degil. Pazartesi tekrar kan vermeyi dusunuyorum. Sonuclardan haberdar ederim. Xolix insallah sen de guzel haberler alirsin arkadasim. Dua ederken hepimiz adina ediyorum emin olun.

kaçta alcaksın sonucunu en zor şey kaç kez sonuç bekledim hep aynı heyecan allahım ümitlerini emeklerini boşa çıkarmasın inşallah yarabbim allah dileyen herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimizin..

ben de aysun hanımcımla konuştum canım benim ne tatlı ya haziran adetinin 2 günü desolet dedi bide şimdiden bebe aspirini dedi.. içimde acayip bi sevinç var sanki bebeğime bi adım daha yaklaştım..sabırla bekliyorum haziranı..

light tebrikler inşallah sevincin daim olur allahım meleğine kavuşturur..ben dua etcem ama adını yazar mısın xolix adınla dua ediyim..

12-1 gbi canım.seninde tedawin hayırlı olsun.bnde hep olumsuz sonuç aldığım için daha önce içim çok buruk korkuyorum

ben de hep olumsuz aldım ama umudumu hiç kaybetmedim ki tüp bebekte başarı şansı çok yüksek mucize gibi bi yöntem bu yüzden bu sefer daha bi umutluyum sen de öyle ol 12 ye kadar çok zaman var sonucu alana kadar bi güzel dua et içini ferah tutmaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış hafta sonu hava güzel at kendini dışarı bi rahatla..ama sonucu öğrenince hemen pc başına biz se meraktayız..umudumuz ol inşallah..

olmadı arkadaşlar.hayırlısı olsun.inşallah sizlerden ii haberler alırız.ama genart dan ayrılmıcam neolursa olsun,ellerinden geleni yaptılar.zamanı değilmiş.

Xolix canım çok üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş..Ümidini kaybetme..
Evet zamanı değilmiş...Allah gönlüne göre versin canım...

canım üzülme lütfen demekki zamanı var daha belkide hayırlısı böyleymiş rabbim tez zamanda saan bebişlerini yollar inşallah

Merhaba kızlar...Eve yeni geldim...Yumurta toplamı işlemi saat 11.deydi ve ben hala açım...
Çok kötü bi gün geçirdim...ınanılmaz karnım ağrıdı, 2 ağrıkesici yaptılar yine geçmedi...
Bi de anestezi kaldıramıyorum ben, çok bulantım oldu, hep kustum, hala yemiyorum kusacam diye...
Karmım da hala ağrıyor, çok fazla olmasa da...Benden sonra yumurta toplananlar yürüdü gitti, ben 3 saat bekledim orda...Kendim bile düşündüm, kapris mi yapıyorum diye..Ama vallahi çok canım yandı..
Dr bi problem yok, operasyon iyi geçti dedi ama ben korkuyorum biraz, niye böyle oldu?
Bu arada 10 yumurta toplandı...Eşimin spermi azmış, 2 milyon kadar, o nedenle PGT yapalım diyor dr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…