Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Xolix canim, uzulmemek elde degil biliyorum ama senin de dedigin gibi henuz zamani degilmis demek ki. Allah insallah en kisa zamanda bebegine kavusturur. Ben gecen sefer negatif sonucu alinca once oturup biraz agladim rahatladim sonra kendimi direkt alis veris merkezine atip beni mutlu edecek guzel seyler aldim. Ve dedim ne yapayim bir daha deneriz. Eninde sonunda olacak nasil olsa.

kızlar bende haziran ayında 2, denememi yaptırmayı düşünüyorum gen artda. ilkini gazide yaptırmıştım. tutmuştu ama 5 aylıkken kaybettim. tabi birazda ihmal vardı. çünkü sebep rahim ağzı yetmezliği.. ve 12 . haftada alttan muayene yapılması gerekiyormuş yapılmamıştı. üstelik doktorum özeldi. şimdi daha dikkatli olmak istiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var.. merkezle telefonda görüştüm. haziran adetide gideceğim. sizlere sorum ne kadara mal oldu. birde raporu tekrar çıkarmak gerekiyormuş . bizde gaziye yönlendiriyoruz dedi rapor için. ama 290 ytl ödeniyormuş fark için gaziye. daha önce bir arkadaş raporu ödeme yapmadan aldım demişti. bu topicde ama şimdi bulamıyorum o topiği. sizin bu konuda bilginiz varmı

Merhaba Irem,
Para odemeden rapor cikararn bendim Irem ama ben Zekai Tahirden aldim ve onceki tum asilamalar ve 1. deneme orada olmustu.2. denemeyi de orada yaptiracagimi dusunuyorlardi. Belki sen de ayni seyi Gazi de deneyebilirsin. 2. denemeyi de orada yaptiracakmis gibi raporu cikarttirip sonra Genarta gelirsin. Ama merkezden merkeze ilac uygulamalari ve baslangic zamanlari degisiyor. Bunlari dikkate alman lazim. Simdiden iyi sanslar.

teşekkürler canım sanırım biraz uyanıklık yapmak lazım.. 300 ytl az değilki.. önce merkezle görüşüp sonra hastaneye giderim..birde arkadaşlar genart transfer sonrası ilgileniyor mu yani hamile kaldıktan sonra konrollerimizi yapacak kadar teşkilatlımı benim için çok önemli cevaplarsanız sevinirim.

saol lightcım.inşallah..

ferayeciğim ben çarşamba iğneye başlıyom canım ayrıntılı anlatırmısın bu iğneyi tam olarak nereye vurcaz canım senin güzel haberlerini bekliyorum canım hadi inşallah olcak

Iremcim,

Bence de 300 tl az para degil ayrica ozel bir merkezde yaptirmak bizim yasal hakkimizken neden rapor icin de extradan para odeyelim ki. 1.denemen Gazi de oldugu icin onlarin prosedurunu biliyorsun nasil olsa. Rapor cikartman icin ne gerekiyorsa onlari Gazi de yapip ilac kullanimi zamani geldiginde Genartin uyguladigi protokole gecersin. Ben oyle yaptim. Zekai Tahir de adetin 18. gunu kontrole gittiginde hersey normalse dosyan kurula giriyor ve ertesi gun raporu alabilecegini soyluyorlar. Ayni gun sana hemen lucrin baslatiyorlar. Bu arada kalan dogum kontrolu haplarini da bitirmeni istiyorlar ama Genart dogum kontrol hapini kullandirtmiyor. Benim 18. gun cumaya geldigi icin raporu pazartesi almam gerekti bu yuzden tanidik bir eczaneden once sadece lucrini aldim ve sonra rapor cikinca Aysun Hanima lucrin ve diger gerekli ilaclari receteye yazdirip raporla birlikte eczaneden hepsini aldim. Sen de oyle yapabilirsin. Insallah sorunsuz halledebirsin. Kolay gelsin.

ablam 8 senelik evli bebeği olmadıı genartta tüp bebek tedavisi uygulandıı ilkinde tuttu ve bebişimiz 9 ayınıı bitirmek üzere 8 gün sonra kucağımızda. kesinlikle başarılıı tavsiye ederimm hç en ufak bi problem olmadıı maşallah........inş sizinde ilk seferde olur allah gönlünüze göre versinnnnn

Hamilelik kontrollerini Genartta yaptirmayi dusunen arkadaslar, Iremin de sordugu gibi Genartta gerekli tum aletler var mi biliyor musunuz?

Benim hamileligim devam ederse Aysun Hanimla devam etmek isterim ama tabi gercekten hic birsey atlanmadan muayenelerin yapilacagindan emin olmak lazim. Ben bugun ikinci kez kan testi yaptirdim. 11. gunde sonucum 197 cikti. 8. gun 47.25 ti yani 3 gunde 4 kati artmis gorunuyor ve ben belki ikizdir diye dusunmustum ama Aysun Hanim buyuk ihtimalle tek dedi. Haftaya Carsamba kese bakilacak o zaman kesinlesir. Bu arada merak edenler icin soyleyeyim. Gebelik takibi icin Aysun Hanimin muayene ucreti 130 TL mis. Sevkli gidilince tahlillere para odemiyormusuz.

canım umarım herşey yolunda gider öncelikle bunu söylemek istedim.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
ben normal yolla hamile kaldım.ve dokuz ay boyunca tüm gebelik takibimi aysun hanım yaptı..çok pozitif çok sıcakkkanlı çok insancıl...tabbiki önce allahın izniyle ama ama aysun hanım sayesinde(benim tüm kuruntularıma rağmen) çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim.bence başka bir alternatif düşünme....kaydirigubbakcemile

canım o ne demek anlamadım bid ebişe sorcam arkadaşlar çevrenizde genartta eşi microtezse olan varmı

selammm biz genartta kararlıyız ama henüz başlayamadık. geçen hafta içi gibip tekrar aysun hanımla görüştük. orada beklerken bir hanımla tanıştım. gebelik testi icin gelmislerdi. esinde hic sperm yokmus mikrotese islemi yapılmış ve ondanda sperm cıkmamış. olgun olmayan sperm hücreleri ile tüp bebek yapıldı bize ve umudumuz pek yok dediler. doktorda cok umitli konusmuyormus. sonucu yanımızda aldılar ve sonuc pozitifti. mucize oldu diye herkes havalara uctu. doktorlar hemsireler cıktı geldi tebrikler edildi. bizimde gözlerimiz doldu. hasta danışmanları falan öyle mutlu oldularki. bayram havası esti resmen salonda.

başımıza gelebilecek en kötü şey mikrotesedende sperm çıkmaması. ama bu durumda bile gebe kalınabiliyorsa hiç umudumuzu kaybetmememiz lazım. doğru merkezde ve doğru kişilerle olduğumuza inanıyorum. farklı sebeplerden hemen tedaviye başlayamıyoruz biz ama yazın bu işi halledicez inşallah.

bu arada bir süredir foruma girememiştim. zahidem ve light gebeliklerinizi kutluyorum darısı diğerlerimizin başına inşallah :)))

arkadaşlar ben de haziranda başlıycam tedaviye..haziran adetimin ikinci günü doğum kontrol hapına başlıyorum..ama doktor bi de korasprin dedi..onu ne zaman başlıycam siz ne zaman kullandınız ya da kullandınız mı..şimdiden başlasam olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…