- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
kızlar bende haziran ayında 2, denememi yaptırmayı düşünüyorum gen artda. ilkini gazide yaptırmıştım. tutmuştu ama 5 aylıkken kaybettim. tabi birazda ihmal vardı. çünkü sebep rahim ağzı yetmezliği.. ve 12 . haftada alttan muayene yapılması gerekiyormuş yapılmamıştı. üstelik doktorum özeldi. şimdi daha dikkatli olmak istiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var.. merkezle telefonda görüştüm. haziran adetide gideceğim. sizlere sorum ne kadara mal oldu. birde raporu tekrar çıkarmak gerekiyormuş . bizde gaziye yönlendiriyoruz dedi rapor için. ama 290 ytl ödeniyormuş fark için gaziye. daha önce bir arkadaş raporu ödeme yapmadan aldım demişti. bu topicde ama şimdi bulamıyorum o topiği. sizin bu konuda bilginiz varmı
Merhaba Irem,
Para odemeden rapor cikararn bendim Irem ama ben Zekai Tahirden aldim ve onceki tum asilamalar ve 1. deneme orada olmustu.2. denemeyi de orada yaptiracagimi dusunuyorlardi. Belki sen de ayni seyi Gazi de deneyebilirsin. 2. denemeyi de orada yaptiracakmis gibi raporu cikarttirip sonra Genarta gelirsin. Ama merkezden merkeze ilac uygulamalari ve baslangic zamanlari degisiyor. Bunlari dikkate alman lazim. Simdiden iyi sanslar.
Xolix canim, uzulmemek elde degil biliyorum ama senin de dedigin gibi henuz zamani degilmis demek ki. Allah insallah en kisa zamanda bebegine kavusturur. Ben gecen sefer negatif sonucu alinca once oturup biraz agladim rahatladim sonra kendimi direkt alis veris merkezine atip beni mutlu edecek guzel seyler aldim. Ve dedim ne yapayim bir daha deneriz. Eninde sonunda olacak nasil olsa.
teşekkürler canım sanırım biraz uyanıklık yapmak lazım.. 300 ytl az değilki.. önce merkezle görüşüp sonra hastaneye giderim..birde arkadaşlar genart transfer sonrası ilgileniyor mu yani hamile kaldıktan sonra konrollerimizi yapacak kadar teşkilatlımı benim için çok önemli cevaplarsanız sevinirim.
Hamilelik kontrollerini Genartta yaptirmayi dusunen arkadaslar, Iremin de sordugu gibi Genartta gerekli tum aletler var mi biliyor musunuz?
Benim hamileligim devam ederse Aysun Hanimla devam etmek isterim ama tabi gercekten hic birsey atlanmadan muayenelerin yapilacagindan emin olmak lazim. Ben bugun ikinci kez kan testi yaptirdim. 11. gunde sonucum 197 cikti. 8. gun 47.25 ti yani 3 gunde 4 kati artmis gorunuyor ve ben belki ikizdir diye dusunmustum ama Aysun Hanim buyuk ihtimalle tek dedi. Haftaya Carsamba kese bakilacak o zaman kesinlesir. Bu arada merak edenler icin soyleyeyim. Gebelik takibi icin Aysun Hanimin muayene ucreti 130 TL mis. Sevkli gidilince tahlillere para odemiyormusuz.
canım o ne demek anlamadım bid ebişe sorcam arkadaşlar çevrenizde genartta eşi microtezse olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?