- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
SEVGİDOLU lucrine deam edeceksin+ gonalf başlayacaksın, o da göbekten...Kalacak yerle ilgili sorunu bilmiyorum..
LIGHT sen hala clexan.a devam mı ediyorsun? Bana transferden sonra 10 gün kullan bırak dedi dr...Benim de canımı çok yakıyor ve daha önemlisi buna gerek olup olmadığını bilmeden kullanıyoruz, birçok kişi sadece aspirin kullanıyor...Ya sinir oluyorum, pıhtılaşma testini niye baştan yapmıyorlar ki...Biçok şeyi ondan bundan duyup öğreniyoruz, baştan adamakıllı herşeyi yapsalar...Pıhtılaşma ve genetik test yaptırmadığıma pişmanım...
Pıhtılaşma özel bi test, rutinlerinde yok, yapılsaydı haberin olurdu... Benim ilk...
Guzel dileklerin icin tesekkurler. Genart ve Aysun Hanimla ilgili olumlu goruslerine ben de katiliyorum ve tup bebek tedavisi yaptiracak herkese tavsiye ederim. Benim endisem infertilite ve tup bebek uzerine yogunlasmis bir merkez oldugu icin gebelik kontrolleri icin gereken donanima sahip olmama ihtimaliydi ama sen beni bu konuda cok rahatlattin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacak. Genartta dogumda yapiliyor mu? Sen dogumu nerede yaptirdin ve memnun kaldin mi? Bu arada kizin cok tatli maasallah. Allah bagislasin.
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim lightcım söylediklrine katılıyorum ayrıca ikizlerin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bende ikiz hamilesiyim iki kontrolumuda Aysun hanım yaptı bebişlerimin kalp atışlarını gördük eşimle çok şükür iyiler ama hamileliğim bulantılarla zor geçiyor ikiz gebelikde daha çok olur dedi Aysun hanım senin hamilelik nasıl gidiyor ben yedinci haftadayım senin ne kadar oldu inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldıgımız günleride görürüz Allah isteyen herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5
Xolix ve ironix çok sağolun arkadaşlarım...Dualarım sizinle...
Zahide ve lıght ne güzel ankaradasınız, Aysun hanımla devam etme ya da başka dr bulma şansınız var...Ben şu an ankarada değilim, Aysun hanıma gitmem çok zor,belki birkaç kez giderim...Daha küçük bi şehirdeyim...Küvez sıkıntısı var burda ...Neyse hayırlısı bakalım, ben daha kese bile görmedim...
Ben 4+5 im...Bulantı yok, göğüslerde bi his yok...Karnım kasıklarım bacaklarım ağrıyo...Ve çok acıkıyorum, gerçi ben zaten oburum...
Kızlar hangi ilaçları kullaıyorsunuz? Benim Crınone gel ..sabah akşam**proluton ampul..haftada 1**folbiol ve aspirin-100..günde 1 ...Clexan sadece 10 gün kullandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?