Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Arkadaslar,

Claxane igneye ne kadar sure devam edecegimizi biliyor musunuz? Bu igne gercekten cok can yakiyor. Bir de ilk muayene de nelere bakiyorlar, sadece kese mi? Yoksa kan tahlilleri vs. yapiliyor mu? Oyleyse ac karnina mi gitmek lazim. Biraz bilgi verirseniz cok sevinirim.

SEVGıDOLU lucrine deam edeceksin+ gonalf başlayacaksın, o da göbekten...Kalacak yerle ilgili sorunu bilmiyorum..
LIGHT sen hala clexan.a devam mı ediyorsun? Bana transferden sonra 10 gün kullan bırak dedi dr...Benim de canımı çok yakıyor ve daha önemlisi buna gerek olup olmadığını bilmeden kullanıyoruz, birçok kişi sadece aspirin kullanıyor...Ya sinir oluyorum, pıhtılaşma testini niye baştan yapmıyorlar ki...Biçok şeyi ondan bundan duyup öğreniyoruz, baştan adamakıllı herşeyi yapsalar...Pıhtılaşma ve genetik test yaptırmadığıma pişmanım...

Feraye dediğim yere geldin sende benim de anlatmak istediğim tam olarak bu işte,otomatiğe bağlanmış kişiye özeli olmayan bir uygulama yaşadığımı düşünüyorum bende.(sen merkezi biliyorsun o nedenle yazmadım.)

Ben transferden sonra 10 gun claxane kullandim ve bitince genarti arayip sordum artik kullanmayacakmiyim diye. Bana devam etmemi soylediler ve bugun Aysun Hanim yarin keseye baktiktan sonra daha ne kadar kullanacagima karar verecegini soyledi.Bana transfer once bir dizi kan testi yapilmisti aslinda. Bunlarin icinde pihtilasma testi varmiydi bilimiyorum ama. Pihtilasma testi ozel bir test mi? Bunun icin ayri bir ucret felan odeniyor mu? Genetik testi bizde gerek gormediklerini soylediler. Sanirim onu bir cok kez tup bebek deneyip basarisiz olanlara yapiyorlar. Feraya ve Ironic sizlerin kacinci denemeniz?

Pıhtılaşma özel bi test, rutinlerinde yok, yapılsaydı haberin olurdu... Benim ilk...

Ferayecim daha ilk tup bebek denemende zaten PDT veya pihtilasma testi gibi ektra masraf gerektirecek ve belki de aslinda hic gerekli olmayan bir islem yapmadiklari iyi olmus bence. Aslinda ben Genarti bu konuda takdir ettim cunku gercekten samimi bir sekilde gerek duymadiklari islemleri yaptirin deyip daha cok para kirpmaya calismiyorlar. Benim ikinci deneme oldugu icin ben de PDT yaptiralim mi diye dusunmustum ve bana da bu asamada gerek yok dediler. Hatta bir ara Genarta su Amerikadaki unlu doktor Kutluk bey gelip birkac gun muayene yapmisti. Muayene ucreti 350 tl + KDV idi ve ben o donemde Aysun Hanima danistim. FSH'im yuksek ciktigi icin Kutluk beye muayene olayim mi sizce yarari olur mu felan diye sordum. Aysun Hanimda tabiki cok iyi bir doktor ve icinizin rahat olmasi icin istiyorsaniz gorunebilirsiniz ama sizin FSH degerleriniz o kadar da endise edecek seviye de degil dedi ve ben muayeneden vazgectim. Baska bir kurum veya cikarci bir doktor olsa baska turlu bir yaklasim sergilerdi bence. Yine ofis histeroskopi icin de illa gelin burda cekelim ben kendim gormek istiyorum demedi. Ben gidip Zekai Tahirde ucretsiz yaptirdim. Geanartta yaptirsam 600 tl verecektim. Bence bunlar cok onemli seyler.

light çok teşekkür ederim..allah seninde gönlüne göre verir inşallahh

anlaşmalı olduğu hastaneler var aysun hanımın ben güven hastanesinde yaptım doğumumu sezeryanla...çok rahattım...o kadar az kan kaybım olduki...normal doğumdakinden bile daha az...ben cmt günü sezeryanla doğum yaptım...pazar sabahı hiçte mecbur olmadığı halde beni ziyarete geldi..akşam hastaneyi aramış..hemşirelerle görüşmüş durumumu sormuş..ağrısı olursa iğene yapın şöyle yapın falan demiş... bende ve kızımda emeği büyük yani..allah binlerce kez aysun hanımdan razı olsun..canım gebelik takibinde yapılan tüm testler genartta yapılıyor...alkisalkisalkis

slm kızlar bende dün genarta gittim aysun ahnım puregon 300 le tedavime devam etmemi ve ppazartesi kontrole gelmemi söledi kısmetse pazarytesi 10 günlük ankara maceram başlıyor

Merhaba Genartli arkadaslar,

Biz Carsamba gunu ilk kontrolumuze gittik ve bir surprizle karsilastik. Ikiz keseler var. Bazen bunlardan biri bos cikabiliyormus veya zamanla birinin gelisimi duruyormus ama simdilik ikizlere hamileyim diyebilirim.

Daha once burada bir kac arkadasla tartistigimiz ilac kullanimi ile ilgili endiselerimiz vardi. Aysun Hanima sordum bunlari ve Progesteron almanin ve diger kan sulandirici ignenin,Clexan, ve de haftalik ostrojen ignesinin fetus uzerine negatif bir etkisi yokmus kesinlikle. Progestoron ve haftalik igneye devam edecegiz ama artik Clexan kullanmak zorunda degilmisim cunku o daha cok tutunmayi saglamak icin kullaniliyormus ve artik keseler olustugu icin onu birakabilecegimi soyledi.

Gebelik kontrolleri Genartta yapiliyor ama dogum icin Aysun Hanim Guven Hastanesi ile anlasmaliymis ancak sadece sezeryan dogum olursa girebiliyormus cunku bildiginiz gibi surekli merkezde ve yogun. Bir de olayin maddi boyutu var tabi Guven Hastanesinde doguma Aysun Hanim girdiginde memur indirimi vs. den yararlanamiyormusuz tamamen ozel oluyormus. Bu durumda ben uzulerek Aysun Hanimdan vazgecmek zorundayim cunku ikiz gebelik olarak devam ederse muhtemelen erken dogum olur ve kuvezde kalmalari gerekebilir ve ozel hastanede bunlar cok pahali.

Sizin tanidiginiz ikiz bebegi olan arkadaslariniz varsa dogumu nerede yaptiklari ve merkezden memnun kalip kalmadiklari ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

Gorusmek uzere

kızlar ferayede hamilehihoyyyt.ferayecim bide burdan kutlayım dedim.
light cım inşallah ikizdir.maşallah canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Tesekkurler Xolix haber verdigin icin. Ben de ikiz devam etsin istiyorum canim ya. Cumartesi kontrole gidicem haber verirrim. Ferayecim tebrikler. Hadi hayirli ugurlu olsun . Allah tamamina erdirsin

heyyyyyooooooooo ferayeeeeeeeeeeeeee canımmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn...........................

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim lightcım söylediklrine katılıyorum ayrıca ikizlerin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bende ikiz hamilesiyim iki kontrolumuda Aysun hanım yaptı bebişlerimin kalp atışlarını gördük eşimle çok şükür iyiler ama hamileliğim bulantılarla zor geçiyor ikiz gebelikde daha çok olur dedi Aysun hanım senin hamilelik nasıl gidiyor ben yedinci haftadayım senin ne kadar oldu inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldıgımız günleride görürüz Allah isteyen herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Merhaba Canim,

Benim 14 mayista transfer olmustu . Daha kalp atislarini dinlemedik Aysun hanim 18. den sonra gel demisti ama ben biraz sabirsizim o yuzden bu cumartesi baska bir doktora gidicem. Ben genartta devam etmiycem cunku bizim ikiz oldugundan erken dogum olabilir ve kuvezde kalmalari gerekirse ozelde cok pahaliya mal olur diye dusunuyorum. Su an devlet hastanesinde calisan iyi bir doktor arayisindayim. Ben de henuz bulanti falan yok sadece biraz cabuk acikiyorum ve cok uyumak istiyorum. Senin kacinci haftada basladi? Benim internette son adet gununden hesaplayinca 6 hafta 2 gunluk diyor ama sen nasil hesapliyorsun? Gorusmek uzere.

Xolix ve ironix çok sağolun arkadaşlarım...Dualarım sizinle...
Zahide ve lıght ne güzel ankaradasınız, Aysun hanımla devam etme ya da başka dr bulma şansınız var...Ben şu an ankarada değilim, Aysun hanıma gitmem çok zor,belki birkaç kez giderim...Daha küçük bi şehirdeyim...Küvez sıkıntısı var burda ...Neyse hayırlısı bakalım, ben daha kese bile görmedim...
Ben 4+5 im...Bulantı yok, göğüslerde bi his yok...Karnım kasıklarım bacaklarım ağrıyo...Ve çok acıkıyorum, gerçi ben zaten oburum...
Kızlar hangi ilaçları kullaıyorsunuz? Benim Crınone gel ..sabah akşam**proluton ampul..haftada 1**folbiol ve aspirin-100..günde 1 ...Clexan sadece 10 gün kullandım...

Bende de fazla bir belirti olmadi halen de yok. Ayni ilaclari kullaniyoruz ama ben clexani keseleri gorunceye kadar kullandim. Aysun Hanima telefonda sormustum o da kontrole gelinceye kadar devam edin demistim. Baska bir doktora yazdirip devam edebilirsin bence. Ya da istersen Aysun Hanimi arayip sor. Gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…