- 16 Eylül 2014
- 463
- 768
- 303
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Hemen ümitsizliğe kapılma, iki tane koymuşlardı değil mi? Öncelikle gerçekten sıkı istirahat et, zorunlu olmadıkça kalkma.İlaçlarını düzenli al. Belki biri tutunmuş diğeri düşüyor olabilir ki inşaallah ikisi de seninledir. İKizlerde sekiz ve dokuzuncu günler kanama olur diye çok okudum, ikizlere hamile olan çoğu bayanın kanaması olmuş. DOktor bana yat demesine rağmen umutsuzluğa kapıldım yatmadım, bebeklerden önce ben pes ettim, sen öyle yapma.Ignemi simdi oldum ve yatiyorum.ara ara cok az lekelenme devam ediyor.isallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir,ama agrilarim gectigi icin daha cok adet gibi geldi bana
Cok tesekkurler.dünden beri yatiyorum sadece igne yapmak icin disari ciktim.ben de senin gibi umudumu kaybettim ama gene de yatiyorumişte.isallah dedigin gibi tutunma kanamasidir.senin kanaman cok sürmusmüydü.igneden sonra da devam etmismiydi.simdi nasilsinHemen ümitsizliğe kapılma, iki tane koymuşlardı değil mi? Öncelikle gerçekten sıkı istirahat et, zorunlu olmadıkça kalkma.İlaçlarını düzenli al. Belki biri tutunmuş diğeri düşüyor olabilir ki inşaallah ikisi de seninledir. İKizlerde sekiz ve dokuzuncu günler kanama olur diye çok okudum, ikizlere hamile olan çoğu bayanın kanaması olmuş. DOktor bana yat demesine rağmen umutsuzluğa kapıldım yatmadım, bebeklerden önce ben pes ettim, sen öyle yapma.
Bu arada 6 tane dondutulmus embriyodan 3 tanesini cozduler.2 tanesi canli kaldi ikisini transfer ettiler.Hemen ümitsizliğe kapılma, iki tane koymuşlardı değil mi? Öncelikle gerçekten sıkı istirahat et, zorunlu olmadıkça kalkma.İlaçlarını düzenli al. Belki biri tutunmuş diğeri düşüyor olabilir ki inşaallah ikisi de seninledir. İKizlerde sekiz ve dokuzuncu günler kanama olur diye çok okudum, ikizlere hamile olan çoğu bayanın kanaması olmuş. DOktor bana yat demesine rağmen umutsuzluğa kapıldım yatmadım, bebeklerden önce ben pes ettim, sen öyle yapma.
Canım benim kanamam 6. gün hafif başladı, sonra arttı. İğne vurulduğum gün biraz azaldı, sonraki gün yine devam etti. Yeni yakın kanamalarım kesildi. Şu an iyi diyelim iyi olalım modunda dolanıyorum işte, kanamalar uzun sürünce biraz moralim bozuldu, bir de üstüne üşüttüm. Daha yeni yeni toparlanıyorum sayılır. Moralini bozacağın hiçbir şey yok, boşuna üzülme. Daha hiçbir şey belli değil ki. Test gününe kaç gün kaldı?Cok tesekkurler.dünden beri yatiyorum sadece igne yapmak icin disari ciktim.ben de senin gibi umudumu kaybettim ama gene de yatiyorumişte.isallah dedigin gibi tutunma kanamasidir.senin kanaman cok sürmusmüydü.igneden sonra da devam etmismiydi.simdi nasilsin
Canim cok buyuk gecmis olsun.umudumuzu kaybetmeyecegiz bu zorlu yolda.demek daha zamani degilmis.isallah hep birlikte pozitif sonucu görüruz.en yakın zamanda güzel haberlerini aliriz isallahkızlar ben test yaptırdım negatif çıktı bu seferde olmadı. Sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canim benim normalde carsambaydi ama kanamadan dolayi doktorum yarin yap dedi.artik kendimi herseye hazirladim.artik hakkimizda hayirlisi.sen de kendine dikkat et.yakin zamanda tekrar transferin olacak moral depola.cektigimiz bu zorluklarin karsiligini eninde sonunda alacagiz.umudunu hic kaybetme bebislerine sadece bir kac ay gec kavusacan o kadar.Canım benim kanamam 6. gün hafif başladı, sonra arttı. İğne vurulduğum gün biraz azaldı, sonraki gün yine devam etti. Yeni yakın kanamalarım kesildi. Şu an iyi diyelim iyi olalım modunda dolanıyorum işte, kanamalar uzun sürünce biraz moralim bozuldu, bir de üstüne üşüttüm. Daha yeni yeni toparlanıyorum sayılır. Moralini bozacağın hiçbir şey yok, boşuna üzülme. Daha hiçbir şey belli değil ki. Test gününe kaç gün kaldı?
Yarın güzel haberlerini bekliyorum, inşaallah ikizlerin tutunma kanamasıdır bu.Canim benim normalde carsamba ama kanamadan dolayi doktorum yarin yap dedi.artik kendimi herseye hazirladim.artik hakkimizda hayirlisi.sen de kendine dikkat et.yakin zamanda tekrar transferin olacak moral depola.cektigimiz bu zorluklarin karsiligini eninde sonunda alacagiz.umudunu hic kaybetme bebislerine sadece bir kac ay gec kavusacan o kadar.
Çok üzüldüm gerçekten, ben de negatif sonuç alan biriyim. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel kendimi toparlamaya çalışıyorum. Tedavi süreçlerimden öğrendiğim şey, bir sonraki tedavi için kendimize çok iyi bakmalıyız. Sağlığına dikkat et, kendine iyi bak. Bir sonraki tedavi için güç topla. Allah yardımcın olsun.kızlar ben test yaptırdım negatif çıktı bu seferde olmadı. Sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum.
hmm rahim goruntuleme canim hsk dedigin de olabilir onun kisaltilmisi gibi duruoHistereskobi nasil bisey daha.once duymadim hsk mi su ilacli rahim flimi? Eger oysa benimde.kanamam cok.olmustu bide.cok.aci cekmistim bir hafta.suruyor geciyor dedigimse nil?
Bende kullanıyorum canım ama öyle biseye rastgelmedim yada dikkat etmedim ama bence cok takma kafana ,kötü düsünme.Arkadaslar fitil kullnanlar ilk zamanlarda cok rahat koyuyordum fakatelime bi kac gundur et parcasi gibi bisey degiyor cok korktum.sizdede boyle birsey olmusmuydu??
Canim okumussundur benim yazdiklarimi.bende de 7. Ve 8.gun kanamam olmustu.ama simdi sonucu aldim.hamileyim.eminim senin de oyledir.Merhaba kızlar benimde 7.gün aksam ve 9.gün aksam 1 er damla lekem oldu.Ama devami olmadi şükür Aysun hoca tutunma kanamasi olabilir dedi. Testim normalde yarındı 5.gün transferi oldugu icin bugün icin yap dedi cikar .Sabah kan verdim 14.30 da sonuc alıcam dua edin nolur.
Canim ben de bazen koymakta zorlaniyorum.dedigin gibi bir sey varmis gibi onunde.ama korkma sanirim durus pozisyonumuzdan kaynaklaniyorArkadaslar fitil kullnanlar ilk zamanlarda cok rahat koyuyordum fakatelime bi kac gundur et parcasi gibi bisey degiyor cok korktum.sizdede boyle birsey olmusmuydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?