- 12 Aralık 2013
- 117
- 56
- 73
- 40
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Zelal çok sevindim inan agliyorum suan kendim gibi mutlu oldum allah tamamina erdirsin degerin kac cikti canim.Canim okumussundur benim yazdiklarimi.bende de 7. Ve 8.gun kanamam olmustu.ama simdi sonucu aldim.hamileyim.eminim senin de oyledir.
Canım inşaallah rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasin sonucu alinca yazicam cok sagol Allah razi olsun.Hasret insallahhh sende zelal.gibi pozitif sonuc alirsin canim bende heycanla.sonucunu bekliyorumm ciktiginda hemen yaz.lutfen dualarim seninleeee
Canim cok tesekkur ederim.insalla senin de guzel haberini aliriz.degerim 72.7 ciktiaysun hanim carsammbaya testi tekrarla.bakalim bu sefer onun heyacani basladi.ne olur olmaz diye de kimseye diyemedim.degerin katlanmasi gerekiyor.senin icin dua ediyorum.Zelal çok sevindim inan agliyorum suan kendim gibi mutlu oldum allah tamamina erdirsin degerin kac cikti canim.
Canim benim insaallah katlanacak kendini strese sokma benimde dualarim seninle canim tekrar tebrik ediyorumCanim cok tesekkur ederim.insalla senin de guzel haberini aliriz.degerim 72.7 ciktiaysun hanim carsammbaya testi tekrarla.bakalim bu sefer onun heyacani basladi.ne olur olmaz diye de kimseye diyemedim.degerin katlanmasi gerekiyor.senin icin dua ediyorum.
Hatice umutsuz olma bu başarmanin yarisi Allah göre güçlük yok ol der olur transferden sonra misafirhane beraber kaldıgimiz bi abla vardi 2.çoculk ıcin transfer olmustu .Bir tanede kizi var 4 yaşinda ve dúnya güzeli iste oda 4 hücreli 2.gün transferiyle olmuş ,Rabbimin hazinesi sonsuz dua et iste olurmu.Merhabalar pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim umarım ben ve isteyen tüm arkadaşlarinda bu mutlu haberi en kısa zamanda alırız bende genart a cuma günü transfer oldum beklemedeyim şansım biraz düşük 2.gun embriyosu çünkü herkese bol şanslar
Canım çok teşekkür ederim moral verdigin icin benimde 2. denemem ve 1 embriyom vardı transfer anını kadar umudum yoktu sadece dua ediyordum 1 tanede olsa olsun diye transfer icin ameliyathane beklerken 2 embriyomun daha gelişmiş olduğunu öğrendim ve 3 de transfer edildi cok heyecanlandim o an unutulmazdi Allahım bi anda sevindirdi inşallah sonuna kadar gider bu sevinç 2si geriden geldi ama bana çok moral oldular biliyorum rabbim verirse olucak ama çok zor beklemek inşallah hayırlı haberler alırız hepimizHatice umutsuz olma bu başarmanin yarisi Allah göre güçlük yok ol der olur transferden sonra misafirhane beraber kaldıgimiz bi abla vardi 2.çoculk ıcin transfer olmustu .Bir tanede kizi var 4 yaşinda ve dúnya güzeli iste oda 4 hücreli 2.gün transferiyle olmuş ,Rabbimin hazinesi sonsuz dua et iste olurmu.
Çok Sağol canım senin azalmış günlerin inşallah hayırlı haberlerini duyarız birlikte sevinirizTedavin hayirli.olsun.hatice bencede hic teredutte kalma rabbimin taktiri hic.yokta.ol.der o yuzden icini ferah tut seninde.guzel.haberlerini bekliyoruz.. benim belli olmasina son 3 gun
Sagol canım amin inşaallah Allah hepinize nasip etsin.Güzel haberlerinizi bende bekliyorum.Coookk sevindimmmmmmmmmmm hayirli olsunn canimmrabbim kucagina almayida.nasip etsinnn
Kızlar hamileyimmm degerim 157.23 cok mutluyum .Çarsamba günü ikinci teste gidecem.Allah hepinize nasip etsin dualarim sizinle.
Hayirli olsun canim.cok sevindimmm ..ayni gun haber aldik.umarim diger arkadaslarin da guzel haberlerini aliriz.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.seninki ikiz olabilir hadi ikiz annesi alacaksin.canim tekrar tebrik ediyorum.Kızlar hamileyimmm degerim 157.23 cok mutluyum .Çarsamba günü ikinci teste gidecem.Allah hepinize nasip etsin dualarim sizinle.
Canım çok sevindim ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kavustursun hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKızlar hamileyimmm degerim 157.23 cok mutluyum .Çarsamba günü ikinci teste gidecem.Allah hepinize nasip etsin dualarim sizinle.
sagol canim Allah razi olsun.Rabbim saglikli hayirli evlat nasip tek olur ikiz olur kabulum cok istedik bekldik canim darisi diger arkadaşlarin başina çok öpüyorum seni.Hayirli olsun canim.cok sevindimmm ..ayni gun haber aldik.umarim diger arkadaslarin da guzel haberlerini aliriz.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.seninki ikiz olabilir hadi ikiz annesi alacaksin.canim tekrar tebrik ediyorum.
Amin canım Allah razi olsun bütün dualarim sizinle ,sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum .Canım çok sevindim ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kavustursun hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
İnşallah tatlım güzel haberler veririz bizde ;-)hasret ve zelal cok guselll haberler :-D :-Dhayirlarla dogsunlar insaallahhhatice ve busra dan da gusel haberlerinizi beklioum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?