- 20 Eylül 2008
- 55
- 41
- 303
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
İnşallah ya sizin sevinciniz çok mutlu etti beni şimdi daha çok umutlandim moral oldunuz banaAmin canım Allah razi olsun bütün dualarim sizinle ,sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum .
Çok tesekkurler canım. Inaniyorum ki bu gebelik listemiz sizlerle uzayacak.eminim yakinda tek tek sizden guzel haberler gelecek.sizin icin cok dua ediyorum.ve guzel haberlerinizi bekliyorum canım.Hasret26 ve zelal02 canlarım Allah sizi nazarlardan korusun, iş yerinden giremiyorum, eve gelir gelmez nete girdim ve sizin güzel sonuçlarınızla çok mutlu oldum. Allahım sıkıntısız bir gebelik dönemi nasip etsin ve sonunda sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşaallah.Tebrikler canlarım.
Tesekkurler hatice.sen de guzel düsün güzel olsun.inan bu denememde ben hep olacak bu sefer diye düsundum.allaha sukur oldu.senin de olacak ve sen de baskalarina moral olursun isallahİnşallah ya sizin sevinciniz çok mutlu etti beni şimdi daha çok umutlandim moral oldunuz bana
Cok tesekkurler canim senin de tedavin hayirli olsun.genart sana da sans getirir isallah.hasret ve zelal cok guselll haberler :-D :-Dhayirlarla dogsunlar insaallahhhatice ve busra dan da gusel haberlerinizi beklioum
Amin canim dualarim seninle Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin cok tesekkür ederim.Hasret26 ve zelal02 canlarım Allah sizi nazarlardan korusun, iş yerinden giremiyorum, eve gelir gelmez nete girdim ve sizin güzel sonuçlarınızla çok mutlu oldum. Allahım sıkıntısız bir gebelik dönemi nasip etsin ve sonunda sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşaallah.Tebrikler canlarım.
Tamam canım iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim inşallah dedigin gibi bende başkalarına moral olurum ve bu ay sevinçli hamis haberiyleTesekkurler hatice.sen de guzel düsün güzel olsun.inan bu denememde ben hep olacak bu sefer diye düsundum.allaha sukur oldu.senin de olacak ve sen de baskalarina moral olursun isallah
Günaydın canım günler zor geçiyor bende de bi belirti yok.goguslerim acıması dışındaGunaydin genartcilar:) gunleriniz nasil geciyor ? Benim 11.gunum hala bir belirtim yok .. dun test yaptim.negatif .. ama ovulasyin testi yapiyorum 2 cizgi cok net .bende hala hic bir belirti yok.goguslerim sis ve acimasi disinda..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hakkimizda hayirlisi.. dualarinizda banada yer acin nolur..benim.dualarimda hep varsiniz..
Gunaydın büsra.kan testi disindakilerine guvenme bence.aslinda bugün test yapsan belli olur.benim de kasiklarim agriyordu ama kanamam olduktan sonra gecmisti ve göğuslerim .belirtiler de herkeste ayni olmuyor zaten.ben de yarin testi tekrarlayacagim.simdide o korku basladi ya degerler yukselmezse.hep dualarimizdasin.transfer oldugun gunu saymiyorsun canim.benim 11.gunum.senin benden 1 gun sonra transfer olmustu.guzel haberlerini bekliyoruzGunaydin genartcilar:) gunleriniz nasil geciyor ? Benim 11.gunum hala bir belirtim yok .. dun test yaptim.negatif .. ama ovulasyin testi yapiyorum 2 cizgi cok net .bende hala hic bir belirti yok.goguslerim sis ve acimasi disinda..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hakkimizda hayirlisi.. dualarinizda banada yer acin nolur..benim.dualarimda hep varsiniz..
Merhaba büşracim canim zelal dogru söylemiş bugün kan testi yaptirabilirsin diger testlere pek güvenme canım gebelik varsa onlarda daha belli olmaz anca moralini bozarsin kan testini yaptir canim yada bir gün daha bekle ben inaniyorum sendende güzel haberler duyucaz.Gunaydin genartcilar:) gunleriniz nasil geciyor ? Benim 11.gunum hala bir belirtim yok .. dun test yaptim.negatif .. ama ovulasyin testi yapiyorum 2 cizgi cok net .bende hala hic bir belirti yok.goguslerim sis ve acimasi disinda..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hakkimizda hayirlisi.. dualarinizda banada yer acin nolur..benim.dualarimda hep varsiniz..
Canım çok Üzgünüm ama rabbim boylesini hayırlı görmüştür inşallah daha guArkadaslar benim bebegim düşmüş. Inşallah sizlerden güzel haber alırız. Moralim cok kötü degerim 18 e düşmüş.
Zelal su an ne desem seni teselli etmeyecek canim ama nasip degilmis ve büyük ihtimal embriyonun tutunmasini doga engellemis canim benim 2 düşügümdede öyle olmustu doktorum üzülme vücut embriyoda hata varsa vücut kabul etmiyo atiyo demisti. Sonuç hep hüsran olunca doktorum genetik tarama embriyoya pgt yapalim dedi ve su an öyle hamile kaldim.Pgt yöntemiyle deneseniz bidahakine konuş doktorunla kuzum.Arkadaslar benim bebegim düşmüş. Inşallah sizlerden güzel haber alırız. Moralim cok kötü degerim 18 e düşmüş.
zelalcimmm rabbim yardimcin olsn ins en kisa zamanda kendini toplarsin ve tekrar tedavine baslarsin :-( hakkimizda hayirli olanlara gonlumuzde razi olur insaallahArkadaslar benim bebegim düşmüş. Inşallah sizlerden güzel haber alırız. Moralim cok kötü degerim 18 e düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?