- 16 Eylül 2014
- 463
- 768
- 303
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
busracimm insaallah hersey gusel olur senin icin yarin verecein haberi dort gosle beklioumHaklisin zelal cok.tesekkurler canim sanada rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ..yarin guzel.haberlerini bekliyoru..(dualarimdasin)
Arkadaslar benim bebegim düşmüş. Inşallah sizlerden güzel haber alırız. Moralim cok kötü degerim 18 e düşmüş.[/QUOTE
Teselli edecek söz bulamıyorum, ne kadar üzülme desekte insan üzülüyor, kendimden biliyorum. Ama dua edelim daha dondurulmuşların var, onlarla tekrar denersin. Herşeyde bir hayır vardır, birazdan hacet namazı kılacağım, senin ve tüm arkadaşlar için de dua edeceğim. Ben inanıyorum, bir daha ki sefere merkezde karşılacağız ve gebeliğimizi konuşacağız inşaallah. Kendine dikkat et.
Tebrik ederim búsracim hayirli olsun degerin iyi merak etme ,Allah tamamina erdirsin.Doktorum aradi.simdi tebrik etti pozitif dedi ama degerim 100 cikmis tekil gebelik olabilir dedi.cumartesiye tekrar cagirdi.. sevinsem mi degerim dusukmu bilemedim ki
ayyy ne gusel haberler bunlar insaallah biraz yatisa gec sen en azindan onbes gun falan gusellcee tutunsun bebis tebrik ederim tatlim rabbim rahat bi hamilelik yasatsin insaallah :-*Tesekkurler.nilnec kanimi verdim saat 3 te doktorum beni arayacakmis dun idral testi yaptim cok.net olmasada 2. Cizgiyi gordum ..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..heycanla bekliyorum
Aminn inşallah tatlım bol bol dua ette bende aranıza katilayim bugun 6.gunum daha çok var 2. Gün embriyo su transfer edildi banaTesekkurler haticecimm :) rabbim.sanada nasip.etsin insallah pozitifmi cikmsti senin heycandan unuttum isteyen herkeze versinnnnnn
Çok sevindim senin adına rabbim sağlıcakla kavustursun yavruna darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar 11.gün 157.23 13.gün 211.67 15.gün yani bugün 350 bir hafta sonra keseyi görmeye gidicez çok şükür. Rabbim bekleyen arkadaslarin hepsine nasip etsin,dualarim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?