Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Tesekkurler.nilnec kanimi verdim saat 3 te doktorum beni arayacakmis dun idral testi yaptim cok.net olmasada 2. Cizgiyi gordum ..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..heycanla bekliyorum

Doktorum aradi.simdi tebrik etti pozitif dedi ama degerim 100 cikmis tekil gebelik olabilir dedi.cumartesiye tekrar cagirdi.. sevinsem mi degerim dusukmu bilemedim ki

Oyyy Allah razi.olsn hasret cok tesekkur ederim bi an kafamda simsekler cakmisti degerim dusukmu diye.cookkk sevindim rabbim tum bekleyenleri sevindirsin insallahhhh

Tesekkurler.nilnec kanimi verdim saat 3 te doktorum beni arayacakmis dun idral testi yaptim cok.net olmasada 2. Cizgiyi gordum ..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..heycanla bekliyorum
ayyy ne gusel haberler bunlar insaallah biraz yatisa gec sen en azindan onbes gun falan gusellcee tutunsun bebis tebrik ederim tatlim rabbim rahat bi hamilelik yasatsin insaallah :-*

Tesekkurler haticecimm :) rabbim.sanada nasip.etsin insallah pozitifmi cikmsti senin heycandan unuttum isteyen herkeze versinnnnnn

Etmemmi canimm inan her duamda aklimdasiniz sende buraya gelip hamileyimmmm kizlarrr yazacaksin inaniyorum..rabbim hayirlisini versin..sakin erkenden idral testi yapma ben 9.gun yaptim cikmadi.moralim bozulmustu .. 12. Gun yaptim orda silik gordum..insallahhhh annelerine sımsıki tutunmuslardir..

Harikasin emotion bencede asla.pes etmemek lazim .. benim doktorumda aysun hanim ilk denememde aysun hanim sayeainde hamile kaldim.. bakalim cumarteai birdaha cagirdi umarim degerlerim katlanir.. rabbim sanada nasip.etsin dualarim seninle..

Merhaba kızlar 11.gün 157.23 13.gün 211.67 15.gün yani bugün 350 bir hafta sonra keseyi görmeye gidicez çok şükür. Rabbim bekleyen arkadaslarin hepsine nasip etsin,dualarim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…