- 17 Ekim 2014
- 197
- 64
- 123
- 43
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Canim cok iyi yaptin.ben ilkin kotu haberi alinca artik bir daha tup bebek yapmayacam dedim ama yavrularimiza kavusmayi da daha cok ertelememek icin cok ara vermeyecegim.guzel haberlerini bekliyoruz canim.Hamile haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum allh tamamına erdirsin inşallan. Benim olmamıştı ama ben hiç ara vermeden başlıyorum adet oldum yarın aysun hanımla randevum var 3 tane daha dondurulmuşum var onlarıda bi deneyim diorum:)
Zelalim Allah razı olsun,sizede Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bu yollarda kimseyi eylemesin dualarim sizlerle ,sizde bizleri unutmayin dualarinizda.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hepimizin.Merhaba arkadaşlar. Herkese cok tesekkurler. Nete giremedim bu aralar.busra ve hasret aklim sizdeydi.cok sevindim cok guzel haberler.saglicakla kucaginiza almayi nasip olur insallah.guzel haberlerinizi hep paylasin hepimize moral oldunuz.
Büşracım öncelikle sakin ol ve moralini bozma ,degerin az yükselmis dogru ama yükselmicek diyede bisey yok bebegin suan tutunmaya çalısiyor sana tavsiyem tuvalet ve yemek harici kalkma sıkı istirahat et insaallah faydasi olcak canim,dualarim seninle.Ya arkadaslar persembe degerim 100 du cumartesi tekrarlayalim dedi bugnde 120 cikti pazartesi tekrar yapilacakmis cokmu dusuk ya neden yukselmiyordoktor bisey diyemem dedi
Canim hic stres yapma.rahat olsan eminim normal hale dönecek.bol bol dinlen.bebisin sana tutanacak üzülme sakin,Ya arkadaslar persembe degerim 100 du cumartesi tekrarlayalim dedi bugnde 120 cikti pazartesi tekrar yapilacakmis cokmu dusuk ya neden yukselmiyordoktor bisey diyemem dedi
Canım sakın kendini üzme degerin yükselecek inşallah bebisin seninle olduğuna inan dikkat et kendine pazartesi güzel haberini alırız inşallah dualarimdasinYa arkadaslar persembe degerim 100 du cumartesi tekrarlayalim dedi bugnde 120 cikti pazartesi tekrar yapilacakmis cokmu dusuk ya neden yukselmiyordoktor bisey diyemem dedi
moral hersy de avantaj ve dezavantaj zor ama moralini sekillendirerek avantaja cevir busracim lutfenn...ark larin dedigi gibi ski bi sekilde dinlen duymaz bi pihtidir ama konus onla rabbine dua ed ol der ve olur biliosun...hakkindaki hayirli olan bebisinin sagliklica tutunup dogmasi olsun tatlim allaha emanetYa arkadaslar persembe degerim 100 du cumartesi tekrarlayalim dedi bugnde 120 cikti pazartesi tekrar yapilacakmis cokmu dusuk ya neden yukselmiyordoktor bisey diyemem dedi
Canım benim üzme kendini desemde faydasiz biliyorum ama herseyin hayirlisi kimyasal gebelik olup düşerse o embriyonun saglikli olmadigini söylüyor doktorlar o yüzden Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin kaderimize ne yazildiysa onu görücez ,tevekkül edelim ve Allahin takdirine birakalim olurmu cok öpüyorum seni.Arkadaslar bana cok destek oldunuz allah hepinizden.razi olsun.. dun kasiklarim.cok agridi adet sancisi gibi bugunde lekelenmem oldu.doktorumu aradim kimyasal gebelik olabilir dedi ilacini al yarin test yapalim dusuyoda olabilir dedi aglamaktan sistim..sanirim dusuk yapiyorum moralim cok bozuk zaten 200 olmasi gereken deger 120 cikmiati rabbim hayirlisini verain
Canım sakın kendini üzme hayırlısı böyleydi demekki çok geçmiş olsun bidahakine sıkıca tutunur bebisin sana rabbim yardımcımiz olsun zor bi süreçten geçiyoruz mevlam büyük ol der oluverir birgün cocuklarimiz için konuşuruz bakarsin kib öpüyorumAllah razi.olsun arkadaslar.. kanamam iyice artti sanirim.dustu yarin kan testi yapacaklar ama bosuna sanirim
Tedavin hayırlı olsun bence doktoruna danış derim ihmal etme ama büyük ihtimal le adet başlayınca der bakalım hadi iyi haberlerle inşallahKizlar merhaba ben de genartta tedaviye baslayacagim aysun hanimla gorustuk cok ilgiliydi.Benim adetlerimde 3-4 gun lekelenme sonrasinda adet baslar adetin ilk gunu hangisi sayiliyor acaba aysun hanimi aradim ulasamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?