Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Haticecim degerim 68 e dusmus yani kimyasalmis degerimin 0 a dusmesini bekliycem hakkimda hayirlisi buymis rabbim sizin yuzunuzu guldursun..cok optum

kendine dikkat et canim bi an once en basa donup gusel bi moralle tekrar baslamani ve gusel sonuclar almani temenni edioum

Haticecim degerim 68 e dusmus yani kimyasalmis degerimin 0 a dusmesini bekliycem hakkimda hayirlisi buymis rabbim sizin yuzunuzu guldursun..cok optum
Canim ya cok uzuldum.seni cok iyi anliyorum.cok kotu bir durum kotu bir saka gibi.once hamilesin diye seviniyorsun sonra birden bebegini kaybediyorsun.ben de senin gibi cok agladim.ama canim aglamakla sonuc elde edemeyiz.mecburen kendimizi toparlamamiz gerekiyor.yavrularimiz icin.baska seylerle ilgilenmeye calis.dusunmemeye caliş.insan dusundukce kafayi yiyecek gibi oluyor.o yuzden yapabildigin kadar kafani mesgul edecek birseyler bul.cok gecmis olsun canim.

Hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü guldurur hepimiz anne oluruz inşallah buarada kimyasal gebelik bende yaşadım normal yoldan çok kötü gecirmistim 1 hafta benimle diye bebeğim ne hayaller kurmustum sonuç hüsran aglamaktan mahvolmustum bidahada olmadı zaten ne kimyasal nede sağlıklı bi gebelik ama o pozitif sevinci bambaskaydi

ya kizlar ben bisi okudum bu forumda gezerken simir testiyle bayanlardan gelenin sivida iltihap olup olmadigina bakilabiliomus yani bayanin sivisi spermleri olduruomus dolayisiyla dogal yolla bebek beklentileri negatif sonuclaniomus bole bi bilgiden haberdar olan bana fikir verebilecek olan var mi simir testi yaptirsam mi

Canım Rabbim hakkında hayirlisini kararlamistir.Bu yollari cok iyi biliyorum bende 2 defa kimyasal gebelik yaşadim 2 defada hic tutmadi hep üzüntú ve hayal kirikligi yikilip tekrar küllerimden dogdum ve sorunumuz çòzüldú embriyolar döllenirken bozukluk olusuyormus vücut onu atip asla tutundurmuyormus hal böle olunca pgt yaptirdik yani döllenen embriyolarimiza genetik tani yapildi 8 taneden 4 tanesi bozuk yani hastalikli cikti 4 taneside saglam 2si kondu cok sükür gebeyim ve hersey yolunda degerlerim yüksek cuma günü keseleri göruçez tavsiyem pgt yaptir canim normal tüp bebek ücreti ne 2000 lira pgt ücreti ekle yani uygunda fiyati nolur dene pgt yi vakit kaybetmeyin normal tüp bebekle beni yanlis anlama canim daha erken topla kendini ve pgt dene ben böyle başardim.

ay biliomusun ayni sorun bendede var bende sertac bey e gideceim lekelenme baslayinca arar sorarim die dusundum onda bende kararsizim fakat gecen gittigimde lekelenmem icin sertac bey bnmkine adet deil demisti

Tedavin hayırlı olsun bence doktoruna danış derim ihmal etme ama büyük ihtimal le adet başlayınca der bakalım hadi iyi haberlerle inşallah

Fkb tedavin hayirli olsun ..aysun hanim bugun izinli sanirim bende ulasamadim genarttayim kan verdim sonucu bekliyorum aysun.hanim ogleden sonra kilinikte olacak bilgine..
Sagolun kizlar tesekkur ederim.Sonradan ulastim aysun hanima 1 saat sonra falan acmisti telefonunu muhtemelen ameliyata falan girmistir.Bana dedi ki lekelenmeyi ilk gun say 2 veya 3. Gun gel ben ultrason goruntunden anlarim dedi her ihtimale karsi lekelenmeyi 1 say dedi.Yarin sabah gidecegim gorusmeye bugun de kan verdim iyi cikti degerim bakalim yarin kendisi ne diyecek.Sizlerin de hayirli olsun tedavileriniz.

Fkb tedavin hayirli olsun ..aysun hanim bugun izinli sanirim bende ulasamadim genarttayim kan verdim sonucu bekliyorum aysun.hanim ogleden sonra kilinikte olacak bilgine..
Bu arada canim sonradan diger mesajini okudum gecmis olsun ne diyeyim nasip kismet daha da otesi yok daha vakti gelmemis demek ki canim umut etmeye ve cabalamaya devam insallah en kisa surede kavusursun yavruna.

Kizlar bu uzun ve.mesaketli surecte yanimda.oldunuz rabbim sizinde yaninizdaolsun emeklerinizi bosa cikarmasin..ben 3 4 ay ara vericem cok yiprandim... dualarim hep sizlerle..umarm hepiniz mutlu sonuclari alirsiniz kisa.surede.. hepinizi kocaman optum..

Kizlar bir de genartta isin maddi yonu nasil oluyor her gidiste muayene ucreti veriyor musunuz mesela benim ön gorusme ucretsizdi ama simdi yarin odemem gerekecek peki sonrakilerde nasil olacak ne kadar veriyorsunuz bir de ?

kendine iyi bak dinlen canım rabbim hiç ummadıgin anda verir bakarsın öpüyorum görüşmek dileğiyle

Haticem Insallah canim hakimizda hayirlisini versin rabbim...fkb ucreti 470 tup bebek masrafi + ignelerde para tutuyor ben 18 tane filan vuruldum 2 bin civarinda tuttu 7 binlira filan cunku ilaclar filan tutuyor benimki oyle tutmustu

Kızlar bugün idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı sanırım bu seferde olmadı :'110:
Canım idrar testine güvenme ,test tarihini bekle boşuna moralini bozuyorsun idrarda çok sonra cikiyor kan testinide gününde yaptir sabret inşaallah güzel haberlerini alicaz.

Canım bugunde lavaboya gittigimde pecetede kahverengi leke gördüm bidaha gelmedi ama jelin etkisimi yada regl basliyacak mi bilemiyorum beklemek çok zor ya yarın kan testi vericem inşallah tutunmustur bebisim

kuzummm aynen idrar testine guvenme bnm ark adeti gectigi halde bile negatif cikartti ama ark hamileymis kan da ogrendi bebisi bile dogdu insaallah hakkinda hayirlisi ise kaninda gusel haberler alirsin bekliouz haberlerini dusunmemeye calis yarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…