Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Regl oluyorum sanırım kahverengi lekelenme pembeye döndü çok Üzgünüm ama rabbim boylesini hayırlı görmüştür diyorum

Regl oluyorum sanırım kahverengi lekelenme pembeye döndü çok Üzgünüm ama rabbim boylesini hayırlı görmüştür diyorum
Canim kendini üzme.testini yap hic belli olmuyor kac gun resmen adet görüp hamile olan kac arkadasim var.umarim sen de onlardan biri olursun.

canim yine de yarin bi git derim kanaman artmadiysa .hakkimizda hayirli olanlari gonlumuzde razi olmayi nasip etsin rabbim
Sağol canım benim ama regl oldum bu tedavide burada son buldu birdaha şubatta nasipse başlarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende dahil olmak üzere

Canim kendini üzme.testini yap hic belli olmuyor kac gun resmen adet görüp hamile olan kac arkadasim var.umarim sen de onlardan biri olursun.
Bilemiyorum ki tatlım ya yapsammi baya bi regl oluyorum çünkü ister istemez üzülüyorum rabbim boylesini hayırlı görmüştür diyorum ...

Haticem gercekten cok uzuldum (bende ayni kaderi paylasiyorum canim ilk şoku atlattim 2 gun leyla gibiydim rabbim hakkimizda hatirlisini boyle gormus sanirim canim cok kendini uzme daha pozitif basla birde biraz arastirdim tup bebekten sonra dogal yolla hamile kalan okadar cokki umarim sende oyle kalirsin.. birde bu ay esin keciboynuzu pekmesi bol bol yesin .. ankarada Prof kagan aydos hoca esime oyle demisti sizde deneyin insallah faydasini gorursunuz.. birde. Yarin gidip kan testini yaptir uzerine gormuste olabilirsin..

Haticem Insallah canim hakimizda hayirlisini versin rabbim...fkb ucreti 470 tup bebek masrafi + ignelerde para tutuyor ben 18 tane filan vuruldum 2 bin civarinda tuttu 7 binlira filan cunku ilaclar filan tutuyor benimki oyle tutmustu
Tesekkur ederim canim.Tedaviye baslarken ilk muayene ucretini odediniz sonra ignelere verip opuya ve transfere mi verdiniz? Her muayeneye ayri para oduyor musunuz yoksa yumurtalar da takip ediliyor ya.

Busracim benim yumurtalar dollenmiyor o ana kadar sıkıntı yok yani o yüzden bi genetik araştırmalardan gecmeliyiz çok zor sıkıntılı günler yaşayan biliyor gerçekten içimde bi umut var bigün bende anne olucam ama sabretmek beklemek zor işte rabbim ummadıgımız anda versin inşallah bitanede degil cifter versin inşallah hep dua ediyorum kendimede isteyen herkesede moralin icin sagol tatlim mecbur toparliycaz kendimizi biraz buruk üzüntülü olucaz onu ne yapsakta içimizden atamayız buarada keçi boynuzu pekmezini 1 aydır kullanıyoruz bizde çok faydasını gören varmış bizede olur inşallah öpüyorum canım sende kendine iyi bak toparlaninca tekrar start veririz senin dondurulmuşun var miydi buarada

Benim dondurulmus yok 2 tane kalmisti zaten ikisinide transfer ettiler sifirdan basliycam yani uff sibir bozucu .. doktorum bana dediki ilk asamada tutunmasida.guzel 2 defa yaptigimizda dollendikten sinra genine bakalim tip.dilinde adi garipti hemen parayida soyledi reamen ticaret olmus binbesyuzdolar mis o arastirilsa :) hayirlisi cabim hakkimizda

Fkb muane ucreti odemiyorsun hemen parada istemiyorlar transfer gubune kadaar yani transfer gunu sadece tup bebek icin 4.750 tl oduyorsn igneleri sotlemiyorum onlari her ldiginda oduyorsun bide dondurma ucreti varmis dondurmak istersen 2bin kusur

Hmm benim gibisin dediğin gibi kader arkadasiyiz senle canım ya Allahtan hayırlısı inşallah bizde bigün hamileyizzz çığlıkları atarız

Kızlar kanamam durdu dün geceden beri yok gelen giden sevinsemmi bilemedim ama yinede sevindim kan vermeye bile gitmiyorum çok yağmur yağıyor evden çıkmayı düşünmüyorum belki eşim işten gelince acilde veririm diyorun

Canim okuldan eve gelir gelmez nete baktim guzel haberini gormek icin .kanaman durmus bu iyiye isarettir .sonucun insallah pozitiftir .dort gozle bekliyoruz guzel haberlerini.

Insallah bu sefer hep birlikte gercek bir pozitifi goruruz busracim.sende ilk denemende kanda kromozomlar icin test yaptilarmi.bu dedigin sanirim embriyolara pgt genetik tani yani fiyati 2000 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…