- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Dondurma o kadar pahali miymis ya? Bize de belki pgt gerekebilir fmr-1 genine bakalim dedi aysun hanim erkek bebekte zeka geriligi yaparmis bu insallah cikmaz o mutasyon gende bir de pgt cikmaz basima.Ama dondurmanin fiyatina cok sasirdim cok fazla ya bu ne boyle her islem en az 2 bin resmen somuru cidden.Fkb muane ucreti odemiyorsun hemen parada istemiyorlar transfer gubune kadaar yani transfer gunu sadece tup bebek icin 4.750 tl oduyorsn igneleri sotlemiyorum onlari her ldiginda oduyorsun bide dondurma ucreti varmis dondurmak istersen 2bin kusur
Canim yaa cok uzuldum.cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum.derdi veren derman da verirmis.umudumuzu kaybetmeyelim mücadelimize devam edecegiz.insallah bir dahaki denemene gerek kalmadan hamile kalirsin.kendine dikkat et canım.Kızlar kanamam durdu ama kan sonucu 0.100 yani negatif doktorum 2 gün sonra tekrarlayalim dedi ama umudum kalmadı yine üzgünüm yaa
Merhaba fkb.ben yazin dondurma parasi icin 750 tl odedim.tup bebek icin de 3000 tl.pazarlik yapmisstik.indiriyorlar.en sson tüp bebek denemeemde dondurulmus oldugu icin 750 tl odedik.her muayenede ayri ucret odemiyorsun.Tesekkur ederim canim.Tedaviye baslarken ilk muayene ucretini odediniz sonra ignelere verip opuya ve transfere mi verdiniz? Her muayeneye ayri para oduyor musunuz yoksa yumurtalar da takip ediliyor ya.
Subata kadar dinlenmem gerekiyor sonra tabiki start vericem yeni bir tedavi için çok teşekkür ederim canım inşallah bir gün olur Allah isteyen herkese nasip etsin bi anda bütün hayaller yıkılıyor gerçekten çok zor bi süreçten geçiyoruzCanim yaa cok uzuldum.cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum.derdi veren derman da verirmis.umudumuzu kaybetmeyelim mücadelimize devam edecegiz.insallah bir dahaki denemene gerek kalmadan hamile kalirsin.kendine dikkat et canım.
Boyle konusmayla indirim oluyor mu canim? Ben herkese sabit fiyat diye dusunuyordum.Sizde rapor falan var miydi normal sekilde mi bu fiyatlara yaptirdiniz? 750 tl ise iyiymis dondurma ama 2bin kusur cok pahali bir tup bebek parasi daha nerdeyse.Embriyo sayisi onemli mi peki? Aysun hanimla fiyati konussak ayip olur mu biz ilk gorusmede konusmadik nasilsa baslayacagiz diye ama konusmak lazim tam anlamiyla , onunla konusalim degil mi? Benim ilk denemem o yuzden pek bir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin.Merhaba fkb.ben yazin dondurma parasi icin 750 tl odedim.tup bebek icin de 3000 tl.pazarlik yapmisstik.indiriyorlar.en sson tüp bebek denemeemde dondurulmus oldugu icin 750 tl odedik.her muayenede ayri ucret odemiyorsun.
Biz direk aysun hanima biraz yardimci olurmusunuz dedik.o da biz bir sey demeden 3000 dem7sti.dondurma icin de sabitti zaten.biz birsey demedik.apor kabul etmiyorlar.her kurumda indirim yapiyorlar.Boyle konusmayla indirim oluyor mu canim? Ben herkese sabit fiyat diye dusunuyordum.Sizde rapor falan var miydi normal sekilde mi bu fiyatlara yaptirdiniz? 750 tl ise iyiymis dondurma ama 2bin kusur cok pahali bir tup bebek parasi daha nerdeyse.Embriyo sayisi onemli mi peki? Aysun hanimla fiyati konussak ayip olur mu biz ilk gorusmede konusmadik nasilsa baslayacagiz diye ama konusmak lazim tam anlamiyla , onunla konusalim degil mi? Benim ilk denemem o yuzden pek bir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin.
Embriyo sayisi da farketmiyor.daha ilk gorusmem7zde aysun hanim embriyolari doondurmak isterseniz o da 750 demisti zaten.Boyle konusmayla indirim oluyor mu canim? Ben herkese sabit fiyat diye dusunuyordum.Sizde rapor falan var miydi normal sekilde mi bu fiyatlara yaptirdiniz? 750 tl ise iyiymis dondurma ama 2bin kusur cok pahali bir tup bebek parasi daha nerdeyse.Embriyo sayisi onemli mi peki? Aysun hanimla fiyati konussak ayip olur mu biz ilk gorusmede konusmadik nasilsa baslayacagiz diye ama konusmak lazim tam anlamiyla , onunla konusalim degil mi? Benim ilk denemem o yuzden pek bir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin.
Tamam canim.Sagolasin biz de gorustuk bugun isin maddi boyutunu.Ben sey soracagim bu sorum hepinize , merkezden memnun musunuz eksik gordugunuz yani var mi? Ben aysun hanimi cok sevdim merkezi de oyle cok ilgili guleryuzlu geldiler merkez de baya temiz guzel siz ne dusunuyorsunuz tedavi sureciniz nasildi genel olarak , goruslerinizi merak ediyorum.Embriyo sayisi da farketmiyor.daha ilk gorusmem7zde aysun hanim embriyolari doondurmak isterseniz o da 750 demisti zaten.
Ya kizlar herkes negatif sonuc aliyor bu bir tesaduf mü sizce.tamam doktorlar calisanlar cok iyi ama eksik birsey mi var.ben aysun hanimi aradim gecen hafta.hani niye ikinci denemem de tutmadi.hani yapmadigimiz bir test falan varsa yapalim diye.o da cok sebep ariyorsunuz olmayabilir kader kismet dedi.yani bilmiyorum kafam biraz karisti üstüne hep negatifler.ben mi kuruntu yaptım bilemiyorum.
Sen tekrar deneyecek misin canim? Baska bir merkez dusunuyor musun , dusunuyorsan aklinda nere var? Sizdeki bu negatif sonuclar bende de kafa bulanikligi yapti.Negatif sonucu da gectim ama sonuctan sonraki hal , tavir.. neyse basladim bakalim bu ay ilk ignemi olacagim ilerleyise gore bir yol cizerim kendime umarim sizler de ikinci denemeniz de pozitife ulasirsiniz.Hic bir fikrim yok fkb.. ben sadece basimdan gecenleri anlattim belki banadenk geldi ters ani.. umarim tedavin pozitif sonuclanir.. birnin pozitif sonucunu okuyunca kendim gibi seviniyorum rabbim herkrze nasip etsin..yasananlar hic kolay degil rabbim yar ve yardimciniz olsun.. sende cok okuyup kafani bulandirma .. ben hergun birsuru yazi okuyup hep acaba dedim en iyisi okumamak kafanin rahat olmasi.. girme ve okuma derim cunku herkez baska bisey yazacak ben nerdeyse nette doktor olacak kadar bilgi okudum :) buda beni kotu etkiledi vardir herseyde bi hayir de önune bak ve cok dua et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?