Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Fkb muane ucreti odemiyorsun hemen parada istemiyorlar transfer gubune kadaar yani transfer gunu sadece tup bebek icin 4.750 tl oduyorsn igneleri sotlemiyorum onlari her ldiginda oduyorsun bide dondurma ucreti varmis dondurmak istersen 2bin kusur
Dondurma o kadar pahali miymis ya? Bize de belki pgt gerekebilir fmr-1 genine bakalim dedi aysun hanim erkek bebekte zeka geriligi yaparmis bu insallah cikmaz o mutasyon gende bir de pgt cikmaz basima.Ama dondurmanin fiyatina cok sasirdim cok fazla ya bu ne boyle her islem en az 2 bin resmen somuru cidden.

Kızlar kanamam durdu ama kan sonucu 0.100 yani negatif doktorum 2 gün sonra tekrarlayalim dedi ama umudum kalmadı yine üzgünüm yaa

Kızlar kanamam durdu ama kan sonucu 0.100 yani negatif doktorum 2 gün sonra tekrarlayalim dedi ama umudum kalmadı yine üzgünüm yaa
Canim yaa cok uzuldum.cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum.derdi veren derman da verirmis.umudumuzu kaybetmeyelim mücadelimize devam edecegiz.insallah bir dahaki denemene gerek kalmadan hamile kalirsin.kendine dikkat et canım.

Tesekkur ederim canim.Tedaviye baslarken ilk muayene ucretini odediniz sonra ignelere verip opuya ve transfere mi verdiniz? Her muayeneye ayri para oduyor musunuz yoksa yumurtalar da takip ediliyor ya.
Merhaba fkb.ben yazin dondurma parasi icin 750 tl odedim.tup bebek icin de 3000 tl.pazarlik yapmisstik.indiriyorlar.en sson tüp bebek denemeemde dondurulmus oldugu icin 750 tl odedik.her muayenede ayri ucret odemiyorsun.

Canim yaa cok uzuldum.cok iyi anliyorum seni cok zor bir durum.derdi veren derman da verirmis.umudumuzu kaybetmeyelim mücadelimize devam edecegiz.insallah bir dahaki denemene gerek kalmadan hamile kalirsin.kendine dikkat et canım.
Subata kadar dinlenmem gerekiyor sonra tabiki start vericem yeni bir tedavi için çok teşekkür ederim canım inşallah bir gün olur Allah isteyen herkese nasip etsin bi anda bütün hayaller yıkılıyor gerçekten çok zor bi süreçten geçiyoruz

Merhaba fkb.ben yazin dondurma parasi icin 750 tl odedim.tup bebek icin de 3000 tl.pazarlik yapmisstik.indiriyorlar.en sson tüp bebek denemeemde dondurulmus oldugu icin 750 tl odedik.her muayenede ayri ucret odemiyorsun.
Boyle konusmayla indirim oluyor mu canim? Ben herkese sabit fiyat diye dusunuyordum.Sizde rapor falan var miydi normal sekilde mi bu fiyatlara yaptirdiniz? 750 tl ise iyiymis dondurma ama 2bin kusur cok pahali bir tup bebek parasi daha nerdeyse.Embriyo sayisi onemli mi peki? Aysun hanimla fiyati konussak ayip olur mu biz ilk gorusmede konusmadik nasilsa baslayacagiz diye ama konusmak lazim tam anlamiyla , onunla konusalim degil mi? Benim ilk denemem o yuzden pek bir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin.

Ya kizlar herkes negatif sonuc aliyor bu bir tesaduf mü sizce.tamam doktorlar calisanlar cok iyi ama eksik birsey mi var.ben aysun hanimi aradim gecen hafta.hani niye ikinci denemem de tutmadi.hani yapmadigimiz bir test falan varsa yapalim diye.o da cok sebep ariyorsunuz olmayabilir kader kismet dedi.yani bilmiyorum kafam biraz karisti üstüne hep negatifler.ben mi kuruntu yaptım bilemiyorum.

Biz direk aysun hanima biraz yardimci olurmusunuz dedik.o da biz bir sey demeden 3000 dem7sti.dondurma icin de sabitti zaten.biz birsey demedik.apor kabul etmiyorlar.her kurumda indirim yapiyorlar.

Embriyo sayisi da farketmiyor.daha ilk gorusmem7zde aysun hanim embriyolari doondurmak isterseniz o da 750 demisti zaten.

haticecim rabbim bir dahasinda olumlu sonuc almani nasip etsin insaallah..hepinizin negatif sonucunuz son olsn bi dahasina pozitif olan insaallah. sanirim bnde tup bebek isini birakioum daha baslamadan.komik gelebilir ama bi iki deisik bisi oldu hayatimda ve icimden bi ses normal yolla olabilecegimi soluor insaallah da oledir.adet gunum gecti bi hafta bekleyip daha da kanamam olmazsa test yapacaim belkide psikolojik bi histir ama karnim agrio hafif hafif ve sislik var biraz acaba dioum oldu mu bebegimmi var karnimda dioum :'(

Kizlar bana kimyasal gebelik denildiya ben dun cok agri cektim aglatacak kadardi. Aysun hanimi aradim dedim hastaneye gideyim mi serum filn bana dediki abartma apranax al yeter ... neyse aksam oldu aksam o agriyla avuc ici kadar et parcasi dustu kurtaja gerek varmi acaba hepsi dusmusmudur

Embriyo sayisi da farketmiyor.daha ilk gorusmem7zde aysun hanim embriyolari doondurmak isterseniz o da 750 demisti zaten.
Tamam canim.Sagolasin biz de gorustuk bugun isin maddi boyutunu.Ben sey soracagim bu sorum hepinize , merkezden memnun musunuz eksik gordugunuz yani var mi? Ben aysun hanimi cok sevdim merkezi de oyle cok ilgili guleryuzlu geldiler merkez de baya temiz guzel siz ne dusunuyorsunuz tedavi sureciniz nasildi genel olarak , goruslerinizi merak ediyorum.

Fkb ben basima gelenleri soyleyim.. aysun hanima bayilmistim cok.guler yuzlu ve olumlu konusuyordu..ve cok ilgiliydi rahatlatiyordu zaten zor bir surec naza ve pispislanmaya.ihtiyacimiz var dogal olarak ozele gidiyoruz ku boyle olsun diye ..taki sonucu alana kadar ..sonucum once pozitif sonra.kimyasal gebelik denildi tabi aysun hanim normal bisey gibi anlatiyor dusugu ben agliyorum ilk defa basima geldi..degerim 120 den 60 a dusmustu tabi bende dogal olarak soru sordum hocam 2 tane koymustunuz acaba 1 tanesimi dustu o yuzdenmi degegrim dustu aysun hanimin cevabi bos bos soru sorma ve ben şoookk oldum dedim heralde komik bi soru pek onemsemedim tek gitmistim.. esim sonradan cok.kizdi bunun neresi boş tabiki soru soracagiz ilk defa basima geldi.. ve ilk gorusmeye gitigimizde soyle bi.konusma gecmisti eger olaki tutmazsa 2. %50 indirimde yapariz filan neyse sonuc gunu dedigi su baska kiliniklerde arastirin oralarada yaptirabilirsiniz.. neyse 2.şoku atlattim ve ben hayatimda ilk defa düşuk yapacaktim.. kahverengi koyu lekelenmem oluyordu bana dedigi ilaclari birak adet goreceksin sonra pazartesi git bi hastaneye gebelik testi yaptir sonuc 0 a dusmesi lazim.. neyse benim dn kanamam basladi ama mutis bi agri nefesim kesiliyor aglamaktan nefes alamuyorum doktoru aradim hocam adetim basladi ama cok agrim var bi hastaneye.filan gitmem gerekiyormu serum filan takinayim mi dayanamiyorum bana dedigi..ABARTMA apranax al yeter rahim kalinlastigi icin cekeceksin agriyi dedi ve telefobu kapadi 3. Şok.. dedimki esime demekki parayi alana kadarmis ilgi alaka hersey bittiya olayda bitti.. yazik ya cok yazik bu.topikte takup ediyorum kim genartta yaptirdi ve %90 i negatif sonuc aldi.. benim basimdan gecenlrr bunlar.. hakkinda hayirlisi olsun.. sadece basimdan gecenleri anlattim ..( birde gebelik testine gidiyorsun ilkine bisey yok ve 2 gunde bir cagriyolar ve her defasinda 45 tl para aldilar)

Birde araba masrafina soktular .. arabayla gidiyorsun ordaki otaparkcilar hemen arabayi alip park.ediyor cikarirken arabanin arkasini vurdular ve ehliyeti olmadigi icin sikayetci olmayin.lutfen denildi..insanlik yaptik sikayetci olmadik 600tl lik bi bi hasarimiz cikti tabi oda bizden cikti... insallah bunlar sizin basiniza gelmez.. tekrar gecmis olsun..ve umarim herswy gonlunuzce olur ve pozitif sonuc alirsniz.. genede iciniz rahat olsun bizim basimiza geldi diye sizede gelecek degil.. sonuc ta oraya milyontane insan geliyor onlar icin hersey.normal ama bizim ilk.defa basmiza geldigi icin baya etkilendim ..

Canim cok uzuldum yaa su an sok oldum.Hic oyle bos bos soru sorma diyecek biri gibi de durmuyordu aysun hanim , uzuldum ben cidden.Yuzde 90'i negatif aldi demek.Ben de baktim ilgi alaka super hep guleryuz falan bunlari okuyunca hem sasirdim hem uzuldum su an kafam da bulandi biraz.Tedaviye basladim bugun itibariyle ama acikcasi soru isaretleri olustu.Baska boyle seyler yasayan arkadas oldu mu bu topikte peki bildigin?

Bu arada son donemde ne cok kimyasal gebelik olmus burda merkezle alakasi var mi acaba bu durumun?

Zelal bende ayni seyleri dusunuyorum tek kuruntu yapan sen degilsin

Hic bir fikrim yok fkb.. ben sadece basimdan gecenleri anlattim belki banadenk geldi ters ani.. umarim tedavin pozitif sonuclanir.. birnin pozitif sonucunu okuyunca kendim gibi seviniyorum rabbim herkrze nasip etsin..yasananlar hic kolay degil rabbim yar ve yardimciniz olsun.. sende cok okuyup kafani bulandirma .. ben hergun birsuru yazi okuyup hep acaba dedim en iyisi okumamak kafanin rahat olmasi.. girme ve okuma derim cunku herkez baska bisey yazacak ben nerdeyse nette doktor olacak kadar bilgi okudum :) buda beni kotu etkiledi vardir herseyde bi hayir de önune bak ve cok dua et ..

Sen tekrar deneyecek misin canim? Baska bir merkez dusunuyor musun , dusunuyorsan aklinda nere var? Sizdeki bu negatif sonuclar bende de kafa bulanikligi yapti.Negatif sonucu da gectim ama sonuctan sonraki hal , tavir.. neyse basladim bakalim bu ay ilk ignemi olacagim ilerleyise gore bir yol cizerim kendime umarim sizler de ikinci denemeniz de pozitife ulasirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…